Avara perhekoti tulvillaan valoa

Edit-150616-31-49

Edit-150616-40-49

Edit-150616-23-49

Edit-150616-15-49

Edit-150616-1-49

Nykyisen asukkaan tarkkaan visio avarista tiloista, käytännöllisistä kylpytiloista ja avokeittiöstä, vaativat rankan ja perusteellisen saneerauksen, mutta olivat kaiken vaivan arvoisia. Vai mitä mieltä olette tästä tyylipuhtaasta taidonnäytteestä? Yleisilmeestä on saatu tarkalla suunnittelulla valoisa ja käytännönläheinen. Pisteenä i:n päälle toimii kellarikerroksessa sijaitseva, täysremontin kokenut taloyhtön sauna- ja uima-allasosasto.
Eteisen yhteydessä on erillinen pieni wc ja suurempi kylpyhuone sadesuihkuineen ja pyykinhuoltotiloineen. Normaalista korkeammalle asennetut pyykinpesukone ja kuivausrumpu, nostavat käyttömukavuutta kun pienimmätkin pyykit saa kurottelematta koneen pohjalta. Pikku wc:n liiketunnistimella toimiva valaistus helpottaa puolestaan perheen pienimpien wc:ssä asiointia.
Upeaan avokeittiöön tulvii valoa suurista, huoneenlevyisistä ikkunoista. Valkoisiin kaapistoihin tuo näyttävää kontrastia mustana kiiltelevä kivitaso, joka on hygieeninen ja kestävä ratkaisu lapsiperheelle. Kaappitilaa on runsaasti ja saarekkeen äärellä nautit näppärästi pienemmät välipalat.
Olohuoneesta aukeaa lasiset pariovet asunnon neljänteen makuuhuoneeseen, josta saisi myös loistavan työtilan tai tv-huoneen. Makuuhuoneista löytyy liukuovelliset kaapistot, ja tilavaan vaatehuoneeseen mahtuu runsaasti säilytettävää.
Tässä kodissa on tehty paljon ratkaisuja lasten ehdoilla, mutta kohde toimii erinomaisesti kenelle tahansa, joka odottaa helppoa asumista vailla ainuttakaan remonttihuolta. Lisää aiheesta ja kuvia löydät jälleen linkin takaa!