Espoonlahden Epoletti – miksi ostaa uudiskohde?

Yleinen | 30.12.2019

Moni harkitsee ostopäätöstä vanhan asunnon ja aivan uuden, mahdollisesti vasta rakenteilla olevan uudiskohteen välillä. Listasimme kolme kiinnostavaa syytä ihastua Espoonlahden Epoletin uusiin koteihin.

Merellinen Espoonlahti on kokemassa muodonmuutosta moderniksi kaupunkielämän keskukseksi. Alueelle on tulossa myös aivan uusia asuntoja. Espoonlahden Epoletti on upea, 12-kerroksinen uudiskohde, jonne uudet asukkaat pääsevät muuttamaan jouluksi 2021.

Moni harkitsee ostopäätöstä vanhan asunnon ja aivan uuden, mahdollisesti vasta rakenteilla olevan uudiskohteen välillä. Kaupunkialueilla ostopäätöksessä korostuvat lisäksi toimivat kulkuyhteydet ja palveluiden läheisyys. Luonnon rauhasta tahdotaan nauttia myös kaupungissa.

Listasimme kolme kiinnostavaa syytä ihastua Epoletin uusiin koteihin.

Sijainti – koti palveluiden ja meren äärellä

Sijainnin merkitys on avainasemassa myös uudiskohdetta ostaessa. Espoonlahdessa merenranta on kävelymatkan päässä ja läheiset viheralueet, puistot ja leikkipuistot tuovat luonnon lähelle kaupunkiympäristöä.

Espoonlahden kehitystä vauhdittaa Länsimetron aseman valmistuminen vuonna 2023 sekä hulppean kauppakeskus Lippulaivan avautuminen. Molemmat sijaitsevat vain 150 metrin päässä Epoletista. Omalla autolla taas hurautat Länsiväylälle hetkessä. Autopaikka on mahdollista ostaa asunnon yhteydessä.

Palvelut on turvattu kehittyvällä alueella poikkeuksellisen hyvin jo ennen Lippulaivan valmistumista. Vuoteen 2022 Espoonlahden asukkaita palvelee kauppakeskus Pikkulaiva, josta löytyvät arjen tärkeimmät palvelut.  Perheitä ilahduttavat lisäksi koulujen ja päiväkotien läheisyys. Arjen sujuvuus onkin Espoonlahdessa huipussaan.

Tilaa isollekin perheelle – vaihtoehto omakotitalolle

Kaupunkialueilla pientalokodit ovat edelleen perheiden suosiossa. Espoonlahden Epoletti tarjoaa asumisen vaihtoehdon kuitenkin niille perheille, joita esimerkiksi omakotitalon kunnossapito aina rakenteista pihatöihin ei houkuttele. Tilasta tinkimättä. Epoletin ylimmät kerrokset on varattu kolmioille ja neljän huoneen asunnoille, joista suurimmat ovatkin lähes sataneliöisiä.

Pohjaratkaisuissa on perheitä ajatellen panostettu yhteisiin tiloihin. Keittiöt ja olohuoneet on suunniteltu avoimiksi, kutsuviksi ja väljiksi yhteisen arjen keskuksiksi, joiden ikkunoista avautuvat upeat ja avarat näkymät. Maisemasta pääsee nauttimaan myös omalle lasitetulle parvekkeelle tai taloyhtiön piha-alueelle.

Vaikuta pintamateriaaleihin ja ratkaisuihin

Uudiskohteen ihanuus piilee monesta siinä, että tällöin pääsee jo hyvissä ajoin suunnittelemaan oman kotinsa pintamateriaaleja ja muitakin ratkaisuja. Valitsisitko sinä esimerkiksi perinteisen valkoisen, trendikkään mustan vai jonkun rohkeamman värin keittiökaappeihin? Entäpä lattiamateriaali? Valintojen tekemiselle on rauhassa aikaa kun asunnon ostaa ennakkomarkkinointivaiheessa.

Espoonlahden Epoletin suurimmissa huoneistoissa voi lisäksi valita esimerkiksi saunan ja reilun kokoisen vaatehuoneen välillä. Pohjapiirroksia sekä havainnekuvia tutkimalla näet erilaiset vaihtoehdot ja voit valita juuri omaa arkeasi parhaiten palvelevan ratkaisun.

Pääset tutustumaan tähän upeaan uudiskohteeseen paremmin täällä tai olemalla suoraan yhteydessä kohteen välittäjiin:

Jaakko Haapamäki | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi
Lauri Katas | 040 9522 145 | lauri@bo.fi

Lue lisää:

Toimiston tilasuunnittelu: Pastellinen panimolinna Turussa

Hurmaavan harmoninen värimaailma valaisee Turun toimistomme lisätiloja. Avaraan tilaan luotiin puitteet rauhalliselle työskentelylle. Harkituilla esineillä ja katseita...
Lue lisää >

This is where the story begins -kirja on julkaistu!

Vuodesta 2015 lähtien olemme vierailleet tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja kuvanneet ne asunnon myyntiä varten. Kaikki ovat omalla...
Lue lisää >

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >