Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Remppa vai muutto Suomi

Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa esittelemme perheille välittämiämme upeita asuntoja. Koko tiimimme ammattitaito pääsee esille, kun pyrimme löytämään perheiden toiveita vastaavat kodit. Ohjelma alkaa Nelosella 26.8.

Lue lisää

Opas asunnon arvon nostamiseen

Tiedätkö, mitkä kaikki asiat vaikuttavat sen muodostumiseen? Oppaastamme löydät vastaukset mm. näihin kysymyksiin sekä vinkit siihen, kuinka arvoa on mahdollista korottaa omilla pienillä toimilla.

Lue lisää

Yli 170 huippuvälittäjää palveluksessasi

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea.


UPEAT ASIAKASEDUT UNELMIEN KODIN SISUSTAMISEEN

Haluamme tarjota sinulle enemmän ja ilahduttaa vielä asuntokauppojen jälkeenkin. Siksi olemme koonneet hyviltä kumppaniyrityksiltämme upeita etuja. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen.

Tutustu etuihin