Tunnelmasta toiseen virtuaalikalustuksen avulla

Yleinen | 10.10.2019

Yhä useammat kiinteistöjä myyvät ja ostavat tahot arvostavat virtuaalikalustuksella luotua tyylikästä asuntoesittelyä. Virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia.

Yhä useammat kiinteistöjä myyvät ja ostavat tahot arvostavat virtuaalikalustuksella luotua tyylikästä asuntoesittelyä. Virtuaalikalustaminen tarjoaa laajat mahdollisuudet esitellä asuntojen parhaita puolia ja luoda ostajia kiinnostavia tunnelmia.

Teksti Laura Touronen | Kuvat Mikael Pettersson, Unrealer | Tyyli Bo LKV

Virtuaalikalustus suunnitellaan sijoittelemalla tyhjistä asunnoista otettuihin kuviin virtuaalihuonekaluja sekä sisustusesineitä oikeassa mittakaavassa. Kalusteet valitaan korostamaan asunnon parhaita puolia ja luomaan kiinnostusta herättävää tunnelmaa.

Virtuaalisesti aitojen kuvien päälle toteutettava sisustus tuo Bo:n raikkaan tyylin tyhjien asuntojen myynnin tueksi. Virtuaalikalustus on uusi palvelu aidon kalustuksen sekä asuntojen stailausten rinnalla. Laadukkaasti tehdyt ja fotorealistiset virtuaalikalustuskuvat ovat tätä päivää asuntomarkkinoilla, eikä kuvasta välttämättä heti huomaa onko se aidosti vai digitaalisesti kalustettu.

”Bo:n tuottamat virtuaalikalustuskuvat ovat tyylikkäitä. Jopa kalusteiden varjot on saatu näyttämään luonnollisilta. Hyvä vaihtoehto stailauspalvelun rinnalle”, kehuu kiinteistönvälittäjä Valtteri Lampinen Bo Tampereen tiimistä.

Tyhjissä huonekuvissa tilan riittävyyttä tai kalusteiden sopivuutta on usein vaikea hahmottaa. Ammattilaisen valitsema tyyli, kalustevalinnat ja niiden sijoittelu antavat parhaan mahdollisen käsityksen asunnon ja sen arkkitehtuurin tarjoamista mahdollisuuksista.

”Asiakkaani ovat kertoneet saaneensa kuvista hyviä ideoita kalusteiden sijoitteluun ja jopa uusiin kalustehankintoihin”, kertoo Tampereen tiimin kiinteistönvälittäjä Sari Mesiranta.

Edellisessä blogijulkaisussa esitelty Helsingin Tähtitorninmäen arvokohteen virtuaalikalustus luo harkittuja mielikuvia. Se on erinomainen esimerkki siitä, miten laadukkaalla virtuaalikalustuksella luodaan juuri sellainen tunnelma, jota ostajat arvostavat.

Avarruksen arkkitehtien suunnittelemat sisustusarkkitehtoniset ratkaisut huokuvat kansainvälistä tasokkuutta, jota harkitusti valitut huonekalut täydentävät.

__

Lisää kiinteistönvälitysalan trendeistä ja inspiroivista asunnoista Bo Living 2/2019 -lehdessä!

Lue lisää:

Toimiston tilasuunnittelu: Pastellinen panimolinna Turussa

Hurmaavan harmoninen värimaailma valaisee Turun toimistomme lisätiloja. Avaraan tilaan luotiin puitteet rauhalliselle työskentelylle. Harkituilla esineillä ja katseita...
Lue lisää >

This is where the story begins -kirja on julkaistu!

Vuodesta 2015 lähtien olemme vierailleet tuhansissa suomalaisissa kodeissa ja kuvanneet ne asunnon myyntiä varten. Kaikki ovat omalla...
Lue lisää >

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >