Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Anna Nikunen

aluejohtaja, LKV, LVV, partner
LAHTI
044 906 8340 | anna.nikunen@bo.fiAnna on loistava sekoitus huippua huumorintajua ja oikeanlaista asennetta. Lahden oma tehomimmi tietää mitä tekee, ja tekee kaiken varmalla ammattitaidolla. Aina positiivinen Anna on erittäin ratkaisukeskeinen ja ottaa ihmiset ympärillään huomioon kokonaisvaltaisesti; yli kahdenkymmenen vuoden myyntikokemus ja aito halu auttaa huokuvat Annan tekemisestä. Annan asiakkaat ovat olleet uskollisia suosittelijoita, ja pitäneet Annan kiireisenä jo välittäjän uran alkuvaiheista alkaen. Määrätietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat työtä pelkäämättömän Annan eteenpäin ohjaavia piirteitä.

Työn ulkopuolellekin toki mahtuu elämää, ja omassa kodissa Annalla on aviomiehen lisäksi kaksi teiniä ja yksi taapero. Tilaisuuden tullen läheiset pakataan mukaan ja lähdetään maailmalle.

”Erityisen otettu olin, että Anna ei pelkästään myynyt asuntoani, vaan kohtasi minut ihmisenä vaativan elämänmuutoksen keskellä. Anna auttoi asioissa kokonaisvaltaisesti ja pyytettömästi myös myyntiprosessin jälkeen.”

”Anna on melkoinen pakkaus! Oli ilo katsoa vierestä kun kaikki hoitui ilolla ja ammattilaisen ottein, nopeammin kuin ikinä olisimme voineet olettaa. Saimme kahdessa päivässä tarjouksen, joka oli enemmän kuin alunperin toivoimme.”

”Toinen välittäjä oli myynyt kotiamme yli puoli vuotta. Anna ehdotti meille pieniä muutostöitä ja maalaushommia, jonka jälkeen kotimme myytiin ensimmäisen kuukauden aikana. Anna on ratkaisukeskeinen, positiivinen, hyvän yhteydenpidon omaava ja työtä pelkäämätön ammattilainen. Olemme suositelleet häntä kaikille tuttavillemme.”

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Koulutie 5

Salpakangas, Hollola rivitalo 1993
81 m2 159 000 € 3h,k,kph,s,

Vintilänkatu 2

Renkomäki, Lahti omakotitalo 2010
158 m2 299 000 € 4mh, oh, k, khh, kph, 2wc, s, varasto, autokatos

Mariankatu 12

Keskusta, Lahti kerrostalo 2014
128 m2 549 000 € 4h,k,kph,s,p

Yrjönkatu 7

Keskusta, Lahti kerrostalo 1963
66,5 m2 154 000 € 3h, k, kph, p