Anna Saravo

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
TAMPERE
044 050 0659 | anna.saravo@bo.fiPitkäaikainen haave toteutui, kun Anna aloitti työt kiinteistönvälittäjänä, eikä sitä päätöstä ole tarvinnut katua! Työlleen intohimoisesti omistautuvan ja tunnollisen ahertajan tulokset sekä loistavat asiakaspalautteet puhuvat puolestaan. Tämä paljasjalkainen tamperelainen todellakin tuntee kotikaupunkinsa ja sen asukkaat. Rehellisyys, hyvä ihmistuntemus sekä tilannetaju ovatkin tämän naisen erityisiä vahvuuksia neuvottelutilanteissa. Aikaisempi työ Rikosseuraamuslaitoksella sekä kasvatustieteiden maisterin tutkinto luovat loistavan pohjan nykyiselle tarkkuutta ja jämäkkyyttä vaativalle työlle. Annalle onkin erityisen tärkeää pitää sovituista aikatauluista kiinni, hoitaa asiat joutuisasti ja huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Kun työstään nauttii, näkyy se myös tavassa markkinoida myytäviä asuntoja. Annan mielestä jokainen koti ansaitsee huolellisesti mietityn kokonaisuuden, johon kuuluu olennaisesti esimerkiksi yksilöllinen näkyvyys somessa. Annalle kiinteistönvälittäjän työ on elämäntapa, jonka yhteensovittaminen perhe-elämän ja harrastusten kanssa on luontevaa.

”Kävimme neuvotteluja Bo:n välittämästä asunnosta ja olimme niin tyytyväisiä välittäjään, että pyysimme häntä myymään meidän asuntomme. Annan rehellinen, tyrkyttämätön ja ystävällinen tyyli sekä Bo:n siisti ja kaunis konsepti tekivät vaikutuksen.”

– myyjä, Tampere

”Oman asunnon myynti sujui todella nopeasti arviokäynnistä kauppoihin. Anna piti meidät hyvin ajan tasalla sekä ohjasi ja neuvoi käytännön asioissa antaen tilaa meidän omille päätöksillemme ja eteni joustavasti niiden pohjalta. Koko paketti järjestettiin todella napakasti eikä asiat jääneet roikkumaan.”

– myyjä, Tampere

”Kuvat kohteesta olivat loistavat ja aikataulujen sopiminen kävi todella helposti. Välittäjämme oli erittäin maanläheinen ja yhteistyö hänen kanssaan toimi heti alusta alkaen. Asiakkaan ymmärtäminen on vahvalla tasolla, ja Anna informoi meitä loistavasti niin ostajana kuin asunnon myyjinäkin. Paikallistuntemus on asioita mihin kannattaa panostaa – meidän tapauksessamme se toimi loistavasti.”

– myyjä ja ostaja, Tampere

”Välittäjä piti loistavasti yhteyttä päivästä ja kellonajasta huolimatta. Vastaukset tulivat aina nopeasti ja tuntui kuin olisi tehnyt kauppoja luotettavan hyvän ystävän kanssa.”

– myyjä, Tampere

”Emme voisi olla tyytyväisempiä välittäjäämme Annaan. Hän ymmärsi ja huomioi paremmin kuin hyvin lapsiperhearjen aiheuttamat haasteet asunnon myyntitilanteessa. Meitä kuunneltiin, ja tiedottaminen myynnin sujumisesta oli parempaa kuin osasin edes odottaa.”

– myyjä, Tampere

”Asunto myytiin jo ennen yleistä näyttöä. Kaikki käynnit arvioinnista valokuvaukseen ja kauppapäivään oli helppo sopia ja aikatauluista pidettiin kiinni. Helpoin asunnon myynti mitä voi olla.”

– myyjä, Tampere

”Loistavan ammattitaitonsa lisäksi Annan ihmisläheinen ja huumorintajuinen ote helpotti oloani myyntiprosessin välillä stressaavissakin tilanteissa.”

– myyjä, Tampere

”Anna Saravoa voin suositella lämpimästi! Huippuhyvää palvelua, pitää asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla ja tekee työtään sydämellä.”

– myyjä, Tampere

Myytäviä kohteita

Pohjolankatu 29

Tammela, Tampere kerrostalo 2015
78,5 m2 330 000 € 3h,k,s,p

Taakilantie 2

Nahkiala, Akaa omakotitalo 2010
253 m2 415 000 € 6h, k, aula, s, ph, kph, khh, 3xwc, 2xat, 3xvh

Vallikatu 5

Tahmela, Tampere kerrostalo 1961
50,5 m2 159 000 € 2h,kk,kph

Koukkurannankatu 16

Vuores, Tampere rivitalo 2022
100 m2 386 000 € 4h, k, rt, kph, 2 wc, s, khh/tekn., terassi, parveke, varasto

Koukkurannankatu 16

Vuores, Tampere rivitalo 2022
87,5 m2 338 000 € 3h, k, rt, kph, 2 wc, s, khh/tekn., terassi, parveke, varasto


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kaleva, Tampere

kerrostalo 44,5 m2
MYYTY

Muotiala, Tampere

rivitalo 94 m2
MYYTY

Annala, Tampere

kerrostalo 71,5 m2
MYYTY

Rahola, Tampere

paritalo 80 m2
MYYTY

Vuores, Tampere

kerrostalo 42,5 m2
MYYTY

Niemenranta, Tampere

kerrostalo 34 m2
MYYTY

Keskusta, Tampere

kerrostalo 45 m2
MYYTY

Lamminpää, Tampere

rivitalo 81 m2
MYYTY

Vehmainen, Tampere

paritalo 101,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.