Tunnelmasta toiseen virtuaalikalustuksen avulla

Yleinen | 10.10.2019

Yhä useammat kiinteistöjä myyvät ja ostavat tahot arvostavat virtuaalikalustuksella luotua tyylikästä asuntoesittelyä. Virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia.

Yhä useammat kiinteistöjä myyvät ja ostavat tahot arvostavat virtuaalikalustuksella luotua tyylikästä asuntoesittelyä. Virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia.

Teksti Laura Touronen | Kuvat Mikael Pettersson, Unrealer | Tyyli Bo LKV

Virtuaalikalustus suunnitellaan sijoittelemalla tyhjistä asunnoista otettuihin kuviin virtuaalihuonekaluja sekä sisustusesineitä oikeassa mittakaavassa. Kalusteet valitaan korostamaan asunnon parhaita puolia ja luomaan kiinnostusta herättävää tunnelmaa.

Virtuaalisesti aitojen kuvien päälle toteutettava sisustus tuo Bo:n raikkaan tyylin tyhjien asuntojen myynnin tueksi. Virtuaalikalustus on uusi palvelu aidon kalustuksen sekä asuntojen stailausten rinnalla. Laadukkaasti tehdyt ja fotorealistiset virtuaalikalustuskuvat ovat tätä päivää asuntomarkkinoilla, eikä kuvasta välttämättä heti huomaa onko se aidosti vai digitaalisesti kalustettu.

”Bo:n tuottamat virtuaalikalustuskuvat ovat tyylikkäitä. Jopa kalusteiden varjot on saatu näyttämään luonnollisilta. Hyvä vaihtoehto stailauspalvelun rinnalle”, kehuu kiinteistönvälittäjä Valtteri Lampinen Bo Tampereen tiimistä.

Tyhjissä huonekuvissa tilan riittävyyttä tai kalusteiden sopivuutta on usein vaikea hahmottaa. Ammattilaisen valitsema tyyli, kalustevalinnat ja niiden sijoittelu antavat parhaan mahdollisen käsityksen asunnon ja sen arkkitehtuurin tarjoamista mahdollisuuksista.

”Asiakkaani ovat kertoneet saaneensa kuvista hyviä ideoita kalusteiden sijoitteluun ja jopa uusiin kalustehankintoihin”, kertoo Tampereen tiimin kiinteistönvälittäjä Sari Mesiranta.

Edellisessä blogijulkaisussa esitelty Helsingin Tähtitorninmäen arvokohteen virtuaalikalustus luo harkittuja mielikuvia. Se on erinomainen esimerkki siitä, miten laadukkaalla virtuaalikalustuksella luodaan juuri sellainen tunnelma, jota ostajat arvostavat.

Avarruksen arkkitehtien suunnittelemat sisustusarkkitehtoniset ratkaisut huokuvat kansainvälistä tasokkuutta, jota harkitusti valitut huonekalut täydentävät.

__

Lisää kiinteistönvälitysalan trendeistä ja inspiroivista asunnoista Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Lue lisää:

Remppa vai muutto Suomen upeat muuttokohteet löytyivät yhteispelillä

Nelosen Remppa vai muutto Suomi –ohjelmassa kiinteistönvälittäjämme Anne Ramsay etsii koko Bo:n tuella ohjelman perheille täydellisiä muuttokohteita....
Lue lisää >

Remppa vai muutto Suomi - mitä on luvassa, Marko Paananen?

Odotettu Remppa vai muutto Suomi alkaa Nelosella 26.8., ja Bo on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista. Haastattelimme ohjelman toista...
Lue lisää >

Bo Awards 2021 – juhlintaa turvallisesti yhdessä

Juhlimme kulunutta vuotta koko Bo Familyn yhteisessä Bo Awards 2021 -gaalassa Helsingissä. Ilta oli erittäin onnistunut ja...
Lue lisää >