Miksi stailata asunto myyntikuviin?

Yleinen | 19.01.2021

Meille on aina ollut tärkeää, että jokainen meille myyntiin tuleva koti näyttäytyy parhaimmillaan potentiaalisille ostajille. Siksi jokainen asunto stailataan myyntikuvia varten. Tässä blogipostauksessa vastaamamme muutamaan yleisimpään kysymykseen asuntojen stailaamisesta

Mitä stailauksella tavoitellaan?

Panostamme jokaiseen meille myyntiin tulevaan asuntoon, jotta voimme saavuttaa sen myynnissä parhaat tulokset. Siksi stailaus ei ole meillä lisäpalvelu, vaan kuuluu aina välityspalkkioomme, jonka maksat vain kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan.

Stailauksen ja upeiden valokuvien avulla erotumme eduksemme muista alueen vastaavista kohteista asuntoportaaleissa sekä muissa markkinointikanavissa ja saamme enemmän ihmisiä tutustumaan myynnissä olevaan asuntoon. Se mahdollistaa enemmän tarjouksia kohteesta, korkeamman toteutuneen hinnan sekä nopeamman myyntiajan.

LUE LISÄÄ: Näin myymme asuntosi

Millainen stailaus asuntoon tehdään?

Jokaisen stailauksen tarkoituksena on korostaa asunnon hyviä puolia kuten tilan tuntua, tunnelmaa ja kauniita yksityiskohtia kuitenkaan mitään peittämättä. Stailauksessa suosimme neutraaleja ja luonnollisia värejä ja materiaaleja. Tarvittaessa asunnosta karsitaan ylimääräisiä tavaroita ja tuomme tilalle omia sisustustuotteitamme.

Usein saamme myyntiin myös selkeästi remontin tarpeessa olevia asuntoja, joita ovat usein tyhjillään. Tällaisissa tilanteissa emme halua peitellä kohteen todellista kuntoa, vaan tuoda esiin sen potentiaali korostamalla remontin tarvetta. Kuvissa tuomme kuitenkin esiin asunnon kauniita ja säilyttämisen arvoisia yksityiskohtia ja luomme mielikuvia asunnon mahdollisuuksista. 

Kuka stailauksen tekee?

Jokaisesta Bo:n kaupungista löytyy taitavia stailaajia, sisustussuunnittelijoita ja -arkkitehteja sekä visualisteja, joilta löytyy silmää ja taitoa stailata monenlaisia tiloja aina pienistä kerrostalokodeista isompiin omakotitaloihin saakka. He osaavat katsoa asuntoa ulkopuolisen silmin, tunnistaa sen parhaat puolet sekä tietävät, mitkä asiat ovat ratkaisevia myynnin kannalta. Omalle kodille tulee nopeasti sokeaksi ja siksikin on hyvä, että stailauksen hoitaa ammattilainen, joka osaa katsoa asuntoa objektiivisesti.

Miksi asunnosta otetaan yksityiskohtakuvia?

Monesti asunnossa on viehättäviä yksityiskohtia, joita ei laajemmista tilakuvista edes huomaa. Tällöin haluamme lähikuvien avulla tuoda tarkemmin esiin kodin erilaisia pintamateriaaleja kuten lattiaa, keittiötasoa, ikkunalautaa tai vaikka ovien persoonallisia kahvoja. Kuviin lisäämme mielenkiintoa ja tarinallisuutta sopivien sisustustavaroiden tai viherkasvien avulla.

KUUNTELE: Bo Living -podcast: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä?

Entä tyhjän asunnon stailaus?

Voimme kalustaa tyhjillään olevan asunnon myynnin ajaksi joko aidoilla kalusteilla tai näyttävällä virtuaalikalustuksella. Kalustuksen avulla herätämme tyhjän asunnon mittakaavan eloon. Etenkin virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia, jotka helpottavat ostopäätöksen tekemistä.

Tyhjästä asunnosta otetaan virtuaalikalustamista varten normaalit valokuvat, joiden päälle mallinnetaan 3D-kalusteet, ja niiden avulla kodin henki herätetään eloon tyhjäänkin asuntoon. Virtuaalinen sisustus suunnitellaan tarkasti Bo:n tyylin mukaisesti, kun asumisen ammattilaisemme rakentavat unelmakodin digitaalisesti. Lopputulos on laadukas, raikas ja erittäin aidon näköinen.

Virtuaalikalustaminen tuo erinomaisen lisän asuntojen myyntiin; raikkaat ja laadukkaat mallikuvat auttavat ostajaa hahmottamaan ja haaveilemaan – tilan käyttö hahmottuu erinomaisesti, ja upeiden huonekalujen ja muiden sisustustavaroiden näkemisen kautta tyhjäkin asunto piirtyy ajatuksissa unelmien kodiksi erittäin helposti.

LUE LISÄÄ: Tunnelmasta toiseen virtuaalikalustuksen avulla

Kun olet myymässä asuntoasi, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

Varaa maksuton arviokäynti

Lue lisää:

Unelmien uudiskohteet - tutustu kolmeen kiinnostavaan tulevaisuuden kotiin!

Vastavalmistunut asunto on monen unelma. Esittelemme kolme hurmaavaa taloyhtiötä Helsingissä, Espoossa ja Oulussa.
Lue lisää >

Sisustussuunnittelija Meja Hynysen koti: Sävyillä leikitellen

Valtavat ikkunat etelään ja huikeat näkymät yli Tokoinrannan aina Helsingin keskustaan asti varastivat sisustussuunnittelija Meja Hynysen sydämen....
Lue lisää >

Myyjän muistilista ennen asuntoesittelyä

Asuntoesittely on se hetki, jolloin sinulla myyjänä on paras mahdollisuus saada ostajat ihastumaan kohteeseen ja tekemään tarjous....
Lue lisää >