Soita 040 808 6832

This is how we Bo it: Stailaajien matkassa

Yleinen | 16.04.2019

Uudessa Bo:n blogisarjassa stailaajamme kertovat arjestaan ja vapaa-ajastaan sisustamisen sekä stailaamisen parissa ja antavat samalla vinkkejä lukijoille. Iloista inspiroitumista!

Myytävien asuntojen stailaaminen on iso ja tärkeä osa Bo:ta, sekä aiheena meille erityisen rakas. Jokaisesta Bo:n kaupungista löytyy taitavia stailaajia, sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehteja sekä visualisteja, joilta löytyy silmää ja taitoa stailata monenlaisia tiloja; aina pienistä kerrostalokodeista isompiin kokonaisuuksiin saakka. Stailaajamme tuovat taitojaan sekä sisustustyylejään esille töissä Bo:n tyyliin ja luovat kerta toisensa jälkeen upeita kokonaisuuksia.

Uudessa Bo:n blogisarjassa stailaajamme kertovat arjestaan ja vapaa-ajastaan sisustamisen sekä stailaamisen parissa ja antavat samalla vinkkejä lukijoille. Iloista inspiroitumista!

Eeva Takkunen | Visualisti, Markkinointiviestijä, Valokuvaaja | Bo LKV Oulu | @eevatak

Kuvat: Hannu Uusitalo

Eeva on ollut työurallaan mukana useissa onnistuneissa projekteissa huippuammattilaisten rinnalla. Eeva on vastannut erilaisten messuosastojen, asuntomessukohteiden sekä muiden asuntokohteiden sisustussuunnittelusta, stailauksesta sekä kuvaamisesta, ja hän on tehnyt kotijuttuja mm. Asun-lehteen sekä toimittajana että kuvausjärjestelijänä. Eevalla on vahva visuaalinen näkemys siitä, millaiset kokonaisuudet ovat myyviä ja herättävät asiakkaiden mielenkiinnon, mistä hän onkin saanut paljon kiitosta. Eeva on kauneuden vaalija, ja tallentaa intohimoisesti kaikkea näkemäänsä kameran kautta myös vapaa-ajallaan. Hänellä on myös oma s e e s -niminen keramiikkamallisto.

Mikä sai sinut lähtemään stailaajaksi?

Intohimo ja halu tehdä työtä kauneuden ja estetiikan parissa johdattivat minut aikoinaan opiskelemaan alaa.

Mistä ammennat inspiraatiota työhösi?

Inspiroidun yksinkertaisista asioista – kauneutta on kaikkialla. Luotan tunteeseen sekä intuitioon, ja teen usein ratkaisut työssäni sen johdattamana. Lähestyn stailattavaa kohdetta yleensä tunnelmien ja mielikuvien kautta. Pidän siitä, että jokainen koti on yksilöllinen; sen asukkaat, arkkitehtuuri, historia ja tunnelma kodissa. Vaatii herkkyyttä nähdä erikseen jokaisen kodin potentiaali ja tuoda se parhaalla mahdollisella tavalla esille.

Seuraatko alan trendejä?

Suhtaudun trendeihin hieman varovaisesti. Toisaalta olemme jo ammattimmekin puolesta edelläkävijöitä ja haistamme usein jo hyvin kaukaa uudet trendit ja niiden suuntaukset. Sisustamisessa on pitkälti sama ajatus kuin pukeutumisessakin; pitää tuntea olonsa kotoisaksi ja konstailemattomaksi. Harmoniset värit ja kauniisti ikääntyvät luonnonmateriaalit puhuttelevat juuri nyt. Pidän ajatuksesta, ettei sisustamista tarvitse ottaa liian vakavasti. Leikkimielisyys, yllätyksellisyys ja jopa pieni epätäydellisyys tuo usein parhaimman ja ainakin kiinnostavimman lopputuloksen.

Millaista stailaajan työ on Bo:lla?

Työni Bo:lla on onnekseni hyvin monipuolista ja antoisaa. Pidän siitä, että päivät ovat keskenään erilaisia ja työni on merkityksellistä. Toimin Oulussa stailaustiimin vetäjänä ja työnkuvaani kuuluu stailaamisen sekä stailaus- ja kuvauskalenterin organisoinnin lisäksi mainosten sekä erilaisten markkinointimateriaalien tekeminen. Meillä on harjoittelijoita sekä stailaajien että välittäjien apuna, ja heidän ohjaaminen sekä muut harjoitteluun liittyvät asiat ovat vastuullani. Työhöni kuuluu myös erilaisten tilaisuuksien, kuten messujen suunnittelu ja organisointi, sekä somekanavien sisällöntuotanto. On ihanaa, että saan toteuttaa myös valokuvaajan ammattia tässä työssä.

Tiivis työskentely yhdessä valokuvaajan sekä välittäjien kanssa tuo parhaan lopputuloksen. Onnistuneet myyntikuvat, tyytyväiset asiakkaat sekä hyvin sujuneet asuntokaupat ovat paras kiitos tekemästämme työstä.

Muutamia Eevan suosikkikuvia hänen viimeaikaisista stailauksistaan:

Lue lisää:

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >

Mistä kannattaa ostaa sijoitusasunto? Seuraa näitä nousevia alueita

Kysyimme kokeneilta asuntosijoittamiseenkin erikoistuneilta kiinteistönvälittäjiltämme, mitä alueita kannattaisi juuri nyt seurata. Vastaus riippuu pitkälti sijoitusstrategiastasi - lähdetkö...
Lue lisää >

Millaisesta kodista lapsiperhe haaveilee?

Jokainen lapsiperhe on omanlaisensa. Kun alkaa etsimään unelmien kotia kannattaa perheen tarpeet miettiä valmiiksi. Parhaimmillaan koti mukautuu...
Lue lisää >