Ensiluokkaista asumista Kasnäsin saaristolaiskylän syleilyssä

Kasnäsin saaristolaiskylä on saanut puheiden mukaan alkunsa jo 1600-luvulla. Meren välitön läheisyys ja upeat saaristomaisemat vetoavat vuosisadasta toiseen niin merenkulkijoihin kuin maalla matkaajiinkin. Tänä päivänä Kasnäs on rakentunut kaiken kattavaksi vierasvenesatamaksi, josta löytyy laajat palvelut kylpylöineen, ravintoloineen ja saaristolaistoreineen. Yhteysalukset kuljettavat saaristosta nauttivia säännöllisesti myös viereisille Rosalan ja Vänöön saarille.

Kesällä 2019 Kasnäs laajenee entisestään, kun Safa arkkitehti Janne Kanteen suunnittelemat asunnot valmistuvat upealle kalliorantatontille. Saaristolaisuutta kunnioittavat huoneistot toimivat loistavasti niin sesonkikäytössä kuin ympärivuotiseen asumiseenkin. Kaikkiin jäljellä oleviin asuntoihin kuuluu Kasnäs Marinan kotirantaan sijoittuva oma venepaikka, joten kokonaisuus vastaa loistavasti myös veneilijöiden toiveisiin. Rannan tuntumaan uudistetaan yhtiön yhteiskäytössä oleva vanha rantasauna, jonka laiturilta pulahtaa Saaristomeren aaltoihin.

Ympäristöystävällisyys ja asumisen helppous laajoine palveluineen kantavat suurta osaa koko perheelle suunnatusta kokonaisuudesta. Nyt on sinun mahdollisuutesi tulla osaksi tätä aitoa saaristolaisidylliä.

Ota yhteyttä Maijaan ja Tainaan, vielä ehdit varata omasi!

www.kasnasmarina.fi