Unelmien uudiskohteet – tutustu kolmeen kiinnostavaan tulevaisuuden kotiin!

Yleinen | 16.02.2021

Vastavalmistunut asunto on monen unelma. Esittelemme kolme hurmaavaa taloyhtiötä Helsingissä, Espoossa ja Oulussa.

Ykkösluokan Luotsilinna

Helsingin Katajanokalla sijaitseva, vuonna 1898 valmistunut ainut- laatuinen rakennus on Eliel Saarisen, Herman Geselliuksen ja Armas Lindgrenin suunnittelema. Upea rakennus on ykkösluokan suojelukohde edustaen art nouveau -tyyliä. Taloa pidetään tyylisuunnan kärkikohtee- na Suomessa. Pitkään toimistokäytössä ollut talokaunotar on saneerattu takaisin asuinkäyttöön ja entiseen loistoonsa.

Talon tyylikkäitä alkuperäisiä yksityiskohtia on taidokkaasti säilytetty porrashuoneissa ja asunnoissa. Rakennuksen talotekniikka taas palvelee tämän ajan asumisvaatimuksia. Entisöidyssä rakennuksessa on 7 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 70:stä neliöstä aina 258:aan neliöön. Lisäksi katutasossa on 4 liiketilaa.

Kiinnostavana erikoisuutena on talon ullakkohuoneisto, joka on rakennettu ”tila tilassa” -ratkaisulla. Huoneiston lasiseinien läpi näkyy vuosi- satojen elämää nähneet puiset kattorakenteet ja punatiiliset seinät.

Historia on vahvasti läsnä tässä uniikissa rakennuksessa. Kerrotaan, että Albert Edelfelt olisi pitänyt talossa ateljeeta, ja Tove Jansson puolestaan asui Luotsilinnan vastapäisessä talossa.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin

Kaupunkiasumista veden äärellä

Oulujoen upeisiin maisemiin rakentuu paljon mielenkiintoa herättänyt Asunto Oy Oulun Wärttö. Värtön alue on asumisen kannalta ainutlaatuinen – hyvät kulkuyhteydet, monipuoliset palvelut ja lisäksi Oulujoen uimaranta on vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Kuusikerroksisessa kerrostalossa on 35 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 33,5 m2 yksiöstä aina 132,5 neliöön. Valoisissa huoneistoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja ne on varustettu tämän ajan mukavuuksilla. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, osassa jopa kaksi. Asuinmukavuutta lisää lattialämmitys sekä varaus ilmalämpöpumpulle. Ylimmän kerroksen hulppeissa asunnoissa on ylellinen kattoterassi ja niihin on mahdollista saada myös takka.

Yhtiön pihalta löytyy osittain katettu autokansi ja -katos. Kohteen valinnainen vuokratontti mahdollistaa sen, että kodin saa hankittua edullisemmin, ja tonttiosuuden voit lunastaa omaksi myöhemmin.

Wärttön asunnot valmistuvat keväällä 2022.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin

Hurmaava parivaljakko

Espoon Olarinhuipun talokaksikko Galileo ja Herkules seisovat uljaasti Espoon keskuspuiston luontoon rajoittuvalla tontilla. Viihtyisät asunnot, hyvät liikenneyhteydet ja kotiovelta alkavat lenkkipolut tekevät asumisesta ainutlaatuista.

Asuntojen suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista on upeat näkymät luontoon ja eri ilmansuuntiin. Taloissa on yhteensä 74 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 28,5 m2 yksiöstä aina 66 m2 kolmioon. Huoneistot vastaavat erinomaisesti tämän ajan asumistoiveisiin; viihtyvyyteen ja säilytystiloihin on panostettu. Useista asunnoista löytyy reilun kokoinen vaatehuone ja iso lasitettu parveke, tai jopa kaksi.

Taloyhtiöissä on hyödyllisiä yhteistiloja ja palveluita. Molemmissa taloissa on kerhohuone ja saunaosasto. Lisäksi Herkules-talossa sijaitseva kuntosali on molempien talojen asukkaiden käytössä. Monen arkea helpottaa palvelueteisessä sijaitseva Postin pakettiautomaatti. Olarinhuipun asunnot valmistuvat kesällä 2021.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin

Lue lisää:

Unelmien uudiskohteet - tutustu kolmeen kiinnostavaan tulevaisuuden kotiin!

Vastavalmistunut asunto on monen unelma. Esittelemme kolme hurmaavaa taloyhtiötä Helsingissä, Espoossa ja Oulussa.
Lue lisää >

Sisustussuunnittelija Meja Hynysen koti: Sävyillä leikitellen

Valtavat ikkunat etelään ja huikeat näkymät yli Tokoinrannan aina Helsingin keskustaan asti varastivat sisustussuunnittelija Meja Hynysen sydämen....
Lue lisää >

Myyjän muistilista ennen asuntoesittelyä

Asuntoesittely on se hetki, jolloin sinulla myyjänä on paras mahdollisuus saada ostajat ihastumaan kohteeseen ja tekemään tarjous....
Lue lisää >