Bo Awards 2021 – juhlintaa turvallisesti yhdessä

Yleinen | 18.08.2021

Juhlimme kulunutta vuotta koko Bo Familyn yhteisessä Bo Awards 2021 -gaalassa Helsingissä. Ilta oli erittäin onnistunut ja tarjosi pitkästä aikaa tilaisuuden tavata ystäviä ja kollegoita ympäri Suomea. Juhlat järjestettiin voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden, joten pystyimme kaikki juhlimaan pitkästä aikaa yhdessä hyvillä mielin.

Bo Awards on Bo:n oma juhla, joka kokoaa yhteen koko Bo Familyn ympäri Suomea. Yhteinen ilta on mahtava tilaisuus tavata vanhoja ystäviä ja kollegoita sekä tutustua uusiin bolaisiin. Kulunut vuosi on ollut Bo:lla ennätyksellinen, ja sen kunniaksi halusimme tarjota työntekijöillemme tilaisuuden juhlistaa kulunutta vuotta turvallisesti ja hyvillä mielin.

Juhlan järjestelyissä noudatettiin voimassa olevia koronarajoituksia, ja jokainen juhlaan osallistuneista myös testattiin ennen juhlaa.

Hulppeat juhlapuitteet sekä hyvän ruuan ja juoman tärkeälle illalle tarjosi Liuskasaaressa sijaitseva merellinen ravintola HSS Paviljong. Sää suosi meitä, ja juhlan kunniaksi saimme ihastella sateenkaaria ja upeaa ilta-aurinkoa.

Juhlan kulkua ohjasi illan juontaja Mikko Leppilampi. Toimitusjohtaja Tuomo Räsänen hehkutti avaisjaispuheessaan Bo:n upeaa kulunutta vuotta ja jokaisen bolaisen onnistumista omalla osa-alueellaan. Illan aikana jaettiin Bo Awards -palkinnot, taltioitiin illan tunnelmia kuvausseinällä sekä nautittiin toistemme seurasta ja illan live-esiintyjä Paula Vesalan musikiista.

Emme kuitenkaan voisi juhlia onnistumisiamme ilman tyytyväisiä asiakkaitamme. Meille on kunnia saada toteuttaa päivittäin asumisen unelmia ympäri Suomen. Tahdomme myös kiittää yhteistyökumppaneitamme ja ystäviämme siitä, että olette kanssamme tekemässä Bo:n tarinaa. Haluamme jatkossa ylittää odotuksenne vielä moninkertaisesti.

Erityiskiitokset vielä Christine Barbieri-Saurénille juhlajärjestelyistä ja Jere Kokolle valokuvauksesta!Kuvat: Jere Kokko

Haluatko osaksi Bo:n ainutlaatuista tarinaa? Menestyksemme keskiössä ovat mm. kokonaisvaltainen brändikokemuksemme, digitaaliset työkalumme sekä sadat kokeneet välittäjät ja taustatiimi, joiden ansiosta erotumme joukosta kiinteistönvälitysalalla. Me luomme asiakkaillemme hyviä kokemuksia, erinomaisia kauppoja sekä itsellemme vahvan kilpailuedun alalla.

Tule mukaan tarinaan

Lue lisää:

Espoon toimiston uudet värit

Upouuden Espoon toimistomme loft-henkistä ilmettä pehmentävät lämpimän mausteiset ja maanläheiset sävyt. Tyylikkäässä sisustuksessa korostuvat kestävät ja kotimaiset...
Lue lisää >

Stailauksen tienraivaaja

Laadukas myyntistailaus on alusta asti ollut tärkeä osa palveluamme. Lahjakkaat stailaajamme tuovat yhdessä kuvaajien kanssa asunnon parhaat...
Lue lisää >

Lemmikkikodin sisustusvalinnat

Lemmikki tuo omistajalleen paljon iloa, mutta myös pohdittavaa kodin sisustusmateriaalien valinnassa. Kun kodin valinnat tehdään lemmikkiä silmällä...
Lue lisää >