Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Tervetuloa kurkistamaan Bo LKV Lahden toimistoon!

Yleinen | 08.11.2018

Vajaan kahden kuukauden yhteiselon jälkeen voi koko Lahden tiimi yhdessä todeta, että sisustus ja toimisto tuntuvat heti kotoisalta. Yhteishenki ja tekemisen meno välittyy asiakkaille, ja moni onkin kadulta astunut sisään toivottamaan tervetulleeksi Bo:n Lahteen ja napannut samalla Bo Living -sisustuslehden kainaloonsa.

Vajaan kahden kuukauden yhteiselon jälkeen voi koko Lahden tiimi yhdessä todeta, että sisustus ja toimisto tuntuvat heti kotoisalta. Yhteishenki ja tekemisen meno välittyy asiakkaille, ja moni onkin kadulta astunut sisään toivottamaan tervetulleeksi Bo:n Lahteen ja napannut samalla Bo Living -sisustuslehden kainaloonsa.

Kun peremmälle astuu, avautuu yhtenäinen avoin tila pitkine vaaleine työpöytineen. Pöytien ääreen voi asettua vapaasti työskentelemään, minne kunakin päivänä haluaa. Pöytien yläpuolella on Finnish Design Shopista hankitut Muuton harmaat Grain -kattovalasimet. Avoimen tilan lattiaksi valikoitui Timberwisen tummanharmaa Ylläs-parketti ja päätyseinälle on sijoitettu tilaustyönä toteutettu näyttävä akustiikkataulu. Teoksen nimi on “This is where the story begins” ja taiteilijana on toiminut Kaarnia Design. Innovatiivinen taulu on tehty turpeesta.

Aulaan ikkunoiden eteen on sijoitettu asiakkaille rento odotustila, joka koostuu kotimaisen Kuusilinnan Ilma-malliston samettisesta sohvasta ja nojatuolista, sekä Muoto2:sen Baletti-sohvapöydistä. Shamppanjan ja siniharmaan sävy-yhdistelmä Kuusilinnan istuimissa on kiinnostava ja ajankohtainen. Muotokieli on siro ja rennon kutsuva, juuri sellainen tunne, jota Bo asunnonvälityskonseptina haluaa tarjota asiakkailleen. Kun sohvalle istahtaa, voi verhojen välistä seurata Lahden parhaalta paikalta vilkasta kävelykatua, nimittäin toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Rautatienkatu 20:ssä.

Tärkeätkin päätökset voidaan solmia suojaisassa VP Lasituksen tekemässä lasitetussa neuvottelutilassa, mikä sijaitsee sisääntulokerroksen perällä. Lasineukkarin keskellä seisoo jykevästi lahtelaisen muotoilu- ja puusepänverstas Muoto2:sen suunnittelema ja valmistama massiivitamminen neuvottelupöytä. Pöytä54 on valmistettu kymmenistä eläväpintaisista puurimoista ja on yksinkertaisuudessaan kaunis elementti tilassa. Pehmeyttä neuvottelutilaan tuo Finarten boheemi Suovilla-villamatto. Studio Smoon Finartelle suunnittelema ryijymäinen matto tuo juuri kaivatun ripauksen kotoisuutta tilan tunnelmaan.

Alakertaan on sijoitettu lounge, jossa on mukava hengähtää. Pörröinen karvamatto ja Woudin Annular-valaisin nuden sävyssä ovat kuin luotuja kavereita keskenään. Leikkisä yhdistely tuo taas aivan erilaisen maailman yläkerran jälkeen esille, kun rappusia laskeutuu alaspäin. Loungen jälkeen keittiöstä löytyy sympaattinen pieni ruokapöytä kahdella sinapinsävyisellä samettituolilla. Ruokapöydän ylle täydellisesti istuu Menun TR Bulb -riippuvalaisin. Lattiamateriaaliksi tilaan on valittu Forbon harmaa palalattiamatto, mallissa Tessera Basis. Ajankohtainen keittiö ruskeilla mattaovilla ja mustilla yksityiskohdilla valikoitui Kalustetukun mallistosta. Yksi keittiön katseenvangitsijoista on kuparin sävyinen vedenkeitin DeLonghilta, Suomen sähkötuonnin mallistosta.

Toimiston suunnittelu: Katja Harri & Peeta Peltola

Stailaus: Peeta Peltola & Susanna Kivioja

Kuvat: Misa Kannos

Lue lisää:

Asunnon ostajan muistilista - onnistu ostotarjouksen tekemisessä!

Onko asunnon ostaminen ajankohtaista? Kun oma unelmien koti tai täydellinen sijoitusasunto on löytynyt, on aika jättää ostotarjous....
Lue lisää >

Kohtaamisten merkitys - tunnelmia kevään messukiertueelta

Tänä keväänä koti ja ihmisten kohtaaminen on saanut aivan uuden merkityksen. Helmikuussa meillä oli edessämme kaikkien aikojen...
Lue lisää >

Bo LKV myy asunnot kirkkaasti keskiarvoa nopeammin - katso asuntomarkkinakatsaus!

Toukokuussa Bo LKV on tehnyt asuntokauppoja vilkkaasti kaikilla toiminta-alueillaan eli pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä...
Lue lisää >