Tervetuloa digitaalinen asuntokauppa!

Yleinen | 08.10.2019

Digitaalinen asuntokauppa on täällä! Bo LKV alkaa tekemään asuntokauppoja myös digitaalisena, kun DIAS-palvelu käynnistyy toimistoillamme lokakuussa.

Digitaalinen asuntokauppa on täällä! Bo LKV alkaa tekemään asuntokauppoja myös digitaalisena, kun DIAS-palvelu käynnistyy toimistoillamme lokakuussa.

DIAS tulee sanoista digitaalinen asuntokauppa. Se on Suomessa kehitetty asunto-osakekaupan alusta, jossa ovat kattavasti mukana asuntokaupan toimijat kuten kiinteistönvälittäjät, rakennuttajat ja pankit. DIAS mahdollistaa asuntokaupan tekemisen digitaalisesti. Digitaalinen asuntokauppa on tarkoitettu moderniksi tavaksi tehdä kauppa perinteisillä paperisilla osakekirjoilla ilman että osakekirjoja tarvitsee noutaa kaupantekopaikalle.

DIAS tekee asunto-osakekaupoista nopeampia, turvallisempia sekä helpompia. Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa kauppojen teon mistä tahansa, ja samalla voit unohtaa pankkien kauppa-aikojen varaamisen ja jonottelun. DIASin käyttö lyhentää myös kauppojen läpimenoaikoja.

Digitaalinen asuntokauppa on sekä myyjän että ostajan etu. Välittäjä käynnistää DIAS-kaupat, kun kaupan ehdoista on sovittu, kun ostaja ja myyjä ovat sopineet rahoitukseen liittyvistä asioista pankkinsa kanssa ja kun välittäjä on selvittänyt, soveltuuko kauppa tehtäväksi digitaalisesti. Kaupan käynnistämisen jälkeen pankit tarkastavat kaupan edellytykset heidän näkökulmastaan. Digitaalisessa asuntokaupassa ostaja ja myyjä saavat kutsun allekirjoittamaan kaupat digitaalisesti.

Me Bo:lla otamme digitaalisen asuntokaupan käyttöön tavalla, joka sopii tapaamme hoitaa asuntokauppoja. Järjestämme pääasiassa kauppatilaisuuden toimistojemme tiloissa – haluammehan Bo:n tyyliin juhlistaa asiakkaillemme tärkeää kodinvaihtotilannetta arvoisellaan tavalla. On myös mukavaa, että myyjä ja ostaja voivat tavata toisensa ja voimme vielä kerran käydä kauppakirjan yhdessä läpi, jolloin kaupan ehdot ovat kaikille selkät eikä väärinymmäryksiä pääse syntymään. Toimistotapaamisesta huolimatta saamme DIASin avulla  asian sujuvasti ja nopeasti eteenpäin. Kaupanteko etänä on myös toki mahdollista, jos vaikka toinen osapuoli on esimerkiksi ulkomailla tai pidemmän matkan päässä.

Digitaalinen asuntokauppa on jo käytössä suurimmilla pankeilla, joihin kuuluvat Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP sekä S-Pankki.

Kysy digitaalisesta asuntokaupasta lisää omalta välittäjältäsi! Lisää infoa aiheesta löydät osoitteesta dias.fi

 

 

Lue lisää:

Toimiston tilasuunnittelu: Pastellinen panimolinna Turussa

Hurmaavan harmoninen värimaailma valaisee Turun toimistomme lisätiloja. Avaraan tilaan luotiin puitteet rauhalliselle työskentelylle. Harkituilla esineillä ja katseita...
Lue lisää >

This is where the story begins -kirja on julkaistu!

Vuodesta 2015 lähtien olemme vierailleet tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja kuvanneet ne asunnon myyntiä varten. Kaikki ovat omalla...
Lue lisää >

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >