Bo App – Uusi palvelumme asunnon myyjille

Yleinen | 09.03.2021

Ajantasainen tieto on asuntoa myyvälle tärkeää. Uuden Bo App -palvelun avulla yhteydenpito myyjän ja välittäjän välillä on entistä nopeampaa.

AJANTASAISTA TIETOA ASUNTOSI MYYNNISTÄ

Bo App on uusi palvelumme, jonka avulla asunnon myyjällä on aina ajantasainen tieto myynnin tilanteestaPalvelun kautta saat esimerkiksi välitöntä palautetta siitä, miten asuntonäyttö on sujunut ja näet kootusti asunnosta tehdyt aktiiviset ostotarjoukset sekä kaupanteon aikataulun.  

”Haluamme Bo:ssa tarjota edelläkävijänä Suomen parasta asunnonvälityspalvelua.” – Tuomas Kankaanpää

Asunnon myynti on yksi elämän suurimmista kaupoista, johon liittyy rationaalisen päätöksenteon lisäksi paljon tunteita, kuten jännitystä ja odotusta. Ei siis ole ihme, että jokainen haluaa olla tarkasti selvillä siitä, mitä myynnissä tapahtuu juuri sillä hetkellä ja seuraavaksi. 

Tämä näkyy myös asiakaspalautteissamme, joiden mukaan 95 prosenttia asiakkaistamme suosittelee Bo:n välityskonseptia. Asiakaspalautteen perusteella erityisen tärkeänä pidetään sitä, että välittäjä on aina tavoitettavissa. 

”Haluamme Bo:ssa tarjota edelläkävijänä Suomen parasta asunnonvälityspalvelua. Vahvalla digitaalisella osaamisella meillä on ollut mahdollisuus kehittää ainutlaatuisia palveluita, joista on hyötyä sekä asiakkaillemme että välittäjillemme”, kertoo Bo LKV:n digitaalisen liiketoiminnan johtaja Tuomas Kankaanpää.

Näin myymme asuntosi

NOPEA YHTEYS VÄLITTÄJÄÄSI

Bo Appin avulla myyjälle välittyy selkeä kuva siitä, mitä askelia myynnissä on otettu ja mitä vaiheita seuraavaksi on luvassa. Palvelu antaa myös tärkeää tietoa ja ohjeita eri vaiheiden sisällöstä. Ja mikä tärkeintä, saat myyjänä saa aina nopean yhteyden välittäjääsi, kun sitä tarvitset. 

Välittäjämme tekevät paljon töitä asuntojen myynnin eteen ajasta ja paikasta riippumatta. ”Bo App tarjoaa myös minulle välittäjänä aivan uudenlaisen mahdollisuuden pitää yhteyttä asiakkaisiini. Uskon sen lisäävän luottamusta ja tuovan mielenrauhaa jokaiselle myyjälle”, kertoo palvelun kehittämisessä mukana ollut Bo LKV Ullanlinnan asuntomyyjä, osakas Patrick Frisk. 

Jokainen Bo:n myyjäasiakas saa Bo App -palvelun halutessaan käyttöönsä maaliskuun 2021 alusta lähtien. Kun toimeksiantosopimus on allekirjoitettu saat linkin palveluun, jonka käyttö ei vaadi kirjautumista. Pääset heti hyödyntämään palvelua älypuhelimella tai tietokoneella, milloin ja missä tahansa. 

Tutustu Bo Appiin täältä

 

Lue lisää:

Vapaa-ajan asumisen trendit 2021 - näistä haaveillaan tulevana kesänä

Lähiluonnon arvostuksen, etätöiden ja kotimaan lomailun kasvun myötä monet ovat alkaneet haaveilemaan omasta mökistä. Lue, millaiset mökit...
Lue lisää >

Asiakaseduillamme luot unelmiesi kodin

Vuosittain tuhannet asunnot vaihtavat omistajaa välittäjiemme vahvan ammattitaidon ansiosta. Tarjoamme yhdessä kumppaniemme kanssa inspiroivia etuja, joiden avulla...
Lue lisää >

Teetä ja tunnelmaa

Teemaistelu kutsuu tutustumaan teelaatujen maailmaan. Asiantuntija neuvoo panostamaan laadukkaaseen teehen ja haudutusaikaan. Ennen omien teekutsujen järjestämistä inspiroidu...
Lue lisää >