Bo Living

Bo Living on yhteisö, jossa kurkistetaan kauniisiin suomalaiskoteihin, inspiroidutaan sisustamisesta ja designista sekä jaetaan ajatuksia hyvään asumiseen.

Aihe

Sisältötyyppi

Taina Vuori, Bo LKV Turku
Blogi

Meidän kodit: Saariston syleilyssä

Kiinteistönvälittäjämme Taina Vuoren koti Turun saariston rauhassa tuo lempeää vastapainoa hektiselle työlle. Alunperin 1960-70-luvun vaihteessa loma-asunnoksi rakennettu talo koki täydellisen muodonmuutoksen kodiksi, jossa ykköskoti ja vapaa-ajan asuminen yhdistyvät.

bo-designmallisto-malia
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Malia

Malialla suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, joka halutaan uudella tuoksulla tuoda tilaan aistittavaksi. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi tuoksu, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia.

bo-saana-olli-designmallisto
Blogi

Bo-designmallisto: Bo X Saana ja Olli

Muotoilutoimisto Saana ja Ollille tärkeätä suunnittelussa ovat ajattomuus, edelläkävijyys ja vastuulliset valinnat. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi Olipa kerran -kuosi, johon on koottu tarina elämän parhaista hetkistä.

Blogi

Kruununhaan kattojen yllä

Uusi toimistomme aukesi maaliskuussa Kruununhakaan, mutta olemme jo vuosien ajan saaneet vierailla aivan ihanissa krunikkakodeissa. Ylimmän kerroksen kaksiosta Meritullinkadulta avautuvat upeat näkymät yli Kruununhaan kattojen. Asunnon remontti toteutettiin niin asukkaita itseään kuin myyntiä silmällä pitäen.

Nata Salmela ihastui 70-luvun paritaloon
Blogi

Nata Salmelan 70-luvun unelmakoti

Yrittäjänä ja suosittuna vaikuttajana tunnetun Nata Salmelan piti löytää sijoitusyksiö, mutta päätyikin ostamaan ja remontoimaan perheelleen unelmien paritalon. Rohkeat ratkaisut ja räväkät värit tukevat omistajan persoonallista tyyliä. Lopusta löydät myös Natan vinkit vanhan talon onnistuneeseen remonttiin!

Blogi

Designin ihanuudet

Bo:n asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista eduista uuden kodin hankinnoissa. Värikkyys, kaunis muotoilu ja vastuullisuus näkyvät Bo Living – toimituksen ajankohtaisissa poiminnoissa.

Bo LKV Lahti
Blogi

Tulitikkutehtaan tunnelmissa

Bo LKV Lahden uusi koti löytyy tunnelmallisesta Tikkulasta. Vanhan ja rosoisen punatiilisen tulitikkutehtaan miljöö sisustettiin tilan tunnelmaa ja toimistoväen toiveita kunnioittaen.

Blogi

Kruununhaan helmet -kävelykierros

Meren reunustama Kruununhaka on yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita. Tutustu tähän upeaan kaupunginosaan ja lue, millaisia ajatuksia alue herättää tulevan Kruununhaan toimistomme tiimin jäsenissä.