My favourite things: This is how we like it

Yleinen | 14.05.2021

Jokaisella meistä on omia laadukkaita lempiasioita, jotka tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä. Meillä bo:laisilla niihin lukeutuvat italialainen ruokakulttuuri, kestävä muotoilu, kierros golfia ja tyylikäs power-jakku. Lue, miksi juuri nämä asiat nostavat bo:laisten päivän arjen yläpuolelle.

DANIELE ROGAZIONE
asuntomyyjä, partner
Bo LKV Tampere

Nautinto: italialainen ruokakulttuuri

Matka italialaiseen keittiöön alkaa neitsyt oliiviöljystä ja päättyy parmesan-juustoon. Mukaan kuuluvat tuoreet lähialueen raaka-aineet ja kyytiä vauhdittamaan jumalten juoma, punaviini. Juureni ovat Italiasta, ja jo siksikin maan ruoka on lähellä sydäntäni. Myös ajatus siitä, että ruokaa tehdään rakkaudella perheen ja ystävien kesken, saa minut usein haluamaan italialaista ruokaa. Välittäjän työ on nopeatahtista, ja se on enemmänkin elämäntapani kuin vain työ. Siksi yhdessä vietetyt hetket ruokaa valmistaen ja viinejä maistellen tuntuvat aina niin mukavalle. Sanonta Italialaiset eivät syö elääkseen, vaan elävät syödäkseen sopii myös minun ajatusmaailmaani.

CHARLOTTA TASKINEN
sisustussuunnittelija, stailaaja
Bo LKV Kuopio

Tuote: AJ-lattiavalaisin, Loius Poulsen, 925 €, finnishdesginshop.com

Rakastan selkeitä linjoja ja skandinaavista muotokieltä. Olenkin hankkinut vuosien varrella kotiini joitakin ajattomia designklassikkoja. Minua viehättää erityisesti kestävyyden ajatus. Että vaikka tavara on suunniteltu vuosikymmeniä sitten, on se edelleen ajankohtainen. Haluan myös ajatella, että kotiini hankkimani klassikot periytyvät aikanaan lapsilleni heidän koteihinsa, ja jatkavat näin tarinaansa vielä pitkään. Juuri tätä filosofiaa toteuttaa 30-vuotislahjaksi saamani tyylikäs, Arne Jacobsenin vuonna 1957 suunnittelema AJ-lattiavalaisin. Sen tunnelmallinen valo ja suoraviivainen muotokieli ihastuttavat nyt olohuoneessani, ja ehkä joskus myöhemmin lapseni tulevassa kodissa.

ANNE RAMSAY
kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
Bo LKV Ullanlinna

Tyyli: kauniit vaatteet ja pukeutuminen

Tyyli ja pukeutuminen ovat minulle luonnollinen tapa ilmaista itseäni. Käyn aamuisin päivän ohjelman läpi, ja mietin asuni tapaamisten luonteisiin sopivaksi. Kauniista vaatteista tulee ryhdikäs olo, ja toisaalta auton takaluukusta löytyy myös kumisaappaat tontti- ja omakotitalokäyntejä varten. Suosikkejani ovat uniikit vaatteet, ja siksi tykkään hankkia vaatteita myös pienistä verkkokaupoista sekä ulkomailta. Lempikauppani on venäläinen Love Republic, mistä olen tuonut kasseittain työvaatteita mukanani. Vaihto-oppilasvuotena Pietarissa ostin itselleni power-jakun, jonka päätin olevan yksi askel kohti välittäjän uraani. Jakku on edelleen voimavaatteeni, jonka puen aina tärkeimpiin tapaamisiin.

JUSSI-MIKKO MAKKONEN
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Lahti

Paikka: Lahden golf, Mestari-kentän 7. väylän viheriö

Ensimmäinen golf-muistoni on myöhäisen syksyn sumuinen aamu Green cardin pelikokeesta, kentällä vain Pro ja minä 12-vuotiaana. Muistan edelleen sen hienon tunnelman. Golf on koukuttavaa, eikä siinä ole koskaan valmis. Monien muiden tapaan minullakin on takanani useita ”viimeisiä kierroksia”, mutta pian löydän itseni taas kenttää kiertämästä. Lahden golfin Mestari-kentän 7. väylän viheriö ilta-auringossa on minulle erityinen: sieluni lepää, kun laskevan auringon valo hyväilee sitä kumpuilevaa maisemaa. Noin 25 vuotta, lukemattomia kierroksia, tolkuton määrä kadonneita palloja ja sama lumoava tunne on säilynyt kuin ensimmäiselläkin kierroksella. Golf onkin minulle ennen kaikkea luontoa ja ystäviä.

 

Menestystarinamme keskeisiä tekijöitä ovat ihmiset Bo:n takana. Bo:n tiimi koostuu yli 240 ammattilaisesta, jotka yhdessä toteuttavat asumisen unelmia eri puolella Suomea. Tutustu tarkemmin bo:laisten tarinoihin.

TUTUSTU BO:LAISIIN

Lue lisää:

Valokeilassa välittäjä: Intohimoisella työllä huipputuloksiin

Millaisia henkilöitä välittäjät ovat? Millaisia ominaisuuksia huippuvälittäjillä on? Haluamme jakaa Bo:n välittäjien monipuolisia uratarinoita ja avata välittäjiemme...
Lue lisää >

Grillattu avokado tomaattisalaatilla -resepti

Kaukolomien kaipuuta on helppo lieventää kokkailulla. Herkullisen värikkäillä ja tuoreilla kasviksilla loihdit pöytään kaunista tarjoiltavaa. Anna makumatkan...
Lue lisää >

Luotsilinnan ainutlaatuisen ullakkoasunnon lumoissa

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Luotsilinna on art nouveau -tyyliä edustava kohde. Asunnon arvoa korostava myyntikalustus tuo esiin ainutlaatuisen...
Lue lisää >