Bo open house 3.10.

Yleinen | 26.09.2019

Vierailemme päivittäin upeissa suomalaiskodeissa. Nyt haluamme kutsua sinut vuorostamme kylään! Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tapahtuman aikana torstaina 3.10. klo 15-18 vietämme avoimien ovien päivää.

BO OPEN HOUSE – Tervetuloa meille!
Milloin: torstaina 3.10. klo 15-18
Missä: Bo LKV:n toimistoilla ympäri Suomea

Vierailemme päivittäin upeissa suomalaiskodeissa. Nyt haluamme kutsua sinut vuorostamme kylään! Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -tapahtuman aikana torstaina 3.10. klo 15-18 vietämme avoimien ovien päivää.

Pääset tutustumaan meihin ja tapaamme tehdä työtä paikan päällä yhdeksässä eri kaupungissa. Tiimimme koostuu yli 170:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Poikkea siis sisään kahville niin kerromme lisää!

Jokainen Bo:n toimisto on mukana juuri omannäköisellään sisällöllä; luvassa on niin herkuttelua vihersmoothiella kuin sisustuskirppistä. Saat lähtiessäsi mukaansa juuri ilmestyneen yli 100-sivuisen Bo Living -lehtemme.

Tarkemmat tiedot kunkin toimiston ohjelmasta julkaisemme yhteisessä Facebook -tapahtumassa.

Bo LKV on ainoa täysin suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit.  Arvostamme suomalaista työtä ja yrittäjyyttä, ja haluamme jatkuvasti uudistaa kiinteistönvälitysalaa uusilla design- ja teknologiainnovaatioilla.

Toimistojen yhteystiedot:
Bo LKV Helsinki Ullanlinna, Neitsytpolku 12
Bo LKV Helsinki Kallio, Franzeninkatu 22
Bo LKV Espoo, Piispanpiha 1
Bo LKV Vantaa, Silkkitehtaantie 5
Bo LKV Porvoo, Mannerheiminkatu 4
Bo LKV Turku, Läntinen Rantakatu 53
Bo LKV Tampere, Kelloportinkatu 1A
Bo LKV Oulu, Kansakatu 53
Bo LKV Lahti, Rautatienkatu 20
Bo LKV Jyväskylä, Yliopistonkatu 32

Tervetuloa meille!

Lue lisää:

Lumoavat karamelli-pähkinäkonvehdit

Joulun tunnelmointi on mukava aloittaa pienten puuhastelujen äärellä. Kokeilimme tehdä herkullisia karamelli-pähkinäkonvehteja ja ihastuimme niiden suussasulavasta makumaailmasta...
Lue lisää >

Meidän kodit: Tunteella ja vahvalla visiolla

Lumoavassa kodissa yhdistyvät loisteliaisuus ja viihtyisyys. Kodin määrätietoiselle asukkaalle on tärkeää luottaa omiin näkemyksiin ja tunteisiin niin...
Lue lisää >

Maiju Voutilaiselle välittäjän valinta toi mielenrauhaa

Somevaikuttaja ja tunnettu tubettaja Maiju Voutilainen alkoi haaveilla uudesta kodista ja päätti myydä asuntonsa avullamme. Maiju on...
Lue lisää >