Mietitkö asuntosi arvoa?

Tiedätkö, mitkä asiat vaikuttavat asuntosi arvoon? Monien muiden asuntoaan myyvien tavoin toivot varmasti, että saisit asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Siksi kokosimme yhteen Asunnon arvo -oppaan, josta löydät vinkit siihen, mistä asuntosi arvo muodostuu ja miten voit itse vaikuttaa asuntosi arvoon. Ja kun olet aikeissa myydä, tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa ja mahdollistaa paremman myyntihinnan.

Lataa opas

Opas asunnon arvon nostamiseen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Oppaastamme löydät tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat asuntosi arvoon sekä vinkit siihen, kuinka arvoa on mahdollista korottaa omilla pienillä toimilla. Lataa opas alla olevalla lomakkeella.


Tutustu myös näihin sisältöihin

ASUNNON MYYNTIREMPPA – TUOTTOISAA VAI TURHAA?

Kannattaako asunto remontoida ennen myyntiä? Ensimmäisessä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on yrittäjä-bloggaaja Nata Salmela, joka kertoo kuulijoille omat remonttivinkkinsä.
Lue lisää >

2+1 ASIAA ASUNTOKAUPAN VEROTUKSESTA

Asuntokaupan verotuksesta kannattaa olla selvillä heti kun lähdet myymään tai ostamaan asuntoa. Mikä on varainsiirtovero ja kuka sen maksaa? Entä mikä on luovutusvoiton laskentakaava?
Lue lisää >

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN?

Mistä tunnistaa hyvän kiinteistönvälittäjän? Kokosimme avuksesi meistä tärkeimmät ominaisuudet hyvän välittäjän tunnistamiseen. Ota lopun checklist talteen!
Lue lisää >