Anne Lindvall

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV, partner
KUOPIO
0400 213 500 | anne.lindvall@bo.fiAnne on aina positiivinen ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen. Lämminhenkisellä Annella on kyky kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita. Aito halu auttaa ja olla läsnä jokaisessa kohtaamisessa on Annelle tärkeää. Ennakkoluulottoman asenteen ja pitkän kaupallisen alan kokemuksen myötä Anne pystyy luomaan yksilöllisiä myynti- ja markkinointiratkaisuja. Annen vahvuutena on myös hänen visuaalinen silmänsä, jonka avulla asunnosta saadaan aina tärkeimmät myyntivaltit esille. Asunnot, rakentaminen ja sisustaminen ovat Annelle sydämen asioita.

Vapaa-ajallaan Anne nauttii perhearjesta, johon kuuluu pieni prinsessa, mies ja kaksi koiraa. Annen intohimo on sisustaminen, ja hän viettääkin mielellään aikaa etsien uusia ideoita ja ratkaisuja sisustukseen. Annen sisustustyyliä ja arkea voi seurata hänen Instagram-tilillään @anne.lindvall.
Asunnon myynti oli ripeää ja vaivatonta. Välittäjä piti säännöllisesti yhteyttä ja kaupat syntyivät nopeasti.

”Kohteen esittely ja myynti meni hyvin, ja kaupat tuli nopeasti.”

”Rehellinen ja lämminhenkinen esittelijä. Ei turhia höpötä. Ammattitaitoinen savolainen, joka ymmärtää asiakkaan tarpeen.”

”Minulla jäi pelkkää positiivista mieltä toiminnasta – ihan ensi tapaamisesta viimeiseen kauppapäivään asti. Välittäjä oli ihanan herkkä kuuntelemaan meitä, ja oli hirmuisen hienotunteinen; olihan kyse kuitenkin meidän rakkaan kotimme myymisestä. Meillä kyllä kohtasi kemiat paremmin kuin hyvin, ja jäi todella lämmin ja positiivinen olo.”

”Yhteistyö Annen kanssa sujui tosi hyvin. Sain aina ystävällistä palvelua ottaessani yhteyttä mieltäni askarruttavista asioista. Kiitos paljon yhteistyöstä!”

”Välittäjä Anne Lindvallista välittyi heti ensitapaamisella aidosti kohteesta ja myyjän ajatuksista kiinnostunut kuva. Hän suhtautui myös kohteen negatiivisempiin puoliin erittäin ammattitaitoisesti niitä suurentelematta tai vähättelemättä. Anne osasi tunnustella ostajaehdokkaiden ajatukset niin hyvin, että kohteesta saatiin myyjän tavoittelema hinta ja vielä alle kahdessa viikossa. Emme olisi ikinä uskoneet että omakotitalon myynti voisi olla näin nopea, mutkaton ja miellyttävä kokemus. Iso kiitos Bo LKV:lle ja erityisesti Annelle!”

”Odotuksemme olivat kovat, ja pienen epäuskon keskellä Anne vakuutti meidät omalla ammattitaidollaan ja myikin kohteen täyteen hintaan. En ole koskaan maksanut välityspalkkiolaskua yhtä mielelläni kuin nyt.”

”Esittelystä lähtien kaikki meni selkeästi ja helposti. Pysyin koko ajan ajantasalla tarjouksen teosta kaupantekoon. Kaikin puolin jäi hyvä fiilis.”

– ostaja

”Kaikki sujui rauhallisen ammattitaitoisesti. Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja oli tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja viestein, jos tarve vaati.”

– ostaja

”Yhteistyö joustavaa, nopeaa, ystävällistä sekä ammattitaitoista. Anne on vankka ammattilainen ja kaiken lisäksi ihana, lämmin ihminen.”

– Karoliina Laitinen

”Ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi; stailausporukka osasi hommansa ja välittäjän kanssa yhteistyö toimi moitteettomasti. Viestintä oli nopeaa. Suosittelen ehdottomasti tätä firmaa kaikille!”

– myyjä

Myytäviä kohteita

Oravantie 8

Kettulanlahti, Kuopio omakotitalo 1964
134,5 m2 254 000 € 5h, k, th, s