Anne Kytömäki

kiinteistönvälittäjä LKV, projektijohtaja, KiAT, partner
TAMPERE
040 527 5137 | anne.kytomaki@bo.fiAnne on kiinteistönvälitysalan todellinen ammattilainen, jolla on monipuolinen osaaminen ja erinomaiset tulokset. Anne onkin ollut koko uransa ajan välittäjien valtakunnallista kärkikastia. Kokemus myyntityöstä on vankka, ja työssä näkyvät varmuus, selkeys ja ihmisläheisyys. Anne on mielellään apunasi, on sitten kyseessä koti, loma-asunto tai sijoitusasunto. Anne myy asuntoja pääasiassa Tampereella ja ympäristökunnissa sekä ajoittain myös pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Suomessa. Asiakkaat kiittelevät Annea huipputulosten lisäksi toiminnan huolellisuudesta. Anne on kouluttautunut ja pitää osaamistaan ajan tasalla. Tältä välittäjältä löytyykin korkeaa ammattitaitoa myös arvokiinteistöjen myyntiin. Annelta saat vinkit ja avun myös, kun harkitset asuntoa Thaimaasta tai Espanjasta.
”Tein kahdesta asunnosta kaupat Anne Kytömäen kanssa: ensin uudesta asunnosta ostajan ominaisuudessa ja toisen kerran vanhan asuntoni myynnin yhteydessä. Anne hoiti molemmissa kaupoissa koko prosessin esimerkillisesti ja hänen kanssaan oli ilo olla tekemisissä. Vahva suositus Annelle!”

– ostaja

”Tasokkaimmat ilmoitukset, hyvä brändi ja osaava välittäjä.”

– myyjä

”Välittäjästä huokui ammattitaito kilometrin päähän. Kauppa tehtiin ripeästi ja oikealla hinnalla.”

– myyjä

”Asiat sujuivat todella hyvin ja nopeasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen, myyntihenkinen, ja työstä välittyi kaikin puolin tekemisen meininki sekä vahva osaaminen. Myyjänä pysyimme hyvin kartalla missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä että päädyimme valitsemaan Anne Kytömäen välittäjäksemme. Anne arveli, että asunto menee kaupaksi nopeasti, mutta emme osanneet odottaa että ostaja löytyy jo ensi näytössä. Asunnosta otetut kuvat olivat myös todella myyviä!”

– myyjä

”Joustavaa, nopeaa, helppoa ja asiantuntevaa.”

– myyjä

”Anne hoiti asiat sovitulla tavalla ja sovitulla aikataululla. Erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilö. Ei tuputtanut eikä ollut agressiivinen myyntitilanteessa. Meille jäi hänestä erittäin positiivinen kuva. Kaupanteko toimi erittäin sujuvasti. Kaikkiin kysymyksiin joita esitimme vastaus tuli nopeasti. Anne tuntee Tampereen asuntomarkkinat todella hyvin, tämä tuli useaan kertaan esille.”

– ostaja

”Kaikki sujui todella hyvin. Esittelyt oli järjestetty ammattitaidolla ja kaupatkin syntyivät todella nopeasti.”

– myyjä

”Anne Kytömäen kanssa asiointi sujui erinomaisesti. Talon myyminen haja-asutusalueelta huikean nopealla aikataululla ei ole itsestäänselvyys. Itse olen tyytyväinen kauppahintaan ja ostaja on myös erittäin tyytyväinen. Kiinteistöstä otetut valokuvat saivat myös paljon kehuja. Sellaisiin ei ole meillä päin totuttu.”

– myyjä

Myytäviä kohteita

Anninpolku 3

Ylinen, Ylöjärvi omakotitalo 1990
196 m2 328 000 € 5h, k, s, 2psh, 2wc, khh + at, var

Villilänniemi 8

Villilänniemi, Tampere rivitalo 1986
77 m2 198 000 € 3h, k, s, psh, khh, wc

Lempiäniementie 215

Ylinen, Ylöjärvi omakotitalo 1937
145 m2 198 000 € 3h, k, 3x alkovi, psh/khh, s, wc + at/var

Nekalantie 20 A

Viinikka, Tampere paritalo 1924
110 m2 135 000 € 5h, k, s, 2wc, kellari, autosuoja

Laivurinkatu 13

Sammalisto, Nokia omakotitalo 2003
174 m2 338 000 € 6h, k, s, 2psh, khh, 2wc + 2ak, 2var


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Harjuniitty, Nokia

paritalo 102 m2
MYYTY

Soppeenmäki, Ylöjärvi

omakotitalo 132,5 m2
MYYTY

Veisu, Tampere

rivitalo 119,5 m2
MYYTY

Hervanta, Tampere

rivitalo 96 m2
MYYTY

Takahuhti, Tampere

kerrostalo 72 m2
MYYTY

Keskusta, Tampere

kerrostalo 108 m2
MYYTY

Hervanta, Tampere

rivitalo 105,5 m2
MYYTY

Munkkiniemi, Helsinki

kerrostalo 44 m2
MYYTY

Palho, Vesilahti

mökki tai huvila 31 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.