Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Mausteinen tuulahdus

Yleinen | 07.11.2018

Vuoden 2018 kesä jäi mieliimme paahteisena ja erityisen aurinkoisena. Kuluneen syksyn sisustustrendit ovat kuin poimintoja hellekauden parhaista paloista syksyiseen tunnelmaan verhoiltuna. Mikä olisikaan parempaa kuin kääriytyä pehmeiden materiaalien ja lämpimien sävyjen syleilyyn omalla kotisohvalla juuri nyt?

Teksti: Jutta Karihtala

Vuoden 2018 kesä jäi mieliimme paahteisena ja erityisen aurinkoisena. Kuluneen syksyn sisustustrendit ovat kuin poimintoja hellekauden parhaista paloista syksyiseen tunnelmaan verhoiltuna. Mikä olisikaan parempaa kuin kääriytyä pehmeiden materiaalien ja lämpimien sävyjen syleilyyn omalla kotisohvalla juuri nyt?

Ruoste, savu, kaneli, sinappi ja sahrami… Mausteiset sävyt tuovat mieleen aistikkaita elämyksiä ja lämpimiä ajatuksia. Kiinnitä erityistä huomioita myös siihen, miltä materiaalit tuntuvat. Rouheat materiaalit paitsi näyttävät hyviltä, myös tuntuvat siltä. Kosketa, aisti ja uppoudu mielikuvien vietäväksi.

1. TIESITKÖ? Sahramia poimitaan vain kerran vuodessa viikon ajan. Yhden valmiin maustegramman valmistukseen tarvitaan yli 150 kukkaa ja ne kerätään käsin. Valmiin mausteen sävyt ovat kuin suoraan tämän syksyn trendivärikartasta.

Ylhäältä: L395 Curry, S402 Kurpitsa, K396 Safari, M403 Chutney

2. ROUHEA TUNTU. Kanelin sävyinen päiväpeitto on pestyä pellavaa ja paitsi näyttää, myös tuntuu hurmaavalta / 59,99 €, H&M Home.

3. KATSE LATTIAAN. Tummat sävyt puhuttelevat juuri nyt myös suurilla pinnoilla. Timberwisen TMT Dark –parkettia saa sekä öljyvahattuna että mattalakattuna / alkaen 78,50 €/m2.

4. MUODON LUMOSSA. Marimekon suupuhallettu Mini-maljakko on muotokieleltään ja sävyltään erityisen sympaattinen / 22 €, Marimekko.

5. YLELLINEN OKRA. Palma-nojatuoli suorastaan kutsuu syliinsä rentoutumaan. Pehmeä samettipäällinen loistaa kauneimmillaan murretussa okran sävyssä / 219 €, Ellos Home.

6. AURINGON KAIPAUS. Made By Handin Knit-Wit -riippuvalaisin on neulottu 3D-tekniikalla paloturvallisesta polyesteristä. Ripusta yksin tai useamman valaisimen ryhmään ja kuvittele itsesi takaisin auringon alle / alkaen 502 €, Finnish Design Shop.

7. VALMIINA ARKEEN. Lomien jälkeen on hyvä palata rutiinien pariin. Helpota arjen muistettavia asioita tummanruskean kirjaintaulun avulla / 29,90 €, Granit.

8. MAUSTEET KÄDEN ULOTTUVILLA. Järjestä suosikkimausteesi keittiön tason päälle, niin ne ovat helposti käytettävissä. Kiinnitä huomiota kauniiden puurasioiden yksityiskohtiin / alkaen 42 €, Lokal Kollektion.

Tämän artikkelin ja monta muuta löydät uusimmasta Bo Living 2/2018 -lehdestä – hae omasi täältä!

Lue lisää:

Asunnon ostajan muistilista - onnistu ostotarjouksen tekemisessä!

Onko asunnon ostaminen ajankohtaista? Kun oma unelmien koti tai täydellinen sijoitusasunto on löytynyt, on aika jättää ostotarjous....
Lue lisää >

Kohtaamisten merkitys - tunnelmia kevään messukiertueelta

Tänä keväänä koti ja ihmisten kohtaaminen on saanut aivan uuden merkityksen. Helmikuussa meillä oli edessämme kaikkien aikojen...
Lue lisää >

Bo LKV myy asunnot kirkkaasti keskiarvoa nopeammin - katso asuntomarkkinakatsaus!

Toukokuussa Bo LKV on tehnyt asuntokauppoja vilkkaasti kaikilla toiminta-alueillaan eli pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä...
Lue lisää >