Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

Blogi

Meidän kodit: Ruukkuhullun lintukoto

Katja Enarvin moderni talo huokuu lämpöä ja rentoa tunnelmaa. Keramiikkaan hurahtaneen Katjan käsien tuotoksia näkyy joka puolella kotia. Luonnonmateriaalit, kuten savi, puu ja pellava ovat käsityöharrastajan mieleen.

Taina Vuori, Bo LKV Turku
Blogi

Meidän kodit: Saariston syleilyssä

Kiinteistönvälittäjämme Taina Vuoren koti Turun saariston rauhassa tuo lempeää vastapainoa hektiselle työlle. Alunperin 1960-70-luvun vaihteessa loma-asunnoksi rakennettu talo koki täydellisen muodonmuutoksen kodiksi, jossa ykköskoti ja vapaa-ajan asuminen yhdistyvät.

Blogi

Kruununhaan kattojen yllä

Uusi toimistomme aukesi maaliskuussa Kruununhakaan, mutta olemme jo vuosien ajan saaneet vierailla aivan ihanissa krunikkakodeissa. Ylimmän kerroksen kaksiosta Meritullinkadulta avautuvat upeat näkymät yli Kruununhaan kattojen. Asunnon remontti toteutettiin niin asukkaita itseään kuin myyntiä silmällä pitäen.

Blogi

Värin ja valon leikkiä

Avaamme uuden toimiston Helsingin Kruununhakaan alkuvuodesta 2022, mutta olemme jo vuosien ajan saaneet vierailla aivan ihanissa krunikkakodeissa. Tarina Vironkadun valoisasta kodista on julkaistu aiemmin vuonna 2020 ilmestyneessä This is where the story begins -kirjassa.

Blogi

Tarinat seinien sisällä

Koti on yksi elämämme keskeisimmistä paikoista. Se kätkee sisälle kasvumme, tarinamme ja vaiheemme. Muuton hetkellä ilmassa on iloa tulevasta sekä muistojen tuomaa haikeutta.

Blogi

Asumisen ihanuutta Bo Homes pop up -kodissa

Taka-Töölössä Valhallankadulla sijaitseva Bo Homes pop up -koti on remontoitu vanhaa kunnioittaen. Lähes alkuperäiskunnossa olleen läpitalon kaksion uusi nykyaikainen tilajako, laadukkaat pintamateriaalit ja kiintokalusteet sekä elegantti sisustus on suunniteltu kestämään aikaa.