Hurmaava loft-unelma Littoisten Verkarannassa

Yleinen | 26.11.2015

    Meillä on ilo esitellä teille taas yksi ensiluokkainen koti! Tämä ihanuus löytyy Littoisten Verkarannasta, vanhasta verkatehtaasta, joka on muunnettu asuinkäyttöön. Upeista Verkarannan loft-asunnoista tämä on ehdottomasti yksi kauneimmista! Tämä koti on ansaitusti  blogimaailmasta ja sisustuslehdistäkin tuttu. Koko koti pursuaa toinen toistaan kekseliäämpiä ideoita ja inspiraatiota! Viiden metrin huonekorkeuden ansiosta koti vaikuttaa neliöitään suuremmalta…

_MG_9321

_MG_9303

_MG_9373

_MG_9247

_MG_9187

 

_MG_9218

_G9A4691

_G9A4791

_G9A4757

_G9A4728

_G9A4712

_G9A4702

 

_MG_9461

_MG_9451

_MG_9402

_G9A4768

_G9A4798

_MG_9510

Meillä on ilo esitellä teille taas yksi ensiluokkainen koti! Tämä ihanuus löytyy Littoisten Verkarannasta, vanhasta verkatehtaasta, joka on muunnettu asuinkäyttöön. Upeista Verkarannan loft-asunnoista tämä on ehdottomasti yksi kauneimmista!

Tämä koti on ansaitusti  blogimaailmasta ja sisustuslehdistäkin tuttu. Koko koti pursuaa toinen toistaan kekseliäämpiä ideoita ja inspiraatiota! Viiden metrin huonekorkeuden ansiosta koti vaikuttaa neliöitään suuremmalta ja korkean katon alla on tilaa hengittää. Tehtaan ajoista muistona kattoa koristaa komeat betonipalkit, joista on haettu inspiraatiota myös seinien struktuuripintaan. Valtavien ruutuikkunoiden ja vaaleiden pintojen ansiosta tämä koti tulvii valossa! Musta keittiö tuo särmää vaaleuden keskelle ja on loft-kodille kuin piste i:n päälle. Ei tietenkään unohdeta myöskään vaalean harmaata hartsilla pinnoitettua lattiaa, joka kruunaa koko kokonaisuuden.

Asunnon alakerta on kylpyhuoneita lukuun ottamatta yhtä avoinaista korkeaa tilaa. Parven alle sijoittuu lisäksi makuualkovi, jonka voi tarvittaessa rajata esimerkiksi verholla. Asunnossa on kaksi parvea, joihin kumpaankin on omat portaat. Parvet soveltuvat mainiosti lasten huoneiksi, työhuoneiksi tai vaikka tv:n katselu tilaksi. Vain mielikuvitus on tässäkin rajana. Huomasitteko muuten mahtavan idean tehdä lapsen työpöydästä jalkapallomaali?

Tästä kodista poimittuja ideoita voisi jakaa loputtomiin, mutta aloitetaan tällä. Lisäksi voitte käydä tutustumassa tähän aivan mahtavaan kotiin vielä paremmin täällä.

 

 

Lue lisää:

Tunne välittäjäsi – esittelyssä kiinteistönvälitysalan tutkinnot & nimikkeet

Kiinteistönvälityksen ammattilaisilla on käytössään lukuisia eri nimikkeitä. Tiedätkö, mitä kukin nimike merkitsee? Esittelemme yleisimmät kiinteistönvälittäjiemme nimikkeet sekä...
Lue lisää >

Etätyöpisteen piristäminen – katso vinkit viihtyisämpään etäilyyn!

Monelle meistä etätyöskentely on tullut jäädäkseen, minkä vuoksi etätyöpisteen viihtyisyyteen on syytä panostaa. Vierailemmme tuhansissa kodeissa vuosittain...
Lue lisää >

Intohimojen ohjaamana – Ville Leinon ullakkokoti Helsingissä

Rakkaus muotiin, musiikkiin ja taiteeseen näkyy ex-jääkiekkoilijan ja Billebeino -vaatemerkin perustajan Ville Leinon näyttävässä ullakkoasunnossa Helsingin ydinkeskustassa.
Lue lisää >