Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

Blogi

Kaamoskodin sisustusvalinnat

Loppuvuosi on otollista aikaa edistää kodin kesken jääneitä sisustus- ja materiaalivalintoja. Kaikkea ei myöskään tarvitse tehdä itse. Bo:n asiakkaana pääset nauttimaan upeista eduista kodin hankinnoissa

Bo Businessin tekemä havainnekuva Osarakennukselle, keittiötila
Blogi

Uudisasuntojen suuntaukset 2022-2023

Toiveet persoonallisesta ja toimivasta kodista monipuolisilla asuinmukavuuksilla haastaa uudisasuntojen rakennuttajien tehoneliöt. Uudiskohteiden markkinoinnin asiantuntija Bo Business valottaa uudisasuntojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyviä trendejä sekä ostajien toiveita.

Blogi

Toivelahjat hääparille, valmistuneelle ja mökkituliaiseksi

Ajankohtaiset kuosit ja värit sekä Iittalan ikoniset klassikot inspiroivat stailaus- ja kuvaustiimme valitsemaan toivottuja lahjoja niin valmistuneelle, hääparille kuin mökkituliaiseksi. Yksitoista erilaista kesäkuvaa esiteltiin sosiaalisessa mediassa, ja seuraajamme pääsivät valitsemaan suosikkinsa. Lue kuvien takana olevat tarinat ja löydä inspiraatiota kesän toivelahjoihin.

Blogi

Designin ihanuudet

Bo:n asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista eduista uuden kodin hankinnoissa. Värikkyys, kaunis muotoilu ja vastuullisuus näkyvät Bo Living – toimituksen ajankohtaisissa poiminnoissa.

Blogi

Kruununhaan helmet -kävelykierros

Meren reunustama Kruununhaka on yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita. Tutustu tähän upeaan kaupunginosaan ja lue, millaisia ajatuksia alue herättää tulevan Kruununhaan toimistomme tiimin jäsenissä.

Blogi

Kesän tunnelmalliset lempihetket

Lahjakkaat stailaajamme ja kuvaajamme vangitsivat kesän lempihetket tunnelmallisiin kuviin. Suvi-Suomen luonnosta inspiroituneet kuvat toteutettiin yhdessä Lapuan Kankureiden kanssa. Kymmenen erilaista kesäkuvaa esiteltiin sosiaalisessa mediassa, ja seuraajamme pääsivät valitsemaan suosikkinsa. Lue kuvien takana olevat tarinat ja löydä inspiraatiota kesäpäivien viettoon.

Blogi

Eropodi: Asuminen ja ero

Ero on yksi elämän suurista käännekohdista, johon liittyy paljon selvitettäviä käytännön asioita. Vanhasta kodista luopuminen voi olla tunteikas matka, jossa apuna on asiantunteva, luotettava ja empatiakykyinen välittäjä.