DIY jouluinen kylpysuola

Yleinen | 19.12.2021

Jouluisen kylpysuolan tuoksut ja rentouttava vaikutus antaa pienen maistiaisen joulun kiireettömyydestä ja rauhasta. Valmista jouluinen kylpysuola itsellesi tai anna rakkaudella toteutettu muistaminen läheiselle.

Joulun odotus ei ole pelkästään kiireiden aikaa. On ihanaa pysähtyä tuntemaan ja fiilistelemään, miltä kaikki oikeastaan tuntuukaan. Jouluisen kylpysuolan tuoksut ja rentouttava vaikutus antaa pienen maistiaisen joulun kiireettömyydestä ja rauhasta. Bo LKV Porvoon stailaajamme Loviisa Mutanen valmisti ihanan kylpysuolan joulun kiireettömiin hetkiin. Valmista jouluinen kylpysuola itsellesi tai anna rakkaudella toteutettu muistaminen läheiselle.

diy tee se itse kylpysuola lahjaidea bo lkv

Jouluinen kylpysuola

6 dl epsom-suolaa
2 rkl kookosöljyä
eteeristä öljyä, esim. mänty
appelsiinia
kuusta
eukalyptusta
kukkia

Kylpysuolan tekemisessä on vain mielikuvitus rajana. Voit miettiä, mitkä tuoksut ja maut ovat juuri sinulle kaikista rakkaimpia joulussa ja lisätä niitä kylpysuolan joukkoon. Näin saat kaikista nautinnollisimman kylpyhetken.

Pakkaa kylpysuola kauniiseen lasipurkkiin, kietaise kaunis nauha ympärille ja somisteeksi vaikka muutama kuusenoksa. Sopiva annostus jalkakylpyyn on 1dl ja koko kehon hemmotteluun sopiva määrä on 5 dl.

Haluaisitko lisää ideoita ja inspiraatiota? Tilaamalla Bo:n uutiskirjeen saat joka kuukausi kattavan paketin sisustuksesta, trendeistä, asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista suoraan sähköpostiisi. 

Tilaa uutiskirje

Lue lisää:

Kruununhaan helmet -kävelykierros

Meren reunustama Kruununhaka on yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita. Historiallisesta kaupunginosasta löytyy arvokkaita instituutteja, kauniita kivikortteleita sekä...
Lue lisää >

Värin ja valon leikkiä

Avaamme uuden toimiston Helsingin Kruununhakaan alkuvuodesta 2022, mutta olemme vuosien ajan saaneet vierailla aivan ihanissa krunikkakodeissa. Tarina...
Lue lisää >

DIY jouluinen jyväkranssi

Joulun välipäivien puuhaksi sopii kaunis ja helposti toteutettava jyväkranssi. Se luo kotiin perinteistä joulutunnelmaa, kun taas pihalla...
Lue lisää >