Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa sujuvan kaupankäynnin etänä

Yleinen | 17.03.2020

Juuri nyt arjen hetkellinen muuttuminen aiheuttaa kysymyksiä asuntokaupan sujuvuudesta. Me Bo:lla haluamme aina tarjota parasta palvelua kaikille asunnon ostajille ja myyjille. Erityisesti uudet digitaaliset palvelut mahdollistavat asuntokaupan jatkumisen normaalisti. Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta!

Juuri nyt arjen hetkellinen muuttuminen aiheuttaa kysymyksiä asuntokaupan sujuvuudesta. Me Bo:lla haluamme aina tarjota parasta palvelua kaikille asunnon ostajille ja myyjille. Erityisesti uudet digitaaliset palvelut mahdollistavat asuntokaupan jatkumisen normaalisti. Digitaalisen asuntokaupan avulla pystymme esimerkiksi tekemään kaupat jopa perinteistä nopeammin. Lue lisää DIASista alta!

Psst! Bo:n kanssa teet asuntokauppaa turvallisesti myös poikkeusoloissa.

DIAS mahdollistaa sujuvan digitaalisen kaupankäynnin

DIAS, eli digitaalinen asuntokauppa on Suomessa kehitetty asunto-osakekaupan alusta, jossa ovat kattavasti mukana asuntokaupan toimijat kuten kiinteistönvälittäjät, rakennuttajat ja pankit.

Kun kaupan ehdoista on sovittu, käynnistää välittäjä sähköisen asuntokaupan – edellyttäen, että ostajan ja myyjän rahoitukseen liittyvät asiat ovat kunnossa pankkien kanssa. Lisäksi välittäjä varmistaa, että kyseinen asuntokauppa soveltuu tehtäväksi sähköisesti. Pankit tarkistavat digitaalisen asuntokaupan edellytykset lisäksi omasta näkökulmastaan. Kun kaikki on selvitetty ja valmiina, saavat myyjä ja ostaja kutsun allekirjoittamaan kaupat digitaalisesti.

Digitaalisen asuntokaupan avulla kaupankäynti onnistuu  sujuvasti ja viivästymättä  – itse asiassa kaupat hoituvat jopa nopeammin DIASin avulla.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta blogijulkaisustamme.

Digitaalisen asuntokaupan edut

x onnistuu aina täysin etänä, ajasta ja paikasta riippumatta.
x tarjoaa turvallisen ja nopean tavan käydä asuntokauppaa.
x sopii asunto-osakekauppaan.

 

Kysy lisää välittäjiltämme

Lue lisää:

Espoon toimiston uudet värit

Upouuden Espoon toimistomme loft-henkistä ilmettä pehmentävät lämpimän mausteiset ja maanläheiset sävyt. Tyylikkäässä sisustuksessa korostuvat kestävät ja kotimaiset...
Lue lisää >

Stailauksen tienraivaaja

Laadukas myyntistailaus on alusta asti ollut tärkeä osa palveluamme. Lahjakkaat stailaajamme tuovat yhdessä kuvaajien kanssa asunnon parhaat...
Lue lisää >

Lemmikkikodin sisustusvalinnat

Lemmikki tuo omistajalleen paljon iloa, mutta myös pohdittavaa kodin sisustusmateriaalien valinnassa. Kun kodin valinnat tehdään lemmikkiä silmällä...
Lue lisää >