CINÉ KYLÄSSÄ – ELOKUVAILTA ESPOON TOIMISTOLLA

Me Bo:lla rakastamme kaikkia koteja. Tänä keväänä tavalliset espoolaiskodit ovat päässeet Espoo Ciné International Film Festivalin Ciné kylässä -tapahtuman näyttämöiksi. Tapahtuma koostuu yhteensä 11 elokuvanäytöksestä, joista jokainen järjestetään eri kokoisessa kodissa eri puolella Espoota. Illan aikana katsotaan yhdessä yhteensä 3-8 lyhytelokuvaa. Konsepti on meistä mitä mahtavin, sillä se yhdistää ihanat kodit, yhdessäolon ja hyvät elokuvat. Siksi meillä onkin ilo toimia koko tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Tiimiläisemme ovat käyneet avaamassa jokaisen elokuvaillan viimeisten viikkojen aikana  ja viemässä Bo:n tervehdyksen katsojille.

Viime tiistain leffaillan kyläpaikka oli meille erityisen rakas: oma kaunis toimistomme Espoon Matinkylässä. Meille on aina ollut tärkeää, että asiakkaamme ja muutkin Bo:n ystävät kokevat, olevansa tervetulleita käymään toimistollamme – vaikka sitten hyvän elokuvan äärelle!  Ilta todistikin, että kodikas toimistomme taipuu tarpeen vaatoessavaikka elokuvateatteriksi. Puitteet olivat todellakin kohdillaan! Vieraat pääsivät nauttimaan myös ihanista leffaherkuista kuten Raikastamon limonadeista ja Goodion herkullisista raakasuklaista.

Illan elokuvat käsittelivät suhteita; valkokankaalla nähtiin niin ystävyyttä, romanttista rakkautta kuin vanhemman rakkautta lapseen. Toiset lyhytelokuvat saivat hymyn huulille, toiset liikuttumaan.  Illan päätteeksi jokainen sai kotiin viemisiksi ihanan Bo-tuotekassin. Iso kiitos kaikille ja tervetuloa toistekin kylään!

Psst! Vielä ensi viikolla sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan Ciné kylässä -tapahtuman leffailoista. Valitse sinua kiinnostava näytös ja ilmoittaudu mukaan katsomoon täällä.