Espoonlahden Epoletti – laadukasta arkea tilasta tinkimättä

Yleinen | 16.01.2020

Alati kehittyvä Espoonlahti hurmaa jokaisen asujan, jonka toivelistalla on laadukas kaupunkiasuminen yhdistettynä vehreään ja merelliseen ympäristöön, kattavia palveluja unohtamatta. Espoonlahden Epoletti tarjoaa yhden alueen hienoimmista kerrostaloista, josta löytyy upouusi koti isommallekin perheelle.

Alati kehittyvä Espoonlahti hurmaa jokaisen asujan, jonka toivelistalla on laadukas kaupunkiasuminen yhdistettynä vehreään ja merelliseen ympäristöön, kattavia palveluja unohtamatta. Erityisesti jo Espoossa asuvat ovat huomanneet Espoonlahden tulevaisuuden mahdollisuudet. Espoonlahden Epoletti tarjoaa yhden alueen hienoimmista kerrostaloista, josta löytyy upouusi koti isommallekin perheelle. Tervetuloa elämään laadukasta arkea tilasta tinkimättä!

Ideaaleja koteja perheille ja tilaa arvostaville

Vuonna 2021 valmistuva Espoonlahden Epoletti yhdistää kaupunkiasumisen ja luonnon parhaat palat: moderni koti keskellä vehreyttä ja aivan merenrannan läheisyydessä vakuuttaa vaativankin asunnonetsijän.

Epoletissa on huomioitu erinomaisesti isompaa kerrostaloasuntoa etsivät. Taloyhtiöstä löytyy vaihtoehtoja aina reilun kuudenkymmenen neliön kolmioista lähes sataneliöisiin neljän huoneen perheasuntoihin. Epoletista on siis helppo löytää  laadukas vaihtoehto esimerkiksi omakoti- ja rivitaloasumiselle – etsitpä helpotusta lapsiperhearkeen tai huolettomiin eläkevuosiin. Yhteiset tilat ovat asunnoissa mietitty viimeisen päälle, ja niissä korostuu avaruus ja valoisuus. Sisätilojen avaruus jatkuu ikkunoista avautuviin kauniisiin maisemiin.

Monessa Epoletin kodissa on tilava parveke tai terassi. Viihtyvyys ja yhteiset tilat ovat huomioitu kattoterassin muodossa, jossa pääsee nauttimaan Espoonlahden upeista maisemista ja merellisestä ilmasta koska tahansa. Kattoterassi tarjoaa loistavan mahdollisuuden vaikka kesäjuhlien tai tunnelmallisen illan viettämiseen.

Tutustu Espoonlahden Epolettiin


Epoletti rakennetaan omalle tontille

Uuteen kerrostaloyhtiöön muuttaessa on hyvä ottaa selville kaikki mahdolliset kulut, joista oman asunnon rahoitus- ja yhtiövastikkeet koostuvat. Yllättävän suuria lisäkuluja voi syntyä esimerkiksi taloyhtiön vuokratontista, joka on hyvin yleinen uusien kerrostalojen kohdalla. Epoletin uusien asukkaiden ei kuitenkaan tarvitse tästä huolehtia. Talo rakennetaan taloyhtiön omistamalle tontille, joten tonttivuokria ei tarvitse miettiä nyt eikä tulevaisuudessa.

Espoonlahdessa on helppo katsoa tulevaisuuteen

Espoonlahden tulevaisuus yhtenä Espoon halutuimmista asuinalueista on taattu laadukkaan rakentamisen, kattavien palveluiden sekä loistavien liikenneyhteyksien avulla. Uudet asuinneliöt yhdessä pääkaupunkiseudun parhaimmassa solmukohdassa pitävät huolen siitä, että asunnon arvo ja neliöhinta ovat tulevaisuudessa menossa ainoastaan ylöspäin.

Lähivuosina Espoonlahteen tulevat palvelut ovat pääkaupunkiseudun parhaimmistoa. Länsimetron asema valmistuu alueelle vuonna 2023, ja on vain kivenheiton päähän Epoletista nouseva kauppakeskus Lippulaiva tarjoaa loistavat palvelut aivan oman kodin naapurissa. Sekä metroasemalle että Lippulaivaan on Epoletista vain 150:n metrin matka. Länsiväylän läheisyys houkuttelee autoilevia ihmisiä, ja moottoritielle hurauttaakin nopeasti Espoonlahdesta. Autopaikka on toki helposti hankittavissa Epoletista.

Alueen isosta kehityksestä huolimatta keskeiset palvelut löytyvät jo nyt Espoonlahdesta. Kauppakeskus Pikkulaiva palvelee seuraavat pari vuotta ennen Lippulaivan aukeamista, josta tärkeimmät palvelut on helposti saatavilla. Lapsiperheiden arki sujuu alueella jo nyt mainosti – koulut ja päiväkodit alueella takaavat sen, että arkea on helppo elää Espoonlahdessa.

Omannäköinen koti – paras koti

Epoletti tarjoaa ennakkomarkkinointivaiheessa kodin ostaville mahdollisuuden muokata oman asuntonsa ratkaisuja ja pintamateriaaleja. Kodista saa siis  juuri sellaisen, kun itselleen haluaa. Isoimmissa asunnoissa on helppo valita omalle perheelle juuri parhaat mahdolliset tilat; on toiveissasi sitten oma sauna asunnossa tai tilava vaatehuone, voit valita niistä itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Tutustu Espoonlahden Epolettiin

Ota yhteyttä kohteen välittäjiin:

Jaakko Haapamäki | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi
Lauri Katas | 040 9522 145 | lauri@bo.fi

Lue lisää:

Kruununhaan helmet -kävelykierros

Meren reunustama Kruununhaka on yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita. Historiallisesta kaupunginosasta löytyy arvokkaita instituutteja, kauniita kivikortteleita sekä...
Lue lisää >

Värin ja valon leikkiä

Avaamme uuden toimiston Helsingin Kruununhakaan alkuvuodesta 2022, mutta olemme vuosien ajan saaneet vierailla aivan ihanissa krunikkakodeissa. Tarina...
Lue lisää >

DIY jouluinen jyväkranssi

Joulun välipäivien puuhaksi sopii kaunis ja helposti toteutettava jyväkranssi. Se luo kotiin perinteistä joulutunnelmaa, kun taas pihalla...
Lue lisää >