Elokuun paahteiset sävyt

Jos elokuu olisi väri, olisi se oljen keltainen tai paahteisen ruskea. Loppukesää kohden mentäessä silmää alkavat miellyttää lämpöiseen taittavat sävyt, erityisesti trendikäs ruskea valtaa tilaa sekä pukeutumisessa, että sisustamisessa. Tällä hetkellä ruskean ja puun sävyt ovat suosionsa huipulla myös uudisrakentamisessa.

Saimme muutama viikko sitten kalustaaksemme kauniin skandinaavisesti suunnitellun paritalon, jonka luonnonläheiset sävyt ja materiaalivalinnat suorastaan huusivat ruskean sävyisiä tekstiilejä, sekä kalusteita viimeistelemään kodin tunnelman. Alakerran upea yhtenäinen keittiö olohuone toimii kodin sydämenä, jonka ikkunoista näkyvät metsämaisemat rauhoittavat mielen. Yläkertaan johtava portaikko on itsessään sisustuselementtinä niin kaunis, että kalustuksessa haluttiin jättää reilusti tilaa sen ihailulle. Kuinka nerokas ratkaisu onkaan portaiden taakse sijoitettu paneeliseinä. Mikä katseenvangitsija! Koko asunnon punaisena lankana haluttiin pitää ruskeat sävyt ja sitä sijoiteltiinkin jokaiseen makuuhuoneeseen sekä myös ripaus kylpytiloihin. Päämakuuhuoneen ruskeat petivaatteet ovat kuin kirsikka kauniin kakun päälle.

Elokuussa sanotaan heipat kesälle ja toivotetaan tervetuloa alkavalle syksylle. Tämä koti oli kuin tuulahdus molempia, mennyttä kesää ja tulevaa syksyä. Kesä ei unohdu, ei myöskään tämä koti stailaajan mielestä.

Tämä yksilöllisesti suunniteltu upea koti on löytänyt jo uuden onnellisen omistajansa.