Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Laatua ja lisäarvoa rakennuttajille

Yleinen | 24.09.2019

Uudiskohteiden rakentaminen ja kiinteistökehittäminen ovat kilpailtuja toimialoja. Kilpailuedusta ja askeleen edellä olemisesta on rakennuttajille suuri hyöty. Bo LKV:n uniikki palvelukonsepti tarjoaa laajan skaalan palveluita osaavan ja houkuttelevan brändin alla.

Uudiskohteiden rakentaminen ja kiinteistökehittäminen ovat kilpailtuja toimialoja. Kilpailuedusta ja askeleen edellä olemisesta on rakennuttajille suuri hyöty. Bo LKV:n uniikki palvelukonsepti tarjoaa laajan skaalan palveluita osaavan ja houkuttelevan brändin alla.

Teksti Matias Lukander | Tyyli Bo LKV | Virtuaalikalustuksen suunnittelija Sanna Luhaniemi | Kuvat Unrealer

Isot rakennushankkeet ja -projektit ovat laajoja kokonaisuuksia, jotka tarjoavat uusia koteja vaativille asujille. Bo on tunnettu tehokkaasta myyntityöstään alan parhaiden välittäjien toimesta. Asuntojen myynnin lisäksi Bo tarjoaa rakennuttajille kokonaisvaltaisen kumppanin myös hankkeen suunnitteluun, brändinrakennukseen sekä markkinointiin.

Bo:n tiimin vahvuudet ulottuvat tuloksellisesta myynnistä aina kohteen ostajaprofiilin analysoimiseen, hankkeen kaupalliseen suunnittelun ohjaukseen sekä kohteen identiteetin ja brändin luomiseen. Yhteistyö ulottuu markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen saakka. Erityistapauksissa Bo osallistuu jopa projektin rahoittamiseenkin.

Bo:n laaja kokemus kiinteistönvälitysalalta niin myynnin kuin projektienkin parissa on luonut vankan ymmärryksen palvelukokonaisuuksien luomiselle. Bo:n ydintiimi pystyy luomaan sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja tilanteen mukaisesti. Palvelun räätälöimisen mahdollisuus tarjoaa selkeyttä ja valinnanvapautta jokaiseen projektiin.

Lähivuosien aikana Bo:n rakennusprojektien portfolioon on kertynyt monia kohteita. Turun Hirvensalosta löytyvä As Oy Lumi tarjoaa kolmen modernin rivitalon korkeatasoisen kokonaisuuden, ja lähiseudulla Kaarinassa sijaitseva As Oy Strand hurmaa meren äärellä asumista arvostavan laatutietoisen asujan. Espooseen rakentuva As Oy Feenix tuo asumisen uuden aikakauden Tapiolaan, ja Helsingin Hakaniemestä löytyvä Pantti Toinen Linja on malliesimerkki erittäin korkealaatuisen saneerauksen lopputuloksesta.

TONTTIHANKINTA

Millaista tonttia etsit? Me autamme löytämään sen. Oli kyseessä sitten pienemmät tai isommat tontit tai vaikkapa muutosaihiot, me autamme sinua laajojen verkostojemme avulla pääsemään kiinni parhaisiin hankkeisiin.

MARKKINOINTI

Markkinointi ja sen suvereeni hallinta on erikoisalaamme. Osaavista ammattilaisista koostuva markkinointitiimimme kootaan juuri projektiin sopivaksi jokaisen kohteen erilaiset tarpeet huomioiden.

SUUNNITTELUOHJAUS

Tuomme aina ajankohtaisen ostajaymmärryksen sekä markkinaotteen suunnittelupöydällesi. Teemme kohdekohtaisen ostajaprofiloinnin ja autamme suunnittelemaan kohteeseesi ostajiin vetoavat tila- ja pintamateriaaliratkaisut.

MYYNTI

Meitä ei turhaan kutsuta Suomen dynaamisemmaksi asunnonvälitysliikkeeksi. Anna meidän näyttää miksi myyntiaikamme ovat lyhyemmät, ja miksi edustamistamme asunnoista saadaan paremmat toteutuneet myyntihinnat.

BRÄNDÄYS

Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet Bo:sta yhden asumisen ja kiinteistöalan tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Autamme brändäämään rakennushankkeesi tavalla, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia.

SIJOITTAMINEN

Miltä kuulostaisi, jos kohteesi myyntiä hoitava kumppani olisi taloudellisesti sataprosenttisesti samassa veneessä kanssasi? Ota meidät sovitulla voitonjakomallilla mukaan kantamaan osa kohteesi myyntiriskistä.

Lisää aiheesta löydät verkkosivuiltamme.

__

Lisää kiinteistöalan maailmasta, kodeista ja Bo:sta uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

 

Lue lisää:

Kesäpöydän kauneimmat reseptit

Mitä tarjottavaa kesän juhliin, piknikille tai illanistujaisiin? Nämä kaksi herkullista ja esillepanoltaan äärimmäisen kaunista reseptiä ovat art...
Lue lisää >

Asunnon ostajan muistilista - onnistu ostotarjouksen tekemisessä!

Onko asunnon ostaminen ajankohtaista? Kun oma unelmien koti tai täydellinen sijoitusasunto on löytynyt, on aika jättää ostotarjous....
Lue lisää >

Kohtaamisten merkitys - tunnelmia kevään messukiertueelta

Tänä keväänä koti ja ihmisten kohtaaminen on saanut aivan uuden merkityksen. Helmikuussa meillä oli edessämme kaikkien aikojen...
Lue lisää >