Bo Loves Pelicans!

Bo Lahden sydän sykkii jääkiekolle ja Pelicansille. Siitä innostuneena viime syksynä tiimimme suunnitteli ja toteutti yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa Bo aition Lahden Isku Areenalle. Hallin yhdelle parhaimmalle paikalle sijoittuva aitio on sisustettu viimeisempiä trendejä mukaillen ja on viihtyvyydellään saanut mielettömän kysynnän aikaiseksi asiakkaiden parissa. Eikä suotta!

Aitiosta löytyy tyylikäs Lahden Kalustetukun Charmia-keittiö sekä kylpyhuonekalusteet.

Pehmeyttä ja tunnelmaa tilaan tuo tummanruskeat samettiverhot sekä upea Starkin mallistosta löytynyt Timberwisen parketti. Ruokapöytä on Bo Lahden stailaajien käsialaa ja mittatilauksena teetetty Lahdessa Kalustetukun kautta. Leikkisä ovaalin muoto istuu täydellisesti ajattomiin Laulumaan mustiin Mila-tuoleihin.

Aitio on mahdollista vuokrata erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien ajaksi. Tila on suunniteltu 14:sta henkilölle ja sinne voi tilata Á la carte ruoat Pelicansin kautta. Peliä voi seurata private-katsomossa hallin puolella tai nauttia pelin tunnelmasta baaritiskillä Laulumaan Saima-baarijakkaroilla istuen. Lämpimästi tervetuloa viettämään aikaa sukulaisten, ystävien tai työkavereiden kanssa SM-liigapeleihin ja muihin hallilla pidettäviin tapahtumiin!

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, joiden tuotteilla ja osaamisella aitio saatiin ennätysajassa valmiiksi. Projektissa olivat mukana Laulumaa Huonekalut, Avinco, Kalustetukku, Charmia, Stark, Lahden Lasipalvelu, Mark Art, Lahden Elektro Plus ja Pelicans.

Täältä pääset varaamaan aition sinun käyttöösi!