Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

Blogi

Jouluinen inkiväärikakku mascarponekuorrutteella

Joulun herkullisin jälkiruoka on näyttävä inkiväärikakku mascarponekuorrutteella, jonka huurteiset koristeet ovat kuin suoraan pihalta poimittuja. Kakun herkulliset maut ovat parhaimmillaan yön yli asettuneena, joten kakun voi tehdä hyvin jo edellisenä päivänä.

Blogi

Lumoavat karamelli-pähkinäkonvehdit

Joulun tunnelmointi on mukava aloittaa pienten puuhastelujen äärellä. Kokeilimme tehdä herkullisia karamelli-pähkinäkonvehteja ja ihastuimme niiden suussasulavasta makumaailmasta sekä eri elementtien pettämättömästä yhdistelmästä. Kauniiseen pakettiin käärittynä nämä konvehdit ovat myös taatusti toimiva lahjaidea.

Blogi

Kesäpöydän kauneimmat reseptit

Mitä tarjottavaa kesän juhliin, piknikille tai illanistujaisiin? Nämä kaksi herkullista ja esillepanoltaan äärimmäisen kaunista reseptiä ovat art directorimme Marja Wickmanin ja hänen ystävänsä Elina Cerellin kirjasta ”Festive – Juhlatunnelmaa, helppoja diy-ohjeita ja herkullisia reseptejä.”

Blogi

Ihanat Runebergin tortut -resepti

Helmikuussa alussa herkutellaan ihanilla Runebergin tortuilla. Klassinen leivos syntyy vaivattomasti kun paistamisessa hyödyntää muffinivuokaa. Lopuksi Runebergin torttu viimeistellään tietysti vadelmahillolla sekä tomusokerikuorrutteella. Tällä helpolla reseptillä onnistut!

Blogi

Vaneljan reseptit täydelliseen brunssiin

Monien makujen samanaikaisuus luo makuelämyksiä. Myös tuoksut sekä ruokien kylmät ja kuumat tuntemukset vaikuttavat makukokemukseen. Perusmauista aistimme suolaisen, makean, happaman ja kitkerän. Viidentenä perusmakuna on tunnistettu myös umami, jota kuvataan sanoilla täyteläinen, maukas tai lihaisa.

Blogi

Maistuva mustikkapiirakkaresepti

Satokausi on parhaimmillaan ja luonto tarjoaa mitä herkullisimpia antimia ruoanlaittoon ja herkutteluun. Klassinen mustikkapiirakka on ikisuosikki loppukesän herkku, ja helppoudeltaan myös vaivaton toteuttaa kahvipöytään nautittavaksi.

Blogi

Kesäisen huoleton naked cake -resepti

Kesä ja ihanat kesäiset juhlat ovat alkamaisillaan, ja sen kunniaksi haluamme jakaa herkullisen kakkureseptin! Tässä nakukakussa reunat saavat näkyä ja täytteet pursuta huolettomasti. Koristeeksi näyttävä nippu kukkia ja moderni täytekakku on valmis koristamaan juhlapöytää.

Blogi

Jouluinen mokkapiparijäätelö

Erilaiset jäädykkeet ja mousset ovat joulun klassikkojälkkäreitä. Ne ovat tarpeeksi keveitä, ja usein jo pienikin annos riittää kahvin kaveriksi tai sellaisenaan. Testasimme ihanaa itsetehtyä piparijäätelöä, joka on niin helppo ja nopea valmistaa, että sen osaa tehdä kehnompikin kokki.