Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

diy tee se itse kylpysuola lahjaidea bo lkv
Blogi

DIY jouluinen kylpysuola

Jouluisen kylpysuolan tuoksut ja rentouttava vaikutus antaa pienen maistiaisen joulun kiireettömyydestä ja rauhasta. Valmista jouluinen kylpysuola itsellesi tai anna rakkaudella toteutettu muistaminen läheiselle.

Blogi

DIY helpot kynttilänjalat

Kynttilät ja niiden luoma tunnelma kuuluvat olennaisesti joulun aikaan. Helpot kynttilänjalat toteutimme luonnonantimista sekä itsekovettuvasta savesta. Näiden tekemisestä pitää varmasti jokainen vauvasta vaariin!

Blogi

DIY Kaakelipöytä ja kalusteiden laatoittaminen

Sisustusarkkitehtimme Jenni Leikas suunnitteli Ronald McDonald Lastentalosäätiön leikkihuoneeseen näyttävän kaakelipöydän ja -kaapin. Laatoitettu kaluste soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen ja on visuaalisesti kiinnostava. Kerromme, kuinka lastenhuoneen kalusteet toteutettiin, ja jaamme Pukkilan asiantuntijavinkit kalusteiden laatoittamiseen.

Blogi

Ekologinen joulukuusi ja DIY-koristeet

Joulukuusenkoristeiden ei tarvitse olla aina samat ja perinteiset, vaan kuusen oksille voit ripustaa jouluisten koristeiden rinnalle vaikka rakkaimmat korusi. Kuusen voi puolestaan vuokrata ruukussa, ja näin se ei päädy joulun jälkeen roskiin, vaan istutetaan takaisin kasvamaan.

Blogi

Maailman helpoin yleispuhdistusaine

Syyskaudella ja joulun aikaan syödään paljon appelsiineja, satsumia ja muita sitrushedelmiä. Tavallisesti kuoret sujahtavat jäteastiaan, mutta nyt on syytä kerätä niitä talteen. Tämä kodin ekologinen yleispuhdistusaine valmistuu melkein itsestään – ainesosiksi tarvitset vain appelsiinin kuoria ja etikkaa.

Blogi

Jouluinen jättikranssi

Leikittele mittasuhteilla ja askartele kotiisi tänä vuonna näyttävä jättikranssi. Kranssi on helppo tehdä ja säilyy etenkin ulkona viikkoja. Vihreänä kranssi säilyy pidempään myös sisätiloissa, jos sumuttelet sitä ahkerasti.

Blogi

DIY: Joulukoriste

Mikä olisikaan mukavampaa kuin koristaa joulukuusi ja joulupöytä omin käsin tehdyin koristein. Koska savi on materiaalina tällä hetkellä suuressa suosiossa, teimme muutaman helpon ohjeen itsekovettuvasta savesta, jota löydät hyvin varustelluista askarteluliikkeistä. Parasta näissä DIY- ideoissa on se, että voit tehdä näitä koko perheen voimin.

Blogi

DIY: Satumetsä lasipurkissa

Talven taika on luonnossa, siellä liikkuvissa eläimissä ja joulun odotuksessa. Ideoimme näiden pohjalta joulukotiin suloisen lasipurkissa olevan satumetsän, jonka voi laittaa esille jo hyvissä ajoin ennen aattoa. Tämä helppo tee-se-itse-idea on sen verran neutraali, ettei myöskään haittaa vaikka se jäisi ihastuttamaan kotia vielä joulun jälkeenkin.

Blogi

DIY: Koivukuorinta

Kesä on siitä ihanaa aikaa, että me suomalaiset tapaamme aktiivisemmin ystäviä ja vierailemme heidän kodeissaan tai mökeillään. Parhaita tuliaisia ovat meidän mielestämme ne, jotka kuluvat käytössä, eivätkä jää kenenkään kaapin perälle lojumaan tarpeettomana.

Blogi

Pääsiäisen kaunein tuliaiskimppu

Pääsiäisen pyhinä Bo Family aikoo viettää paljon aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, paljon naurua ja ikimuistoisia hetkiä kevään ensimmäisen juhlan äärellä. Vaikka pääsiäinen ei ole perinteisesti juhla, jossa jaetaan lahjoja, on silti ystäviä ihana muistaa jollakin pienellä tuliaisella. Ideoimme pääsiäisen kauneimman tuliaiskimpun ja ajattelimme, että ehkä myös te innostutte tästä yhtä paljon kuin me!