ASUMISEN UNELMIEN KRUUNUNHAKA

Avaamme uuden toimiston helmikuussa 2022

Rakkautemme suomalaisiin koteihin saa jälleen uuden luvun, kun alkuvuodesta 2022 avaamme uuden toimiston Kruununhakaan. Meren reunustama Kruununhaka onkin yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita. Kun olet myymässä asuntoasi, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa.

 

PALVELUMME LYHYESTI

Ainutlaatuista näkyvyyttä asunnollesi

Olemme Suomen tunnetuimpia ja seuratuimpia asumisen brändejä. Tavoitamme potentiaaliset ostajat siellä, missä he ovat ja hyödynnämme monipuolisesti modernia markkinointia. Näin varmistamme kohteillemme parhaan näkyvyyden.

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus

Erotumme markkinoilla upeiden myyntikuviemme ansiosta. Tuomme stailauksella esiin asuntojen tunnelman ja valitsemme parhaat kuvakulmat, joilla herätämme ostajien mielenkiinnon. Myyntistailaus ja -kuvaus sisältyvät aina välityspalkkioon.

Uniikki ja tehokas myyntikonsepti

Tarjoamme asuntosi myyntiin enemmän. Kokonaisvaltainen osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa parhaaseen mahdolliseen myyntihintaan, onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen.

 

LUE LISÄÄ PALVELUSTAMME

Haluatko osaksi ainutlaatuista tarinaa?

Bo:n tekevät ihmiset. Tiimimme koostuu yli 240 ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistönvälityksen menestystarinaa. Kasvun myötä meillä on paikka myös muutamalle uudelle huipputekijälle.

LUE LISÄÄ