Arkkitehtoninen helmi luonnon helmassa

Aurinko paistaa ja ilma on lämmin. Tänään on täydellinen kesäpäivä. Pakettiauton nokka on kohti Paalijärventietä ja siellä odottavaa ainutlaatuista taloa. Kyseessä on arkkitehti Taina Jordanin suunnittelema klassisen ajaton koti joka istuu ympäröivään luontoon saumattomasti. Heti pihaan päästyä näemme, kuinka talo henkii upeaa arkkitehtuuria, jossa luonto on huomioitu talon jokaisesta suunnasta. Tämä on koti joka on täynnä kauniita näkymiä ja mielenkiintoisia kuvakulmia. Inspiroiva kohde stailaus- ja kuvaustiimille, puhumattakaan talon viihtyisyydestä rauhaa arvostavalle seuraavalle asukkaalle.

Talon monimuotoinen pohjaratkaisu käy selväksi heti sisään astuessa. Kaunis pitkä käytävä johdattelee tulijan peremmälle antaen esimakua kodin yksilöllisyydestä. Tiloista toiseen kauniisti rytmitetyt ikkunat luovat uniikin tunnelman ja saavat kodin kylpemään valossa. Viherkasvien tuoma raikkaus saa kodin henkimään skandinaavista tunnelmaa. Vihertila, näyttävä lasiseinä, huonekorkeus sekä terassit kallioiden lomassa ovat yksityiskohtia vailla vertaansa. Linjakas portaikko ja kattoikkunat tekevät talon yläkerrasta houkuttelevan. Miten kauniisti täältä näkyykään tähtitaivas.

Kokonaisuus on lumoava. Tämä on talo joka saa rauhoittumaan, viihtymään ja tuntemaan olon erityiseksi. Yhtenäiseksi luonnon kanssa.

Tutustu lisää tähän hurmaavaan kohteeseen myynti-ilmoituksessa.