Bo open house 3.10.

Yleinen | 26.09.2019

Vierailemme päivittäin upeissa suomalaiskodeissa. Nyt haluamme kutsua sinut vuorostamme kylään! Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tapahtuman aikana torstaina 3.10. klo 15-18 vietämme avoimien ovien päivää.

BO OPEN HOUSE – Tervetuloa meille!
Milloin: torstaina 3.10. klo 15-18
Missä: Bo LKV:n toimistoilla ympäri Suomea

Vierailemme päivittäin upeissa suomalaiskodeissa. Nyt haluamme kutsua sinut vuorostamme kylään! Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tapahtuman aikana torstaina 3.10. klo 15-18 vietämme avoimien ovien päivää.

Pääset tutustumaan meihin ja tapaamme tehdä työtä paikan päällä yhdeksässä eri kaupungissa. Tiimimme koostuu yli 170:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Poikkea siis sisään kahville niin kerromme lisää!

Jokainen Bo:n toimisto on mukana juuri omannäköisellään sisällöllä; luvassa on niin herkuttelua vihersmoothiella kuin sisustuskirppistä. Saat lähtiessäsi mukaansa juuri ilmestyneen yli 100-sivuisen Bo Living -lehtemme.

Tarkemmat tiedot kunkin toimiston ohjelmasta julkaisemme yhteisessä Facebook -tapahtumassa.

Bo LKV on ainoa täysin suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.  Arvostamme suomalaista työtä ja yrittäjyyttä, ja haluamme jatkuvasti uudistaa kiinteistönvälitysalaa uusilla design- ja teknologiainnovaatioilla.

Toimistojen yhteystiedot:
Bo LKV Helsinki Ullanlinna, Neitsytpolku 12
Bo LKV Helsinki Kallio, Franzeninkatu 22
Bo LKV Espoo, Piispanpiha 1
Bo LKV Vantaa, Silkkitehtaantie 5
Bo LKV Porvoo, Mannerheiminkatu 4
Bo LKV Turku, Läntinen Rantakatu 53
Bo LKV Tampere, Kelloportinkatu 1A
Bo LKV Oulu, Kansakatu 53
Bo LKV Lahti, Rautatienkatu 20
Bo LKV Jyväskylä, Yliopistonkatu 32

Tervetuloa meille!

Lue lisää:

Toimiston tilasuunnittelu: Pastellinen panimolinna Turussa

Hurmaavan harmoninen värimaailma valaisee Turun toimistomme lisätiloja. Avaraan tilaan luotiin puitteet rauhalliselle työskentelylle. Harkituilla esineillä ja katseita...
Lue lisää >

This is where the story begins -kirja on julkaistu!

Vuodesta 2015 lähtien olemme vierailleet tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja kuvanneet ne asunnon myyntiä varten. Kaikki ovat omalla...
Lue lisää >

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >