Suosituimmat Bo Living -blogiartikkelit vuonna 2019

Alkaneen vuoden kunniaksi kokosimme yhteen kymmenen luetuinta blogiartikkelia, jotka julkaisimme vuonna 2019. Pidemmittä puheitta näistä teemoista ja aiheista inspiroiduttiin viime vuonna eniten:

Kauniit suomalaiskodit

Upeat kotiesittelyt ovat olleet keskeinen osa Bo Living -blogin sisältöä. Kesällä ihastelimme monien ideoiden ja oivallusten puutalokotia Turun Port Arthurissa. Kauniit pintamateriaalit ja kekseliäät ratkaisut saivat myös teidät ihastumaan tähän hurmaavaan kotiin.

Toinen oikeutetusti sydämen tykytyksiä aiheuttanut kohde oli Porvoon Vanha Rautatieasema, joka on saanut uuden elämän inspiroivina yksityiskoteina. Vuonna 1897 valmistunut asemarakennus henkii huvilarenessanssin henkeä. Jokainen asunnoista on tunnelmaltaan täydellisen uniikki ja niissä on aistittavissa tilan alkuperäinen käyttötarkoitus.

This is how we live it

Myynnissä olevien kotien lisäksi esittelimme blogissa vuoden mittaan myös tiimiläistemme koteja ja vapaa-ajan asuntoja. Stailaajamme Anu Tuomikosken ja hänen perheensä pitkäaikainen koti Espoon Tillinmäessä edustaa hänelle ominaista ajatonta, skandinaavisen puhdaslinjaista tyyliä, josta myös te piditte! Tämä esteetikon koti esiteltiin aiemmin Bo Living 2/2019 -lehdessä.

Villa Nagu on puolestaan Bo:n toisen yrittäjäpariskunnan Tuomas Mäkelän ja Anna Ritakallio-Mäkelän sekä heidän ystävänsä Anna Helmisen yhteinen huvila, joka tarjoaa paikan rauhoittumiseen ja hitaampaan elämään ympäri vuoden Turun saaristossa. Villa Nagu esiteltiin blogin lisäksi Bo Living 1/2019 -lehdessä.

Kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjä

Bo LKV kasvu ja kehitys vuonna 2019 kiinnostivat nekin blogin puolella. Lokakuun alussa kerroimme, että Bo saa uuden enemmistöomistajan, kun pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti 52% yhtiön osakkeista sen perustajilta.

Toinen pidetty juttu oli kooste maaliskuisesta Bo Awards -juhlasta, joka kokoaa vuosittain yhteen koko tiimimme  ympäri Suomea. Yhteinen ilta on mahtava tilaisuus tavata vanhoja ystäviä ja kollegoita sekä tutustua uusiin bolaisiin. Hyvän tiimihengen vaaliminen oli keskiössä myös huikeita yksilösuorituksia palkittaessa. Illan mittaan jaettiin palkinnot muun muassa vuoden asiakaspalvelijalle, somepäivittäjälle ja tiimitsempparille.

Herkulliset reseptit juhlaan ja arkeen

Yhteisiin kotona vietettäviin hetkiin kuuluvat tietysti niin makeat kuin suolaiset herkut. Kesän 2019  alkajaisiksi jaiomme kesäisen huolettoman nake cake -reseptin. Tämä näyttävä, tuorein kukin koristeltu kakkukaunotar sopi niin valmistujaisiin kuin juhannuspöydän kruunuksi.

Joulun alla taas herkuteltiin perinteisellä saaristolaisleivällä. Leivän valmistus kohotuksineen ja pitkine paistoaikoineen vie aikaa, mutta lopputulos on odottamisen arvoinen, ja itse valmistus on hämmästyttävän helppoa. Nappaa talteen tämä takuuvarma resepti!

Inspiraatiota ja ideoita sisustamiseen

Me Bo:lla rakastamme kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja, joista ammentaa inspiraatiota ja ideoita kodin sisustukseen.  Loppukesästä kokosimme silloin myynnissä olleista kohteista inspiraatioksi kuusi upeaa kotia, joissa saareke on keittiön sydän.

Vuoden lopuksi kokosimme tämän hetken suosikkitekstiilejä yhteen. Tutustuimme muun muassa Marimekon, Lapuan Kankureiden ja Adoran uutuuksiin. Joukosta löytyy myös koirakotiin suunniteltuja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

—-

Bo Living on blogi, jossa sisustetaan, inspiroidutaan kauniista kodeista, jaetaan sisustusideoita, fiilistellään elämän iloja, jaetaan ajatuksia asumisesta sekä seurataan Bo:n tarinaa. Tarjoamme kiinnostavia lukuhetkiä myös vuodelle 2020, stay tuned!