Rauhoittavassa ylellisyydessä – osallistu hotelliyön arvontaan!

Yleinen | 11.11.2020

Vierailu luksushotelli St. Georgeen avaa hotellisisustamisen saloja. Montaa ideaa ja oivallusta voi hyödyntää myös omassa kodissa. Nappaa vinkit ja osallistu artikkelin lopussa ylellisen hotelliyön arvontaan.

Yhteistyössä: Hotel St. George

Hotelleista haetaan rentoutumista ja hyviä yöunia, mutta myös hemmottelua ja vaihtelua arkeen

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan luksushotelli St. Georgen jokainen huone on yksilöllinen yhdistelmä eri muotoja, värejä ja materiaaleja. Pääsimme tutustumaan Atelier with Balcony -huoneeseen, jossa rauhallisen pehmeä värimaailma, laadukkaat kalusteet, tekstiilit ja taideteokset luovat ihanan ylellisyyden tunteen.

”Kokonaisuudessaan estetiikka, taide, design, värit ja eri materiaalit vaikuttavat ihmisen henkiseen tasapainoon, energiaan ja rentoutumiseen. St. Georgen hotellikokemus on kuin mielentila, jossa halutaan saavuttaa aktiivisuuden ja rentoutumisen tasapaino”, kiteyttää Linda Ekholm, Hotelli St. Georgen Head of Wellbeing Experiences.

Valaistus ja laadukas vuode avainasemassa

Niin kotona kuin hotellihuoneessa valaistus on tärkeää etenkin pimeinä vuodenaikoina. Verhoilla taas pystyy säätämään luonnonvaloa tai pimentämään huoneen kokonaan. St. Georgen hotellihuoneissa valaisimet on valittu ja sijoitettu vierailija huomioiden. Niiden himmennystoiminnoilla pystyy luomaan mieluisan valaistuksen työskentelyyn tai vaikka romanttiseen hetkeen. Tunnelman kannalta valoa on hyvä saada myös epäsuorasti.

Hotellisängyn valinnalla on merkitystä, sillä laadukas lepo on kaikille tärkeää. Hyvän nukkumisergonomian mahdollistava ja luonnollisista materiaaleista tehty sänky edesauttaa hyvien unien saamista.

”Haluamme panostaa laadukkaisiin sänkyihin. Sängyn rakenne ja vuodevaatteet tulee olla hengittäviä, jottei lämpöä varastoidu liikaa ja vaikuta mukavuuteen. Laadukas sänky tarjoaa sopivasti tukea ja joustoa keholle, jotta ranka pysyisi unen aikana mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Duxiana Helsingin DUX-mallistosta löysimme kriteereihimme parhaiten sopivan sänkykokonaisuuden, jota myös asiakkaamme arvostavat”, kertoo Linda.

Hotelli St. Georgen vinkit ylelliseen makuuhuoneeseen

1.Säädettävä ja monipuolinen valaistus

Panosta makuuhuoneen hankinnoissa valaistukseen sekä pimentäviin verhoihin. Nykyään koteihin on saatavilla laajempi valikoima pimentäviä, mutta tyylikkäitä verhovaihtoehtoja.

2. Harkittu värimaailma ja luonnollisen pehmeät sävyt

Suosi seinissä murrettuja sävyjä ja valitse kirkkaita sävyjä pienempiin yksityiskohtiin. Näin makuuhuoneen yleisilme säilyy rauhallisena.

3. Katseenvangitsijaksi taidetta

Sijoita taiteeseen tai tutustu esimerkiksi taidelainaamoiden valikoimiin. St. Georgessa taideteoksia on noin neljäsataa, joista suurin osa on Suomelan taidekokoelmasta lainassa.

4. Inspiroivat tekstiilit

St. Georgen sisustusprojektia koordinoinut Mirkku Kullberg valitsi hotelliin käsinkudottuja mattoja, joihin hän ihastui Georgiassa, Marokossa ja Kazakstanissa.

5. Laadukas ja luonnollisista materiaaleista valmistettu sänky

Kotona vietetystä ajasta valtaosa kuluu nukkumiseen, joten sänkyyn kannattaa panostaa. Nukkumismukavuutta parantavat hengittävät luonnonmateriaalit ja sopiva pintapehmeys.

6. Kirja ruudun sijaan

Kirja kädessä rentoutuu takuuvarmasti ja laitteiden käyttö jää vähemmälle. Kirjat toimivat myös kauniina sisustuselementteinä.

Osallistu viikonloppulahjakortin arvontaan

Arvomme Bo:n uutiskirjeen tilaajien kesken yhden yön viikonloppumajoituksen kahdelle Hotel St. Georgen Atelier With Balcony -huoneessa Helsingissä. Palkinto sisältää pääsyn sauna- ja allasosastolle sekä herkullisen aamiaisen. Lahjakortin arvo on 360 euroa ja se on voimassa 12 kk.

Arvonta suoritetaan 23.11. kaikkien Bo uutiskirjeen tilanneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Bo Family Group Oy maksaa arpajaisveron. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta ja sen voi peruuttaa koska tahansa.

Tilaa uutiskirje

Lue lisää:

Remppa vai muutto Suomen upeat muuttokohteet löytyivät yhteispelillä

Nelosen Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa kiinteistönvälittäjämme Anne Ramsay etsii koko Bo:n tuella ohjelman perheille täydellisiä muuttokohteita....
Lue lisää >

Remppa vai muutto Suomi - mitä on luvassa, Marko Paananen?

Odotettu Remppa vai muutto Suomi alkaa Nelosella 26.8., ja Bo on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista. Haastattelimme ohjelman toista...
Lue lisää >

Bo Awards 2021 – juhlintaa turvallisesti yhdessä

Juhlimme kulunutta vuotta koko Bo Familyn yhteisessä Bo Awards 2021 -gaalassa Helsingissä. Ilta oli erittäin onnistunut ja...
Lue lisää >