Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

bo-designmallisto-malia
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Malia

Malialla suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, joka halutaan uudella tuoksulla tuoda tilaan aistittavaksi. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi tuoksu, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia.

bo-saana-olli-designmallisto
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Saana ja Olli

Muotoilutoimisto Saana ja Ollille tärkeätä suunnittelussa ovat ajattomuus, edelläkävijyys ja vastuulliset valinnat. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi Olipa kerran -kuosi, johon on koottu tarina elämän parhaista hetkistä.

Nata Salmela ihastui 70-luvun paritaloon
Blogi

Nata Salmelan 70-luvun unelmakoti

Yrittäjänä ja suosittuna vaikuttajana tunnetun Nata Salmelan piti löytää sijoitusyksiö, mutta päätyikin ostamaan ja remontoimaan perheelleen unelmien paritalon. Rohkeat ratkaisut ja räväkät värit tukevat omistajan persoonallista tyyliä. Lopusta löydät myös Natan vinkit vanhan talon onnistuneeseen remonttiin!

Blogi

Marko Paanasen vinkit remontointiin ja asumiseen

Marko Paanaselle kotien toiminnallisuuksien parantaminen on keskiössä niin sisustusarkkitehdin arjessa kuin Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassakin. Haastattelussamme hän pohtii asumisen ja remontoinnin yleisiä haasteita, sekä antaa asiantuntijavinkkejä niiden ratkaisemiseen.

Blogi

Remppa vai muutto Suomi – mitä on luvassa, Marko Paananen?

Odotettu Remppa vai muutto Suomi alkaa Nelosella 26.8., ja Bo on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista. Haastattelimme ohjelman toista päätähteä, televisioon paluun tekevää sisustusarkkitehti Marko Paanasta. Virittäydy tunnelmaan lukemalla, millainen kokemus ohjelman tekeminen on Markolle ollut ja mitä kaikkea syksyllä on luvassa.

Blogi

Teetä ja tunnelmaa

Teemaistelu kutsuu tutustumaan teelaatujen maailmaan. Asiantuntija neuvoo panostamaan laadukkaaseen teehen ja haudutusaikaan. Ennen omien teekutsujen järjestämistä inspiroidu kauniista merenrantapaviljongiin kattamastamme iltapäiväteepöydästä.

Blogi

Aistien varassa – vinkit arjessa jaksamiseen

Värit, materiaalit, muodot, tuoksut ja tilanteet herättävät meissä tunteita ja mielikuvia. Kun huomaamme jotain kaunista, useat aistimme heräävät ja sulautuvat yhteiseksi tiedoksi ja näköhavainnoksi. Emme aina pysty selittämään edes itsellemme, miksi jokin tietty materiaali, muoto tai väri vaikuttaa meihin niin voimakkasti. Parhaimmillaan ne luovat levollisen olon ja jättävät positiivisen tunnejäljen.