Bo Living 2/2019 – Ajankohtaista: Pyöreitä muotoja ja yhteisöllisyyttä

Koonnut Peeta Peltola | Kuvat valmistajat

Uusi Bo Living 2/2019 -lehtemme julkaistiin viime viikolla Habitaressa. Tuomme lehden inspiroivat artikkelit myös blogiin luettavaksi. Ensimmäisenä pääsemme tutustumaan ajankohtaisiin tiloihin, tuotteisiin ja kalusteisiin, jotka on valinnut Bo:n luova johtaja Peeta Peltola.

1. The Audo edustaa nykyaikaista tapaa olla ja työskennellä. Kööpenhaminaan avattu tila yhdistää showroomin, työtilan, kahvilan, kirjaston, hotellihuoneen sekä ravintolan. Tilassa voi järjestää tapahtumia, tutustua materiaalikirjastoon ja kohdata muita samanhenkisiä ihmisiä. theaudo.com

2. Tuoksun avulla voi johdatella arkea levolliseen tunnelmaan. Orgaanisen mallinen suitsukepidike on valmistettu messingistä. Stone incense burner 49€, Ferm Living.

3. Joanna Laajiston Hakolalle suunnittelema Bobo-kalustesarja koostuu sohvasta ja nojatuolista, joiden mukavuudesta ei ole tingitty. Uutuus-sohvassa on myös hauskana yksityiskohtana irroitettavat säärystimet jalkojen päällä. Bobo-sohva, Hakola.

4. Seinälautaset ovat tehneet paluun. Naiseudelle omistettu lautaskokoelma on maalattu käsin ja jokainen lautanen on yksilöllinen. Lautasen voi ripustaa seinälle tai käyttää pöydällä esimerkiksi hedelmäkorina. Hessa ceramic platte 95 €, Ferm Living.

5. Vekkimäinen varjostin on tuttu elementti, mutta silti siinä on jotain uutta. Matin-pöytälamppu tarjoilee runollisen valaistuksen sivupöydälle. Suunnittelijan pariisilaisuus näkyy esineessä. Matin table lamp 176 €, Hay.

6. Italialaisten atrium-pihojen porttikongeista ja salaperäisistä sisäpihoista inspiraation saanut Atrium-matto on Marianne Huotarin suunnittelema. Tuftatussa villamatossa heijastuvat eteläeurooppalaiset viittaukset väreihin, marmoriin ja istutuksiin. Atrium-matto, Finarte.

__

Lisää uutuuksia, koteja sekä sisustusinspiraatiota uudessa Bo Living 2/2019 -lehdessä!