Kesän kulmakivet

Keskikesän vilkkaimmat viikot pyörivät ja lomalaiset parveilevat kaupungista toiseen luoden mitä ihanimpia kesämuistoja, joita kelpaa talven pimeinä iltoina muistella. Toreilta haetaan litroittain mansikoita, jäätelökioskit pyörittävät sadoittain palloja, tapahtumat raikaavat ja kaupungit tuntuvat olevan enemmän kuin elossa näinä viikkoina.

Jokaisella meistä on omat kesän kulmakivet, joista kesä ja sen tunnelma syntyy. Paikat ja tapahtumat joissa haluamme käydä, ruoat mitä tahdomme syödä ja perinteet joita noudattaa.

Tampere tarjoaa monia kesänvietto mahdollisuuksia kauniista maisemista, iloisista tapahtumista ja retkikohteista lähtien. Mikä olisikaan mukavampaa kuin torikahvit Laukontorilla, jonka jälkeen hyppäys laivaan veneillen Viikinsaareen nauttimaan päivästä uikkarit mukana. Tai entäpä Pyynikin kauniissa kesäteatterissa viihtyminen. Perheen pienimmät nauttivat puolestaan hurvittelupäivästä Särkänniemessä. Tapahtumista mainittakoon perinteiset Tammerfestit, joka kokoaa väen Ratinanniemeen sekä Tampereen Viinikylä Frenckellin sisäpihalla.

Ohjelmaa on jokaiselle viikolle ja paikkoja riittää kierrettävänä. Nautitaan tarjonnasta ja jokaisen kesän kulmakivistä. Ihanaa heinäkuuta!

Kuvat toteutettu yhteistyössä Lapuan Kankureiden kanssa.