Anna Nikunen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, projektivastaava, partner
LAHTI
044 906 8340 | anna.nikunen@bo.fiAnna tekee välitystyötä pitkällä kokemuksella ja monipuolisella osaamisella – tunteella, suurella sydämellä ja pilkettä silmässä. Annan asiakkaat ovat olleet uskollisia suosittelijoita ja pitäneet Annan kiireisenä jo välittäjän uran alkuvaiheista lähtien.
Kaksi vuotta sitten Bo LKV:n menestyskonsepti rantautui Päijät-Hämeeseen Annan johdolla ja Anna pääsi aluejohtajana näkemään, miten Bo valloitti lahtelaisten sydämet. Yli 10 vuoden myyntialojen esimiestyön jälkeen Annan veri vetää vahvasti takaisin kentälle asiakas- sekä myyntityön pariin. Hihat onkin nyt kääritty, ja Anna pääsee palvelemaan asunnon myyjiä ja ostajia jälleen täysipäiväisesti. Tämä Lahden tehomimmi tietää mitä tekee ja tekee kaiken varmalla ammattitaidolla.

Määrätietoisuus, tuloshakuisuus ja voittamisen halu ovat geeniperimää ja peruja nuoruuden urheilutaustasta. Kovana penkkiurheilijana Anna seuraa kisat kuin kisat aina suurella intohimolla ja mahdollisuuksien mukaan nautitaan tunnelmasta tietysti paikan päällä. Aviomiehen lisäksi kotona on kaksi nuorta ja yksi iltatähti; perhe ja koti ovatkin Annan onnenlähteitä, ja tilaisuuden tullen jengi pakataan mukaan ja lähdetään maailmalle.

”Erityisen otettu olin, että Anna ei pelkästään myynyt asuntoani, vaan kohtasi minut ihmisenä vaativan elämänmuutoksen keskellä. Anna auttoi asioissa kokonaisvaltaisesti ja pyytettömästi myös myyntiprosessin jälkeen.”

”Anna on melkoinen pakkaus! Oli ilo katsoa vierestä kun kaikki hoitui ilolla ja ammattilaisen ottein, nopeammin kuin ikinä olisimme voineet olettaa. Saimme kahdessa päivässä tarjouksen, joka oli enemmän kuin alunperin toivoimme.”

”Toinen välittäjä oli myynyt kotiamme yli puoli vuotta. Anna ehdotti meille pieniä muutostöitä ja maalaushommia, jonka jälkeen kotimme myytiin ensimmäisen kuukauden aikana. Anna on ratkaisukeskeinen, positiivinen, hyvän yhteydenpidon omaava ja työtä pelkäämätön ammattilainen. Olemme suositelleet häntä kaikille tuttavillemme.”Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Ahtiala, Lahti

omakotitalo 163 m2
MYYTY

Paavola, Lahti

kerrostalo 50,5 m2
MYYTY

Keskusta, Lahti

kerrostalo 58 m2
MYYTY

Jalkaranta, Lahti

kerrostalo 82,5 m2
MYYTY

Ankkuri, Lahti

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Nikkilä, Lahti

omakotitalo 166 m2
MYYTY

Kanerva, Lahti

omakotitalo 135 m2
MYYTY

Salpakangas, Hollola

rivitalo 95,5 m2
MYYTY

Lammi, Hämeenlinna

mökki tai huvila 120 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.