Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

Blogi

Toivelahjat hääparille, valmistuneelle ja mökkituliaiseksi

Ajankohtaiset kuosit ja värit sekä Iittalan ikoniset klassikot inspiroivat stailaus- ja kuvaustiimme valitsemaan toivottuja lahjoja niin valmistuneelle, hääparille kuin mökkituliaiseksi. Yksitoista erilaista kesäkuvaa esiteltiin sosiaalisessa mediassa, ja seuraajamme pääsivät valitsemaan suosikkinsa. Lue kuvien takana olevat tarinat ja löydä inspiraatiota kesän toivelahjoihin.

bo lkv toimisto kiinteistönvälitys asuntokauppa adea collection rootsliving laatuvalo tarkett suomen lasitehdas teknos Johanna Cullichsen
Blogi

Kruununhaan helmi

Helsingin Kruununhaan historiallisten arvotalojen katveesta löytyi pitkään ravintolana toiminut kivijalka, joka saneerattiin uuteen loistoon. Bo LKV Kruununhaan toimisto tarjoaa hulppeat puitteet kiinteistönvälityksen ammattilaisille sekä heidän asiakkailleen.

bo-designmallisto-malia
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Malia

Malialla suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, joka halutaan uudella tuoksulla tuoda tilaan aistittavaksi. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi tuoksu, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia.

bo-saana-olli-designmallisto
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Saana ja Olli

Muotoilutoimisto Saana ja Ollille tärkeätä suunnittelussa ovat ajattomuus, edelläkävijyys ja vastuulliset valinnat. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi Olipa kerran -kuosi, johon on koottu tarina elämän parhaista hetkistä.

Blogi

Designin ihanuudet

Bo:n asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista eduista uuden kodin hankinnoissa. Värikkyys, kaunis muotoilu ja vastuullisuus näkyvät Bo Living – toimituksen ajankohtaisissa poiminnoissa.

Bo LKV Lahti
Blogi

Tulitikkutehtaan tunnelmissa

Bo LKV Lahden uusi koti löytyy tunnelmallisesta Tikkulasta. Vanhan ja rosoisen punatiilisen tulitikkutehtaan miljöö sisustettiin tilan tunnelmaa ja toimistoväen toiveita kunnioittaen.