Eurooppalaista tunnelmaa kauniissa maisemissa

Ajelemme kaartelevaa tietä peltojen keskellä, auringon paistaessa ja järven kimmeltäessä vieressä. Kohteemme sijaitsee tänään Ylöjärven Vahannassa Lempiäniementiellä. Navigaattori ohjeistaa kääntymään vasemmalle ja kurvaamaan upean kivitalon pihaan.

Jyhkeä kivitalo saa hymyilemään ihastuksesta. Wau, tämä on upea. Katselemme ympärillemme ja fiilistelemme maisemia. Täällä on tilaa, rauhaa ja luonto on läsnä. Talo henkii eurooppalaista tunnelmaa ja sisään astuessa vaikutelma vain vahvistuu.

Kivitalon kodikkuus ja hyvin suunniteltu pohja käyvät nopeasti selväksi. Eteisaula on itsessään jo upea ja näkymä olohuoneeseen kutsuva. Alakerran tammilankkuparketti kiinnittää huomiomme ja hillityt vaaleat sävyt johdattelevat tilasta toiseen tyylikkäästi. Kauniit ikkunat tuovat valoa jokaiseen huoneeseen.  Keittiön yksilölliset kiintokalusteet tuovat mieleen ranskalaisen tunnelman, jonne lämpöä tuo leivinuuni. Ruokailutila on reilun kokoinen ja luonnon ympäröimä. Yläkerran makuuhuoneet tulvivat niin ikään valoa ja tilava aula mahdollistaa monenlaisen käytön. Tämä koti on tehty huolellisesti laadusta ja tilasta tinkimättä. Kokonaisuuden kruunaa takapihan terassi, josta kelpaa ihailla rauhoittavia maalaismaisemia.

Kuvausryhmän on aika lähteä, vaikka tekisi mieli jäädä ja jatkaa fiilistelyä. Se tehtävä jää kuitenkin uusille onnekkaille asukkaille.

Tähän kauniiseen kotiin voit tutustua lisää myynti-ilmoituksessa.