My favourite things: This is how we like it

Yleinen | 19.11.2019

Bo:laiset rakastavat kirjoja, rullaavat sushia, rauhoittavat hengitystään ja arvostavat laadukasta muotoilua sekä aitoja asioita.

Bo:laiset rakastavat kirjoja, rullaavat sushia, rauhoittavat hengitystään ja arvostavat laadukasta muotoilua sekä aitoja asioita.

SARI KULLBERG
asuntomyyjä
Bo LKV Vantaa

Kuva: Yogiraj

Harrastus ja väline: Joogamatto juutista, 94,90€, yogobe.com

Olen heittäytyjä ja innostuja, melkoinen sähikäinen. Rakastan haasteita, joissa pääsen myymään, neuvottelemaan ja sovittelemaan. Luonteeni takia päässäni pyörii öisin monesti muutakin kuin kauniit unet. Intoilen kovasti päivän töitä ja tapahtumia. Niin ihanaa kuin intoilu onkin, joskus on rauhoituttava, ja tähän löysin avuksi joogan. Käyn 3–4 kertaa viikossa illan viimeisellä joogatunnilla, jossa hengitän itseni ihanan raukeuden nirvanaan. Kotiin kävelen kuin hidastetussa filmissä nauttien, kuunnellen ja katsellen. Sitten kotona tulee se hyvä unikin.

TUOMO RÄSÄNEN
toimitusjohtaja
Bo Family Group

Harrastus: kirjallisuus

Rakkaat kirjat muistuttavat minua ajasta jolloin olen ne lukenut, sekä siitä mitä silloin ajattelin ja koin. Sirolan Abiturientti on avain lukiovuosien fiiliksiin ja Westön Leijat opiskeluaikaan. Jonkun mielestä kirjojen selkämykset näyttävät sekavilta, mutta minulle ne edustavat elämää ja sivistystä. Hylly on kirjojen koti, jonne en halua posliininorsuja. Sinne kuuluvat Tammen keltainen kirjasto ja Austerit, isovanhemmilta peritty Kansojen historia, elämäkerrat ja Beevorin historiakirjat. Haluan, että myös Waltarit ovat paikallaan. Mennessäni jonkun kotiin, tirkistelen hänen kirjahyllyynsä. Se on vähän nolo, mutta mainio tapa ymmärtää toisen persoonaa ja mieltymyksiä. Ihminen, jonka kodista ei löydy kirjoja on minulle hieman outo, ja koti ilman kirjahyllyä tuntuu minusta alakuloiselta ajatukselta.

JULIA HAKALA
myyntijohtaja, vastaava hoitaja, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner
Bo LKV Oulu

Kuva: pexels.com

Ravintola: Torii Sushi, Kauppurienkatu 7, Oulu

Tuore kala ja jämäkkä riisi yhdistettynä soijaan ja wasabiin on jotain sellaista, johon meidän perhe ei kyllästy. Myös 4- ja 6-vuotiaat lapseni rakastavat sushia. Olemme mieheni kanssa yhtä mieltä siitä, miten hyvä sijoitus oli hänen aikoinaan käymänsä sushikurssi. Sushien valmistus vaatii tietysti tuoretta kalaa ja hieman aikaa, mutta tapoihimme kuuluukin, että ruokaa tehdään porukalla. Arkisin piipahdan usein sushilounaalle ystävien kanssa. Olenkin tutustuttanut melkein kaikki ystäväni tämän koukuttavan ruoan maailmaan. Olen innoissani, että Ouluun on viime vuosina perustettu laadukkaita sushipaikkoja. Haaveenani on kuitenkin vielä joskus matkustaa makumatkalle Japaniin nauttimaan paikallisten taitureiden luomuksista.

SUSANNA KIVIOJA
muotoilija, sisustussuunnittelija, stailaaja
Bo LKV Lahti

Kuva: UU Market

Tuote: Kääpä-voiveitsi, 38 €, uumarket.fi

Suomessa käsityönä valmistettu pienesine on minulle aarre, jota vaalin rakkaudella. Nuorta suomalaista suunnittelua edustava UU Market myy upeaa Kääpä-voiveistä, jonka muotoilu on sekä veistoksellinen että ergonominen. Käytännöllinenkin se on, sillä sen voi käytön jälkeen jättää pöydälle ylösalaisin tasainen puoli alaspäin, niin ettei se tahraa pöytää. Kääpä on uudenlainen versio perinteisestä puuveitsestä. Materiaalit ohjaavat usein ostopäätöstäni. Muovisuus on väistynyt ja janoan luonnonmateriaaleja, struktuureja, inhimillistä kädenjälkeä ja selkeitä linjoja. Kääpä-voiveitsi on ehdottomasti seuraavana ostoslistallani, itselleni tai lahjaksi.

__

Lisää Bo:laisia sekä arjen inspiraatioita uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Lue lisää:

Toimiston tilasuunnittelu: Pastellinen panimolinna Turussa

Hurmaavan harmoninen värimaailma valaisee Turun toimistomme lisätiloja. Avaraan tilaan luotiin puitteet rauhalliselle työskentelylle. Harkituilla esineillä ja katseita...
Lue lisää >

This is where the story begins -kirja on julkaistu!

Vuodesta 2015 lähtien olemme vierailleet tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja kuvanneet ne asunnon myyntiä varten. Kaikki ovat omalla...
Lue lisää >

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >