Miksi varata yksityisesittely?

Unelmiesi asunto voi tulla myyntiin koska tahansa. Silloin ei kannata jäädä odottelemaan vaan sopia oma, yksityinen esittelyaika. Suurin osa asunnoista myydään nimenomaan yksityisesittelyiden kautta. Tiesithän, että asunnosta voi jättää ostotarjouksen myös digitaalisesti kotoa käsin? Lue alta kolme syytä, miksi yksityisesittelyn varaaminen kannattaa!

Psst! Bo:n kanssa teet asuntokauppaa turvallisesti myös poikkeusoloissa.

Esittelyajan voi sopia oman aikataulun mukaan

Perinteinen tapa tutustua kiinnostavaan asuntoon on osallistua julkiseen esittelyyn. Yleisesittely on myyjän ja välittäjän sopimana ajankohtana, joka saattaa olla hankala sovittaa omaan kalenteriin. Sen sijaan yksityisesittelystä sovit suoraan välittäjän kanssa joustavasti, silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Me Bo:ssa lähdemme mielellämme esittelemään asuntoa ostajaehdokkaan valitsemana ajankohtana. Oman yksityisesittelyn varaamisella voit myös viestiä välittäjälle, että olet aidossa ostomielessä kiinnostunut myytävästä asunnosta ja mahdollisesti sen uusi potentiaalinen omistaja.

Myytävään asuntoon voi tutustua rauhassa 

Yksityisesittelyn aikana ehdit tutustua rauhassa asuntoon  ja kysyä välittäjältä tarkentavia kysymyksiä.  Yksityisesittelyssä aistit asunnon luonteen ja tunnelman ja varmistut siitä, onko se juuri sinulle sopiva. Pystyt myös syventymään keskusteluun välittäjämme kanssa ja voit kysyä nimenomaan sinulle tärkeitä kysymyksiä liittyivätpä ne asuntoon, taloyhtiöön, kiinteistöön tai alueeseen.

Yleensä yksityisesittelyn aikana ehtii tutustumaan asunnon lisäksi taloyhtiön yhteisiin tiloihin paremmin. Kiinteistön yksityisesittelyssä ehditään käydä kaikki tilat läpi pihaa, teknisiä tiloja ja mahdollisia ulkorakennuksia myöten. Yksityisesittelyn aikana kiinteistönvälittäjä oppii tuntemaan myös ostajaehdokkaan paremmin, aistimaan asiakkaan sanomattomia tarpeita ja mahdollisesti tarjoamaan jatkossa entistä räätälöidympää palvelua.

Ostotarjouksen voi jättää myös digitaalisesti!

Kun myynnissä oleva kohde on mieluinen ja kaikki osuu kohdalleen, voi yksityisesittelyn aikana päästä jo neuvottelemaan ostotarjouksen tekemisestä. Ostotarjous on helppoa jättää yksityisesittelyn aikana, mutta sen voi tehdä myös digitaalisesti kotoa käsin. Näin ostotarjous on entistä nopeammin myyjällä tarkasteltavana ja hyväksyttävänä. Kun ostotarjous on hyväksytty, myös itse asuntokaupat voidaan tehdä digitaalisesti.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin

Tätä blogiartikkelia varten on hyödynnetty Bo LKV Espoon kiinteistönvälittäjä Christina Tapojärven asiantuntijuutta.