Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Bo Living 2/2019 – Luotsina suunnannäyttäjille

Elämän suuret päätökset, kuten asunnon tai työpaikan vaihtaminen, ovat usein onnistunutta intuitiota ja sattumia. Sydämeen ja tunteeseen kannattaa luottaa, mutta myös samanhenkiset kumppanit ja oikea osaaminen auttavat matkalla. Minä ja yli 200 Bo LKV:n ammattilaista olemme kanssasi, kun haluat löytää unelmiesi kodin. Tuoreena toimitusjohtajana olen yhdessä koko tiimin kanssa kehittämässä uusia palveluita ja parempaa asiakaskokemusta asiakkaillemme.

Kolumni Tuomo Räsänen | Kuva Mikael Pettersson

Eräänä talvisen illan pimeänä hetkenä alkuvuodesta 2019 tiemme kohtasivat. Makuuhuoneen pimeässä hohtava tietokoneen näyttö kertoi Bo:n etsivän toimitusjohtajaa. ”This is where the story begins.”, luin ilmoituksesta, ja jossakin sieluni sopukassa tunsin heti samoin. Seuraavana aamuna taksimatkalla lentokentälle lähetin lyhyen viestin, jossa kerroin innostuksestani. Vain kaksi tuntia myöhemmin Arlandan kentällä verkon löytänyt matkapuhelimeni soi, ja meidän yhteinen tarinamme Bo:n kanssa oli saanut alkunsa.

Maailmassa on paljon asioita, jotka ovat kohtuullisen ok, maltillisia, järkeviä ja valitettavan tylsiä. Bo:ssa puolestaan on rautaisen ammattitaidon ohessa kosolti intohimoa, positiivista hulluutta ja jatkuvaa halua uudistua sekä uudistaa asumisen ja kiinteistönvälityksen maailmaa. Tämä innostaa meitä kaikkia Bo:laisia.

Vuosi 2019 on ollut vilkas ja täynnä uutta. Haluamme tarjota palveluamme uusilla alueilla ja olemmekin avanneet uudet toimistot vuoden alussa Helsingin Kalliossa, Vantaalla ja Jyväskylässä, joissa jo sadat upeat kodit ovat löytäneet uusia onnellisia asukkaita kanssamme. Fyysisten toimistojen ohella digitaalisuus on entistä tärkeämpi osa tapaamme palvella asiakkaita. Vuonna 2019 laajasti käyttöön otetulla virtuaalikalustuksella pystytään avaamaan uudiskohteiden täysi potentiaali ostajille aivan uudella tavalla.

Ostavia asiakkaita ei suomalaisessa asuntokaupassa ole aina muistettu palvella samalla antaumuksella kuin myyjiä. Me Bo:ssa uskomme, että myös ostaja tarvitsee palveluita kohdatakseen unelmiensa kodin. Toukokuussa lanseerattu digitaalinen Bo Match -palvelu tarjoaakin aivan uusia mahdollisuuksia unelmiensa kotia metsästäville.

Minne edelläkävijä sitten menee seuraavaksi? Monelta osin haluamme varmasti pysyä asioiden ytimessä. Parhaiden välittäjien tarjoama huippupalvelu sekä kokonaisvaltainen, vahvasti visuaalisuuteen ja inspiroiviin sisältöihin perustuva markkinointi eri kanavissa ovat kivijalkojamme. Juuri niiden myötä voimme tarjota asiakkaillemme alueiden parhaita kauppahintoja ja lyhyitä myyntiaikoja.

Samalla kun ydin säilyy, tekemisen muodot kehittyvät koko ajan. Bo:n syksyn 2019 upea Habitare-näyttelyosasto kovine yhteistyökumppaneineen oli konkreettinen esimerkki siitä, miten Bo:n tyyli- ja sisustusvisio päivittyy koko ajan.

Digitaalisuuden merkitys osana hyvää asiakaskokemusta on edelleen kasvussa ja siihen tulemme panostamaan. Syksyn ja talven myötä verkkopalveluihimme panostetaan voimakkaasti. Täysin sähköinen asuntokauppaprosessi on sekin meidän tarjonnassamme. Asumisen ja eri omistusmuotojen laajempi murros tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia esitellä uusia palveluita asiakkaidemme tueksi.

Olitpa myyjä, ostaja tai intohimoinen kauniiden kotien ja hyvän asumisen ystävä: stay tuned! Jos taas olet asuntokaupan ammattilainen, joka haluaisi uudistamaan asuntokauppaa ja toteuttamaan asiakkaidemme unelmia: ollaan yhteydessä!

Tuomo Räsänen
toimitusjohtaja

__

Lisää Bo:laisista ja kiinteistönvälityksen maailmasta uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Bo Living 2/2019 – Tunnelmasta toiseen virtuaalikalustuksen avulla

Yhä useammat kiinteistöjä myyvät ja ostavat tahot arvostavat virtuaalikalustuksella luotua tyylikästä asuntoesittelyä. Virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia.

Teksti Laura Touronen | Kuvat Mikael Pettersson, Unrealer | Tyyli Bo LKV

Virtuaalikalustus suunnitellaan sijoittelemalla tyhjistä asunnoista otettuihin kuviin virtuaalihuonekaluja sekä sisustusesineitä oikeassa mittakaavassa. Kalusteet valitaan korostamaan asunnon parhaita puolia ja luomaan kiinnostusta herättävää tunnelmaa.

Virtuaalisesti aitojen kuvien päälle toteutettava sisustus tuo Bo:n raikkaan tyylin tyhjien asuntojen myynnin tueksi. Virtuaalikalustus on uusi palvelu aidon kalustuksen sekä asuntojen stailausten rinnalla. Laadukkaasti tehdyt ja fotorealistiset virtuaalikalustuskuvat ovat tätä päivää asuntomarkkinoilla, eikä kuvasta välttämättä heti huomaa onko se aidosti vai digitaalisesti kalustettu.

”Bo:n tuottamat virtuaalikalustuskuvat ovat tyylikkäitä. Jopa kalusteiden varjot on saatu näyttämään luonnollisilta. Hyvä vaihtoehto stailauspalvelun rinnalle”, kehuu kiinteistönvälittäjä Valtteri Lampinen Bo Tampereen tiimistä.

Tyhjissä huonekuvissa tilan riittävyyttä tai kalusteiden sopivuutta on usein vaikea hahmottaa. Ammattilaisen valitsema tyyli, kalustevalinnat ja niiden sijoittelu antavat parhaan mahdollisen käsityksen asunnon ja sen arkkitehtuurin tarjoamista mahdollisuuksista.

”Asiakkaani ovat kertoneet saaneensa kuvista hyviä ideoita kalusteiden sijoitteluun ja jopa uusiin kalustehankintoihin”, kertoo Tampereen tiimin kiinteistönvälittäjä Sari Mesiranta.

Edellisessä blogijulkaisussa esitelty Helsingin Tähtitorninmäen arvokohteen virtuaalikalustus luo harkittuja mielikuvia. Se on erinomainen esimerkki siitä, miten laadukkaalla virtuaalikalustuksella luodaan juuri sellainen tunnelma, jota ostajat arvostavat.

Avarruksen arkkitehtien suunnittelemat sisustusarkkitehtoniset ratkaisut huokuvat kansainvälistä tasokkuutta, jota harkitusti valitut huonekalut täydentävät.

__

Lisää kiinteistönvälitysalan trendeistä ja inspiroivista asunnoista Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Bo Living 2/2019 – Satumainen Tähtitorninmäki

Helsingin Tähtitorninmäen kupeessa sijaitsee arkkitehtonisesti ainutlaatuinen arvokiinteistö. Linnamainen punatiilitalo erkkereineen, torneineen ja sisäänkäynnille johtavine siltoineen on kuin Ruususen linna, joka herää pian kukoistukseensa. Vaikka kiinteistössä on vielä saneeraus kesken, pääsee upeisiin tiloihin tutustumaan jo nyt taidokkaiden virtuaalikalustuskuvien avulla.

Teksti Laura Touronen | Tyyli Bo LKV | Virtuaalikalustuksen suunnittelija Sanna Luhaniemi | Kuvat Unrealer

Kalustevalinnoissa yhdistettiin pohjoismaisia design-uutuuksia sekä aikaa kestäviä, uuteen suosioon nousseita klassikoita. Mantis-seinävalaisin ja Thonetin 209 -tuolit pääsivät arvoiseensa paikkaan.

Helsingin Ullanlinnan Tähtitorninkadulla sijaitsevan rakennuksen on suunnitellut Arkkitehti K. A. Wrede. Rakennus valmistui kahdessa osassa vuosina 1900 ja 1906. Alkuaikoina se toimi pääasiassa Lähetysseuran asuntoina.

Vastaavia arvokiinteistöjä on Suomessa erittäin vähän verrattuna esimerkiksi Tukholman tai Kööpenhaminan tarjontaan. Kauttaaltaan saneerattava kiinteistö kunnostetaan korkealuokkaisiksi kaupunkiasunnoiksi, joissa yhdistyvät historia ja raikas tuulahdus pohjoismaisten pääkaupunkien tunnelmaa. Ennakkomarkkinoinnissa oleviin seitsemään upeaan huoneistoon pääsee muuttamaan kesällä 2020.

Huoneistoja löytyy tilavista yksiöistä aina sykähdyttävän upeaan kolmen makuuhuoneen läpitalon huoneistoon. Nämä kaupunkikodit sopivat arvokasta ympäristöä, rauhaa ja keskustan palveluita arvostavalle asukkaalle.

Tähtitorninmäen markkinoinnissa on hyödynnetty virtuaalista sisustamista, joka auttaa hahmottamaan miltä rakenteilla olevat kodit tulevat näyttämään. Kaikki tämän jutun kuvat ovat virtuaalista käsialaa. Bo:n esittelykuviin suunnittelema sisustus vahvistaa arkkitehtitoimisto Avarruksen luomaa tyylikästä tunnelmaa. ”Yhdistelin valinnoissa tummaa ja vaaleaa puuta luodakseni kontrasteja. Luonnollisella ruskealla, beigen eri sävyillä sekä mustalla sain jatkettua huoneistojen hienostunutta värimaailmaa”, kertoo sisustuksen suunnittelija Sanna Luhaniemi. Tähtitorninkadun virtuaalisesti tehty sisustus tukee ajatusta siitä, että nämä arvoasunnot voisivat löytyä minkä tahansa pohjoismaan pääkaupungista.

Tätä Helsingin Ullanlinnan unelmakotia välittävät Krista Malmivaara ja Kia Kurikka Bo LKV Helsingistä.

Bo loi arvokkaan rakennuksen huoneistoihin jokaista yksityiskohtaa myöten modernin ja tyylikkään virtuaalisisustuksen.

__

Lisää upeita koteja ja sisustusinspiraatiota uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Tervetuloa digitaalinen asuntokauppa!

Digitaalinen asuntokauppa on täällä! Bo LKV alkaa tekemään asuntokauppoja myös digitaalisena, kun DIAS-palvelu käynnistyy toimistoillamme lokakuussa.

DIAS tulee sanoista digitaalinen asuntokauppa. Se on Suomessa kehitetty asunto-osakekaupan alusta, jossa ovat kattavasti mukana asuntokaupan toimijat kuten kiinteistönvälittäjät, rakennuttajat ja pankit. DIAS mahdollistaa asuntokaupan tekemisen digitaalisesti. Digitaalinen asuntokauppa on tarkoitettu moderniksi tavaksi tehdä kauppa perinteisillä paperisilla osakekirjoilla ilman että osakekirjoja tarvitsee noutaa kaupantekopaikalle.

DIAS tekee asunto-osakekaupoista nopeampia, turvallisempia sekä helpompia. Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa kauppojen teon mistä tahansa, ja samalla voit unohtaa pankkien kauppa-aikojen varaamisen ja jonottelun. DIASin käyttö lyhentää myös kauppojen läpimenoaikoja.

Digitaalinen asuntokauppa on sekä myyjän että ostajan etu. Välittäjä käynnistää DIAS-kaupat, kun kaupan ehdoista on sovittu, kun ostaja ja myyjä ovat sopineet rahoitukseen liittyvistä asioista pankkinsa kanssa ja kun välittäjä on selvittänyt, soveltuuko kauppa tehtäväksi digitaalisesti. Kaupan käynnistämisen jälkeen pankit tarkastavat kaupan edellytykset heidän näkökulmastaan. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä saavat kutsun allekirjoittamaan kaupat digitaalisesti.

Me Bo:lla otamme digitaalisen asuntokaupan käyttöön tavalla, joka sopii tapaamme hoitaa asuntokauppoja. Järjestämme pääasiassa kauppatilaisuuden toimistojemme tiloissa – haluammehan Bo:n tyyliin juhlistaa asiakkaillemme tärkeää kodinvaihtotilannetta arvoisellaan tavalla. On myös mukavaa, että myyjä ja ostaja voivat tavata toisensa ja voimme vielä kerran käydä kauppakirjan yhdessä läpi, jolloin kaupan ehdot ovat kaikille selkät eikä väärinymmäryksiä pääse syntymään. Toimistotapaamisesta huolimatta saamme DIASin avulla  asian sujuvasti ja nopeasti eteenpäin. Kaupanteko etänä on myös toki mahdollista, jos vaikka toinen osapuoli on esimerkiksi ulkomailla tai pidemmän matkan päässä.

Digitaalinen asuntokauppa on jo käytössä suurimmilla pankeilla, joihin kuuluvat Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP sekä S-Pankki.

Kysy digitaalisesta asuntokaupasta lisää omalta välittäjältäsi! Lisää infoa aiheesta löydät osoitteesta dias.fi

 

 

Skandinaavista linjakkuutta

Syksyisenä päivänä käänsimme auton ratin kohti Vuoresta, Tampereen yhtä suosituinta asuinaluetta. Perillä meitä odotti pirteän keltainen kaksitasoinen paritalo neljällä makuuhuoneella ja toimivalla pohjaratkaisulla varustettuna. Asuinalue huokui turvallisuudentunnetta, yhteisöllisyyttä ja laadukasta rakentamista. Lapsiperheiden vilinää ja vilskettä, sekä nykypäivän asujien vaatimuksia.

Skandinaavisen linjakkaasti sisustettu valoisa koti tuntui kutsuvalta. Moderni ja hillitty värimaailma aukesi eteemme jo taloon sisään astuessa.  Asuntoa tutkiessamme ihastelimme kodin käytännöllisyyttä, tilojen toimivuutta,  kauniita seinien sävyjä ja herkullisia sisustusratkaisuja. Kodissa asuu selvästi esteetikko, joka taitaa toteuttaa ajatusta vähemmän on enemmän ja laadusta ei kannata tinkiä.

Tähän tyylikkääseen kotiin pääset tututumaan lisää myynti-ilmoituksessa .

Yhteistyössä Marimekon ja Familonin kanssa.

Bo laajentaa omistuspohjaansa

ASUNTOKAUPAN KASVURAKETTI BO LAAJENTAA OMISTUSPOHJAANSA – TYÖ ASIAKKAIDEN EDUKSI JATKUU

4.10.2019

Bo LKV saa uuden enemmistöomistajan, kun pääomasijoitusyhtiö Saari Partners ostaa 52% yhtiön osakkeista sen perustajilta. Työ asuntokaupan raikkaana uudistajana ja parhaiden asuntokauppakokemusten tarjoajana jatkuu entistäkin vahvemmin resurssein. Vuonna 2018 Bo kasvoi yli 100 prosentilla ja liikevaihto oli 15 miljoonaa euroa.

Perustajista Anna Ritakallio-Mäkelä ja Tuomas Mäkelä jatkavat merkittävinä vähemmistöosakkaina. Sirena ja Anssi Kiviranta ovat jatkossa pienemmällä omistusosuudella osakkaina. Yhtiön vahvasta välittäjäkunnasta Matias Von Schantz, Linda Kukkonen ja Patrick Frisk Helsingistä, sekä yhtiön toimitusjohtaja Tuomo Räsänen liittyvät mukaan omistajakuntaan uusina pienosakkaina.

”Bo on meille perustajayrittäjille intohimo ja perheenjäsen. Tarkoitus on jatkaa kovaa työtä Bo:n kasvun ja kehityksen eteen ja nyt siihen on entistäkin vahvemmat edellytykset. Asiakkaille tämä tarkoittaa mm. entistäkin vahvempia resursseja sen varmistamiseksi, että he saavat aina parasta palvelua ja parhaan hinnan asunnostaan optimaalisella myyntiajalla”, taustoittavat Tuomas ja Anna Mäkelä.

Kymmenessä kasvukeskuksessa toimiva Bo LKV kasvoi alkuvuonna miltei 70 prosenttia ja tähtää vuonna 2019 yli 24 miljoonan euron liikevaihtoon. Tämä veisi viidettä tilikauttaan tekevän yhtiön jo Suomen kolmen suurimman välitysketjun joukkoon.

”Kasvun takana on alalle poikkeuksellinen yrityskulttuuri ja houkuttelevat palkitsemismallit, jotka ovat saaneet kokeneet välittäjät laajoin joukoin liittymään Bo:n tiimiin”, toimitusjohtaja Tuomo Räsänen kertoo. ”Bo:n palvelukonseptissa asiakkaille on olennaista kokonaisvaltainen palvelu, jossa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja yhtiön digitaalinen kyvykkyys. Visuaalisuus on tärkeä erottautumistekijä: jokainen kohteemme stailataan Bo:n sisustussuunnittelijoiden toimesta ja kaikista kohteista otetaan sisustuslehtitasoinen kuvamateriaali. Markkinoinnissa hyödynnämme aktiivisesti esim. sosiaalista mediaa ja olemme todennäköisesti kansainvälisestikin alan ainoa toimija, joka julkaisee itse korkealaatuista sisustuslehteä”, Räsänen jatkaa.

Saari Partners on vuonna 2018 toimintansa käynnistänyt kotimainen pääomasijoittaja, jonka tiimissä toimivat Ben Wrede, Mia Sirkiä, Pirjo Kiiski ja Mikael Lönnroth

”Bo:n tarinahan on ollut suoraan sanottuna huikea. Asuntokaupassa on nähtävissä mielenkiintoinen murros, joka selvästi avaa uusia mahdollisuuksia ennakkoluulottomille uusille markkinatoimijoille ja uusille innovatiivisille palveluille, niin kuluttajille kuin välittäjillekin”, toteaa Mia Sirkiä Saari Partnersista.

Lisätietoja aiheesta antaa:
Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja, Bo LKV
040 718 2840

Bo LKV syntyi kahden pariskunnan palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua, joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, inspiroivampaa ja henkilökohtaisempaa.

Neljän vuoden aikana Bo on laajentunut pienestä turkulaisesta kiinteistönvälitystoimistosta alan johtavaksi brändiksi Suomessa. 

Bo Living 2/2019 – Seesteisiä sävyjä

Tummat sävyt johdattelevat kohti pimeneviä iltoja. Rakkaudella ja ajattomaan tyyliin sisustettu koti toimii syksyisten iltojen turvapaikkana. Tarkasti valitut sävyt jatkuvat huoneesta toiseen ja toistuvat isoina pintoina tai pieninä pilkahduksina. Bo LKV:n art directorin Sannin ja hänen miehensä kotona on taitavasti rakennettu tunnelma, josta ammennamme vinkit seesteiseen sisustukseen.

Kuvat Suvi Kesäläinen | Teksti Peeta Peltola | Lokaatio Sanni Koffertin koti

Vanhan talon kuluneet yksityiskohdat saavat näkyä historiana uusitun rinnalla.

Valkoisen sijaan seinään kannattaa valita sävytetty maali, joka isona pintana on puhtaan valkoista mielenkiintoisempi vaihtoehto.

Listat ja oven voi maalata myös samalla sävyllä kuin seinät, jolloin kokonaisuus on yhtenäisempi.

Makuualkoviin jälkikäteen lisätyt vanhat ovet rajaavat sängyn omaan soppeensa.

Muistilapuista koostuva näyttävä valaisin on Ingo Maurerin Zettel´z. Valaisinta voi päivittää omilla muistiinpanoilla.

Kirpputoreilta voi löytää kauniita vanhoja cocktaillaseja kodin käytännöllisiksi aarteiksi.

__

Lisää sisustusinspiraatiota uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Arvokkuutta ja idyllisyyttä

Jokaisessa vanhassa rakennuksessa on oma tunnelmansa. Historian havinaa voi aistia 1800-luvulla rakennetussa kartanossa, joissa jokainen huone on toinen toistaan persoonallisempia ja inspiroivampi. Yhdistäviä elementtejä iäkkäissä arvokohteissa ovat korkeat tilat suurilla ikkunoilla, laadukkaat, aikaa kestävät materiaalit ja sykähdyttävät yksityiskohdat. Kaakeliuunit sekä nostalgiset kuosit tapeteissa saavat jokaisen huokailemaan ihastuksesta. Koristeelliset kalusteet viimeistelevät arvokkaan sisustuksen.

Sysmän keskustan ja Päijänteen välittömässä läheisyydessä sijaitseva kartano on huikea kokonaisuus.
Täältä pääset katsomaan myynti-ilmoituksen.

BO OPEN HOUSE 3.10.

BO OPEN HOUSE – Tervetuloa meille!
Milloin: torstaina 3.10. klo 15-18
Missä: Bo LKV:n toimistoilla ympäri Suomea

Vierailemme päivittäin upeissa suomalaiskodeissa. Nyt haluamme kutsua sinut vuorostamme kylään! Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tapahtuman aikana torstaina 3.10. klo 15-18 vietämme avoimien ovien päivää.

Pääset tutustumaan meihin ja tapaamme tehdä työtä paikan päällä yhdeksässä eri kaupungissa. Tiimimme koostuu yli 170:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Poikkea siis sisään kahville niin kerromme lisää!

Jokainen Bo:n toimisto on mukana juuri omannäköisellään sisällöllä; luvassa on niin herkuttelua vihersmoothiella kuin sisustuskirppistä. Saat lähtiessäsi mukaansa juuri ilmestyneen yli 100-sivuisen Bo Living -lehtemme.

Tarkemmat tiedot kunkin toimiston ohjelmasta julkaisemme yhteisessä Facebook -tapahtumassa.

Bo LKV on ainoa täysin suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.  Arvostamme suomalaista työtä ja yrittäjyyttä, ja haluamme jatkuvasti uudistaa kiinteistönvälitysalaa uusilla design- ja teknologiainnovaatioilla.

Toimistojen yhteystiedot:
Bo LKV Helsinki Ullanlinna, Neitsytpolku 12
Bo LKV Helsinki Kallio, Franzeninkatu 22
Bo LKV Espoo, Piispanpiha 1
Bo LKV Vantaa, Silkkitehtaantie 5
Bo LKV Porvoo, Mannerheiminkatu 4
Bo LKV Turku, Läntinen Rantakatu 53
Bo LKV Tampere, Kelloportinkatu 1A
Bo LKV Oulu, Kansakatu 53
Bo LKV Lahti, Rautatienkatu 20
Bo LKV Jyväskylä, Yliopistonkatu 32

Tervetuloa meille!

Bo Loves Pelicans!

Bo Lahden sydän sykkii jääkiekolle ja Pelicansille. Siitä innostuneena viime syksynä tiimimme suunnitteli ja toteutti yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa Bo aition Lahden Isku Areenalle. Hallin yhdelle parhaimmalle paikalle sijoittuva aitio on sisustettu viimeisempiä trendejä mukaillen ja on viihtyvyydellään saanut mielettömän kysynnän aikaiseksi asiakkaiden parissa. Eikä suotta!

Aitiosta löytyy tyylikäs Lahden Kalustetukun Charmia-keittiö sekä kylpyhuonekalusteet.

Pehmeyttä ja tunnelmaa tilaan tuo tummanruskeat samettiverhot sekä upea Starkin mallistosta löytynyt Timberwisen parketti. Ruokapöytä on Bo Lahden stailaajien käsialaa ja mittatilauksena teetetty Lahdessa Kalustetukun kautta. Leikkisä ovaalin muoto istuu täydellisesti ajattomiin Laulumaan mustiin Mila-tuoleihin.

Aitio on mahdollista vuokrata erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien ajaksi. Tila on suunniteltu 14:sta henkilölle ja sinne voi tilata Á la carte ruoat Pelicansin kautta. Peliä voi seurata private-katsomossa hallin puolella tai nauttia pelin tunnelmasta baaritiskillä Laulumaan Saima-baarijakkaroilla istuen. Lämpimästi tervetuloa viettämään aikaa sukulaisten, ystävien tai työkavereiden kanssa SM-liigapeleihin ja muihin hallilla pidettäviin tapahtumiin!

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, joiden tuotteilla ja osaamisella aitio saatiin ennätysajassa valmiiksi. Projektissa olivat mukana Laulumaa Huonekalut, Avinco, Kalustetukku, Charmia, Stark, Lahden Lasipalvelu, Mark Art, Lahden Elektro Plus ja Pelicans.

Täältä pääset varaamaan aition sinun käyttöösi!