Tunnelma ja persoonallisuus kylpyhuoneissa

Yleinen | 07.01.2020

Kylpyhuoneiden tunnelmallisuus nousee värittömän valkoisen ajan jälkeen. Laattavalinnoissa suositaan aikaa kestävää tyylikkyyttä. Myös asujan persoona saa loistaa valinnoissa.

MAINOS, YHTEISTYÖSSÄ PUKKILA

Kylpyhuoneiden tunnelmallisuus nousee värittömän valkoisen ajan jälkeen. Laattavalinnoissa suositaan aikaa kestävää tyylikkyyttä. Myös asujan persoona saa loistaa valinnoissa.

Teksti Kati Rasku | Kuva Pukkila

Dramaattisen vihreä laatoitus on kuin taideteos loft-tyylin rinnalla.

Laatat kuvassa: takaseinä: Soho Racing green | muut seinät: Factory Wall Grey | lattiaFactory Grey | suihkun lattia: Hometeak Cream teak

Kylpyhuoneisiin halutaan entistä lämpimämpi tunnelma. ”Beigeen taittuva harmaa on todella ajankohtainen värivalinta laatoissa”, kertoo laatoista tunnetun Pukkilan myynti- ja markkinointijohtaja Virpi Savolainen. Käsintehdyn oloisen ja eläväpintaisen laatan uskotaankin miellyttävän silmää pitkään.

Kaunis kylpyhuone on keittiön ohella tila, johon on helppo ihastua. Hyvällä maulla suunniteltu ja siististi tehty laatoitus ilman outoja virityksiä nostaa asunnon arvoa.

”Kylpyhuoneesta saadaan tyylikkään harmoninen, kun seinät ja lattia ovat samaa laattaväriä. Isoilla laatoilla saa näyttävän vaikutelman”, Virpi tarkentaa. Persoonallisuutta luodaankin nyt rohkeimmilla hana- ja kalustevalinnoilla.

 

AJANKOHTAISET VALINNAT PUKKILAN VALIKOIMISTA:

AITOUDEN TUNTUA: Cocoon, Europe, Emotion

PERSOONALLISTA KAUNEUTTA: Ceppostone, Soho, Arabesque

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ: Landstone, Marble Boutique, Deep

 

Kansainväliset näkymät ennustavat marmorikuvioisten laattojen entisestään kasvavaa suosiota ylellisen kylpyhuonetunnelman luomisessa. Myös rouhean loft-tyylin kannattajille on tarjolla uutuuksia.

Koteja sisustetaan entistä enemmän itselle, jolloin oma maku ja persoona ohjaavat valintoja trendeistä riippumatta. Itsevarmat sisustajat tekevät laatoilla katseenvangitsijoita tai valitsevat muodoiltaan, väreiltään tai struktuureiltaan erikoisempia vaihtoehtoja.

Lähes ikuisesti kestävä keraaminen laatta tukee ekologista sisustamista. Kun laattavalinta on linjassa rakennuksen tai asunnon tyylin kanssa, on se myös tyylillisesti aikaa kestävä.

pukkila.com

Lue lisää:

Remppa vai muutto Suomen upeat muuttokohteet löytyivät yhteispelillä

Nelosen Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa kiinteistönvälittäjämme Anne Ramsay etsii koko Bo:n tuella ohjelman perheille täydellisiä muuttokohteita....
Lue lisää >

Remppa vai muutto Suomi - mitä on luvassa, Marko Paananen?

Odotettu Remppa vai muutto Suomi alkaa Nelosella 26.8., ja Bo on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista. Haastattelimme ohjelman toista...
Lue lisää >

Bo Awards 2021 – juhlintaa turvallisesti yhdessä

Juhlimme kulunutta vuotta koko Bo Familyn yhteisessä Bo Awards 2021 -gaalassa Helsingissä. Ilta oli erittäin onnistunut ja...
Lue lisää >