Soita 040 808 6832

Paras kokonaisuus asuntosijoittajalle

Yleinen | 05.11.2019

Sijoitusasunnon markkinoinnissa on kyse kohteen kysynnän maksimoinnista tehokkailla toimenpiteillä. Kun oikea ostaja löytyy, niin pankissa kätellään paras mahdollinen kauppahinta.

Asuntosijoittamisessa raha on erittäin tärkeää. Välityspalkkiokin on sijoitus, jolle halutaan laadukasta vastinetta. Ammattisijoittaja tarkastelee asuntoa eri tavalla kuin ensimmäistä asuntoaan ostava. Usein sijoitusasunto kuitenkin ostetaan myös tunteella.

Asuntosijoittajia ovat yksityishenkilöt, yritykset, säätiöt sekä muut erinäiset yhteisöt. Sijoitusasunnon omistusajalta odotetaan mahdollisimman paljon arvonnousua ja/tai kassavirtaa. Pienet yksiöt ja kaksiot ovat sijoittajista kiinnostavimpia.

Sijoitusasunnon kauppahintaan vaikuttaa asuntomarkkinoiden kysyntä ja tarjonta. Kysyntää saadaan, kun asunto esitellään houkuttelevana ja sen mainonta kohdistetaan oikeaan kohderyhmään. Tehokkaan markkinoinnin sekä myyntityön tuloksena on lyhyt myyntiaika ja korkein mahdollinen myyntihinta.

”Olen tehnyt muutaman vuoden aikana yli 30 asunto- ja kiinteistökauppaa. Olen jättänyt lukemattoman määrän ostotarjouksia ja tavannut osto-, myynti- ja kaupantekoprosesseissa useita erilaisia välittäjiä. Bo LKV:n yhteyshenkilöltäni olen aina saanut ensiluokkaista palvelua kaikilla asunto- ja kiinteistökaupan osa-alueilla.

Kommunikaatio on nopeaa, kohteet stailataan tyylikkäiksi, myyntikuvat ovat ensiluokkaisia ja myyntimateriaalit selkeitä. Itse kaupantekoprosessi hoituu myös mutkattomasti. Palvelu on takuuvarmasti jokaisen euron arvoista.”

-Olli Martinheimo, asuntosijoittaja.

Bo LKV:n palvelukonsepti sopii täydellisesti asuntosijoittajille. Esimerkiksi Sneak Peek -palvelu listaa uudet myyntikohteet jo ennen kuin ne ilmestyvät asuntoportaaleihin. Silloin kohde tulee potentiaalisten ostajien tietoon heti asunnon myyntitoimeksiantosopimuksen vahvistuttua. Osa asunnoista esitellään vain rekisteröityneille asiakkaille ilman julkista markkinointia.

Ammattivalokuvaajan ottamat sisustukselliset kuvat saavat pienenkin asunnon parhaat
puolet esiin kauppahintaa maksimoivalla tavalla. Kun myydään vuokrattua asuntoa, niin huolehditaan siitä, ettei vuokralaisen henkilökohtainen omaisuus näy myynti-ilmoituksissa.

Kalustettujen tai virtuaalikalustettujen asuntojen myynti on tätä päivää. Tyhjän asunnon tilojen käyttömahdollisuuksien hahmottaminen on monelle hankalaa.

Asunnon välityspalkkio palveluineen on verovähennyskelpoinen sijoitus.

Lisää kiinteistönvälityksestä ja Bo:n maailmasta uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Lue lisää:

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >

Mistä kannattaa ostaa sijoitusasunto? Seuraa näitä nousevia alueita

Kysyimme kokeneilta asuntosijoittamiseenkin erikoistuneilta kiinteistönvälittäjiltämme, mitä alueita kannattaisi juuri nyt seurata. Vastaus riippuu pitkälti sijoitusstrategiastasi - lähdetkö...
Lue lisää >

Millaisesta kodista lapsiperhe haaveilee?

Jokainen lapsiperhe on omanlaisensa. Kun alkaa etsimään unelmien kotia kannattaa perheen tarpeet miettiä valmiiksi. Parhaimmillaan koti mukautuu...
Lue lisää >