Soita 040 808 6832

My favourite place at the office – tervetuloa Kallion toimistolle!

Yleinen | 30.04.2019

Olimme jo pitkään haaveilleet toisen toimiston avaamisesta Helsinkiin. Moni joutuu etsimään unelmiensa asuntoa pitkään – näin kävi myös meille kun ryhdyimme etsimään sopivaa liiketilaa kantakaupungin alueelta. Lopulta tärppäsi. Kalliossa Franzeninkatu 22:ssa pitkään tyhjillään ollut liiketila tarvitsi mittavan remontin, mutta jo ensi vierailulla tilasta välittyi se sama tunne kuin silloin kun asiakkaamme astuvat ensi kerran tulevaan kotiinsa.

Olimme jo pitkään haaveilleet toisen toimiston avaamisesta Helsinkiin. Moni joutuu etsimään unelmiensa asuntoa pitkään – näin kävi myös meille kun ryhdyimme etsimään sopivaa liiketilaa kantakaupungin alueelta. Lopulta tärppäsi. Kalliossa Franzeninkatu 22:ssa pitkään tyhjillään ollut liiketila tarvitsi mittavan remontin, mutta jo ensi vierailulla tilasta välittyi se sama tunne kuin silloin kun asiakkaamme astuvat ensi kerran tulevaan kotiinsa.

Vastuun remontista ja toimiston sisustussuunnittelusta otti vastaan Bo:lle pitkään stailauksia tehnyt Elisa Manninen. Yhteistyössä luovan johtajamme Peeta Peltolan kanssa luotiin suunnitelma, jossa yhdistyi sekä tilan tunnelma, omaleimainen Kallio-fiilis että Bo:n oma skandinaavisen raikas tyyli. Muutoksen kokivat lopulta lähes kaikki pinnat sekä pohjaratkaisu.

”Suuremman neuvotteluhuoneen klassinen neliölaattaseinä oli yksi ensimmäisistä pintamateriaalivalinnoista, joita teimme. Sen ympärille alkoi rakentumaan koko sisustuksen suunnittelu. Tummat parkettilattiat ja musta keittiö toimivat vastinpareina muuten vaaleille pinnoille. Katon valokiskot taas tahdoimme säilyttää juuri oikean Kallio-hengen luomiseksi,” summaa Elisa suunnittelun vaiheita.

Nyt eloa uudessa toimistossa on takana kolmisen kuukautta. Miltä uudessa toimistossa työskentely on tuntunut? Päästetään ääneen koko Kallion tiimi ja annetaan jokaisen kertoa, mikä toimistossa on juuri heidän mieleensä:

Tiina Kantola | myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

”Toimiston neuvotteluhuoneet on rajattu fiksusti lasiovilla, jotka saa joko kokonaan kiinni tai auki. Tila on siis loistavasti muunneltavissa tarpeen mukaan. Meillä on kahdesti kuussa tiimipalaveri, jonka aikana pääsemme yhdessä jakamaan onnistumisia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista suuremman neukkarin betonipöydän ääreen. Huipputiimi, hyvä yhteishenki ja kaunis toimisto ovat varmasti syitä siihen, että vastaanotto Kalliossa on ollut todella hyvä ja lämmin!”

Lasiovet: Nissinen Design Group, Betonipöytä: 16JUIN, Parketti: Novafloor

Nina Lampinen | kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija, partner

”Minulle toimisto on paikka, jossa pääsen hetkeksi pysähtymään. Kiinteistönvälittäjän arki on hektistä ja liikkeellä saa usein olla aamuvarhaisesta iltaan asti. Kun kauniiseen toimistoomme astuu sisään, ensimmäisenä katse kiinnittyy lounge-osaan; upeaan nahkasohvaan ja näyttävään punaiseen mattoon. Minusta on ihanaa, että toimistosta löytyy myös hieman rennompi tila, jossa voi sekä tehdä töitä että levähtää.”

Alex Salo | Kiat, partner

”Hyvä fiilis on minulle todella tärkeää töitä tehdessä. Ja se välittyy oitis Kallion toimistoon astuessa. Arvostan, miten suunnittelussa on osattu käytännön asiat huomioon: säilytystilaa on riittävästi ja suuri kopiokone käden ulottuvilla, mutta esteettisesti piilossa verhon takana. Yksittäisenä seikkana on vielä mainittava toimiston kauniit designvalaisimet, jotka viehättävät silmääni.”

Sohva: HT Collection, Matto: Adora Valaisin: 101CPH

Sara Bensky-Pinomaa | toimistosihteeri, välittäjäassistentti

”Toimistosihteerinä pyöritän koko toimiston arkea ja yhtä aikaa saa pitää käsissäni useita lankoja. Tästä syystä minulle on tärkeää, että työpisteeltäni voin helposti nähdä koko avaran toimiston. Minusta on hauskaa katsoa ulos toimiston suurista ikkunoista ja seurata Kallion katujen elämää. Päivääni ovat usein piristäneet ohi kulkevat tarharyhmät ja iloisesti vilkuttavat lapset. ”

Psst! Bo:n kauniin Kallio-julisteen voit ostaa suoraan toimistoltamme <3

Jenni Lehtinen | sisustusarkkitehti, stailaaja

”Olen usein toimistolla ensimmäinen tai viimeinen, sillä päivät kuluvat stailauskeikoilla. Etenkin aamuisin nautin toimiston rauhallisuudesta ja aloitan päivän keittämällä kahvit. Mattamusta keittiö on ollut viime aikoina suosittu valinta sisustajien keskuudessa. Pääsin valitsemaan monia toimiston käyttötavaroita ja löytämäni mustat aterimet ovat todellinen piste i:n päälle tässä keittiössä.”

Minna Wiik | asuntomyyjä, partner

”Eniten olen onnellinen siitä, ettei toimisto tunnu toimistolta vaan kuin toiselta kodilta. Loistavalla yhteishengellä on varmasti tekemistä tämän asian kanssa! Olen käytännönläheinen ihminen, joten nautin siitä, että toimiston suunnitteluun on panostettu. Esimerkiksi keittiössä on tilaa toimia, mutta samaan aikaan se on sopivasti syrjässä. Myös neuvottelutilat on havaittu toimiviksi ja viihtyisiksi. Tänne on ilo pyytää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tapaamisiin.”

Keittiö: Keittiömaailma

Liina Heinonen | kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

”Toimiston avaruus ja valoisuus ovat ehdottomasti parhaita juttuja – jos työkavereita ei voi mainita! Viihdyn ihmisten keskellä eikä avotoimistossa työskentely ole minulle ongelma. Kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä istuin usein pienemmässä neukkarissamme, jossa on ihanan rauhallinen ja levollinen tunnelma. Pienet jutut sisustuksessa ovat minulle tärkeitä. Ihastelen usein erityisesti toimiston valaisimia sekä viherkasveja.”

Mika Suonsilta | asuntomyyjä, partner

”Toimistolla lempilokaationi on pehmeä nahkasohva, mutta kyllä se toimiston sijainti on ehdottomasti paras juttu; Kallio on suosikkialueitani Helsingissä. Vehreä Torkkelinmäki, kaikki kivat ja tyylikkäät kahvilat, ravintolat ja baarit – eihän sitä tunnelmaa voita mikään! Kallio on ollut jo pitkään yksi Helsingin trendikkäimmistä alueista asua ja siksikin Kallio ja Bo asunnonvälityksen edelläkävijänä kuuluvat yhteen. ”

Lasiovet: Nissinen Design Group, Maalit: Colornova, Valaisin: 101CPH, Naulakko: Arto Halmeoja, Juliste: Anouk Studio

Lue lisää:

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >

Mistä kannattaa ostaa sijoitusasunto? Seuraa näitä nousevia alueita

Kysyimme kokeneilta asuntosijoittamiseenkin erikoistuneilta kiinteistönvälittäjiltämme, mitä alueita kannattaisi juuri nyt seurata. Vastaus riippuu pitkälti sijoitusstrategiastasi - lähdetkö...
Lue lisää >

Millaisesta kodista lapsiperhe haaveilee?

Jokainen lapsiperhe on omanlaisensa. Kun alkaa etsimään unelmien kotia kannattaa perheen tarpeet miettiä valmiiksi. Parhaimmillaan koti mukautuu...
Lue lisää >