Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo
Valitse kaupunki
Espoo
Helsinki
Jyväskylä
Lahti
Oulu
Porvoo
Tampere
Turku
Vantaa
Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

3000
myytyä asuntoa vuonna 2018
170+
ammattilaista palveluksessasi
10
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Tervetuloa digitaalinen asuntokauppa!

Digitaalinen asuntokauppa on täällä! Bo LKV alkaa tekemään asuntokauppoja myös digitaalisena, kun DIAS-palvelu käynnistyy toimistoillamme lokakuussa.

Lue lisää

Palvelumme nostaa asuntosi arvoa

Tarjoamme asunnon hintaa ja arvoa nostavan palvelupaketin, johon kuuluu välittäjän lisäksi kokonainen markkinointi- ja suunnittelutiimi. Tuomme jokaisesta asunnosta esiin sen parhaimmat puolet.

Lue lisää

Bo Match – palvelu, jossa asuntounelmat ja unelma-asunnot kohtaavat

Me Bo:lla teemme ostotoimeksiannon asunnon etsijän kanssa, ja myyjä voi helposti löytää oikean ostajan asunnolleen. Kun asuntounelmat ja unelmien asunnot kohtaavat, syntyy Bo Match.

Lue lisää

Tule mukaan luomaan menestystarinaa

Meidän voimavaramme on intohimoiset huippuammattilaiset. Vahva brändimme houkuttelee joukkoomme parhaat tekijät. Tutustu Bo:hun ja hae mukaan osaavaan tiimiimme.

Lue lisää

Sneak Peekistä löydät aivan uusimmat kohteemme

Sneak Peekissa pääset näkemään kaikista uusimpia kohteitamme, ennen kuin ne julkaistaan täysin tiedoin kohdesivustollamme. Voit ottaa yhteyttä välittäjään jo nyt.

Lue lisää

Varaa maksuton arviokäynti

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.