Soita 040 808 6832

Viihtyisä koti vehreässä ympäristössä

Yleinen | 18.06.2019

Joskus talon pihaan ajaessa tulee heti tunne kodikkuudesta, paikasta jonne on hyvä tulla. Tämä rivitalokoti henkii juuri kodikkuutta jo vehreällä ympäristöllään.

Joskus talon pihaan ajaessa tulee heti tunne kodikkuudesta, paikasta jonne on hyvä tulla. Tämä rivitalokoti henkii juuri kodikkuutta jo vehreällä ympäristöllään.

Asunnon oven avatessamme sama kodikas henki jatkuu. Koti on kivasti remontoitu. Paljon vaaleita pintoja sekä pieniä, valoisuutta tuovia ikkunoita, myös huoneiden välillä. Täältä löytyy sopivasti myös kontrastia, jota on tuotu makuuhuoneiden kuviollisilla tapeteilla. Tilava olohuone mahdollistaa isommankin ystäväjoukon kutsumisen kyläilemään. Kesällä huone jatkuu terassille ja omalle pienelle pihalle. Keittiö on oma erillinen tilansa, jonne mahtuu hyvän kokoinen ruokapöytä ja koko perhe kokkailemaan yhdessä.

Tämä koti oli ilo kalustaa. Kun tila on kaunis ja viihtyisä jo itsessään, stailaajan tehtävä on helppo. Saatuamme työn valmiiksi tuli tunne, että nyt voisi laittaa kahvit ja istua keittiön pöydän ääreen nauttimaan kiireettömästä iltapäivän hetkestä.

Tänne on varmasti uuden asukkaan helppo kotiutua. Valoisa asunto odottaa kotoilua rakastavia asukkaita, ihmisiä joille koti on keidas arjen velvollisuuksien ja kiireiden keskellä.

Tutustu lisää kohteeseen myynti-ilmoituksessa.

Lue lisää:

Nämä sisustustrendit näkyvät syksyllä 2020

Keskikesästä huolimatta täällä ollaan jo katse tulevaisuudessa. Sisustajan syksyssä 2020 näkyy rohkeita värejä, aitoja luonnonmateriaaleja ja suomalaista...
Lue lisää >

Mistä kannattaa ostaa sijoitusasunto? Seuraa näitä nousevia alueita

Kysyimme kokeneilta asuntosijoittamiseenkin erikoistuneilta kiinteistönvälittäjiltämme, mitä alueita kannattaisi juuri nyt seurata. Vastaus riippuu pitkälti sijoitusstrategiastasi - lähdetkö...
Lue lisää >

Millaisesta kodista lapsiperhe haaveilee?

Jokainen lapsiperhe on omanlaisensa. Kun alkaa etsimään unelmien kotia kannattaa perheen tarpeet miettiä valmiiksi. Parhaimmillaan koti mukautuu...
Lue lisää >